IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Аз също не харесвам разводите.

При един развод мъжът си хваща куфара и спира да дава пари, издръжките са малки и не стигат. И децата губят, включително финансово.

Наистина нямам половинка, защото така се е случило. Обаче няма кой да ме трови и си живея спокойно от години,
    Вашите бяха разведени, нали?
    Last edited by Selena2024; 07.01.2025, 17:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Не е там работата. И не е необходимо да питам някого какво бил предпочитал за моето тяло.

Ти продължаваш ментално да си някъде около десети век.

Съвсем отделен въпрос е, че промискуитетът не е добър за жената и тя трябва да го знае и да се грижи за тялото си.
      Аз също не харесвам разводите.

При един развод мъжът си хваща куфара и спира да дава пари, издръжките са малки и не стигат. И децата губят, включително финансово.

Наистина нямам половинка, защото така се е случило. Обаче няма кой да ме трови и си живея спокойно от години,

Коментар

Не е там работата. И не е необходимо да питам някого какво бил предпочитал за моето тяло.

Съвсем отделен въпрос е, че промискуитетът не е добър за жената и тя трябва да го знае и да се грижи за тялото си.
        Ще питаш и още как щом искаш да се обвържеш с тоя човек. Щото едно е да му кажеш "Имала съм само един приятел ти си ми втория "Друго да му кажеш,че си чупила еди какво си на 50 човека..Със сигурност доста ще се замисли преди се ожени за такава жена.
        И то може да не е добър промискуитета,ама зъб като боли и п....а като сърби искат доктор.
        И аз живея според принципите на моите предци от стотици хиляди години. Който иска да е чехльо си е негов проблем. И да не се хваля,ама доста жени харесват тия мои принципи.
        Last edited by mirodes; 07.01.2025, 16:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Дали.Питай,който искаш мъж дали предпочита за съпруга някоя,която е строшила много членове или девствена.
          И всяка жена много добре го знае,щото винаги намаляват броя на мъжете,с които са правили секс.

Коментар

Мога да ти кажа,че стресът от смърт на родител е много по-голям,отколкото при развод.
            Различни са ситуациите. Проблем при децата на разведени родители е, че повтарят модела. Това са гледали и това правят.

Коментар

Наивно и повърхностно.
              Мога да ти кажа,че стресът от смърт на родител е много по-голям,отколкото при развод.

Коментар

Средновековни глупости.
                Дали.Питай,който искаш мъж дали предпочита за съпруга някоя,която е строшила много членове или девствена.
                И всяка жена много добре го знае,щото винаги намаляват броя на мъжете,с които са правили секс.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
                  Добро утро,

подкрепям последните коментари на Миродес,

Според мен една жена на 35+ и на 40+ няма кой знае какъв избор и не е в силна позиция. Тя не е млада и срокът и на годност изтича. Българките на тези години често приличат на лелки. Иначе ако такава жена си търси мъж онлайн, ще има много кандидати, предимно простации, които ще й изпращат голи снимки. И малко от тях могат да й предложат сигурност и стабилност.

Обикновено жените си търсят мъж или по хубост (искат холивудска красота) или търсят пари или вземат някой мухльо, който да водят за носа. Конкретно за България има лоши демографски процеси, още преди 20- 22 г имаше голяма емиграция и много мои колежки и колеги заминаха в чужбина и се устроиха там.
                  Ти дали подкрепяш или не има толкова значение, колкото вчерашната прогноза за времето и онзиденшния вестник при положение, че даже жените с “изтекъл срок” не ти се връзват на глупостите.

Дълбоко се замисли кого слушаш и защо не ти се получават работите.

Ей я още една година се изтъркаля пропиляна от тебе.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                    Достатъчно е 4 теми в този форум да чете човек, за да разбере
                    защо България е на последно място в Европа по политика, икономика, образование, морал и т.н.
                    -85% на +15% ... Кой разбрал - разбрал
                    За жалост донякъде си прав.

Коментар

Няма разлика дали детето ще е сирак или на разведени родители. И в двата случая расте без баща..Даже, при развод детето има контакти с бащата, получава финансова издръжка и така нататък.
                      Наивно и повърхностно.

Коментар

Много ясно.Най-голямата ценност на една жена е верността й.Жената се ражда със стойност и с колкото повече мъже е била толкова повече стойността й пада.А мъжът се ражда без стойност и я създава през живота си.
                        Средновековни глупости.

Коментар

Много ясно.Най-голямата ценност на една жена е верността й.Жената се ражда със стойност и с колкото повече мъже е била толкова повече стойността й пада.А мъжът се ражда без стойност и я създава през живота си.
                          Силно мнение. Хареса ми. Approve!
                          Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Добро утро,

подкрепям последните коментари на Миродес,

Според мен една жена на 35+ и на 40+ няма кой знае какъв избор и не е в силна позиция. Тя не е млада и срокът и на годност изтича. Българките на тези години често приличат на лелки. Иначе ако такава жена си търси мъж онлайн, ще има много кандидати, предимно простации, които ще й изпращат голи снимки. И малко от тях могат да й предложат сигурност и стабилност.

Обикновено жените си търсят мъж или по хубост (искат холивудска красота) или търсят пари или вземат някой мухльо, който да водят за носа. Конкретно за България има лоши демографски процеси, още преди 20- 22 г имаше голяма емиграция и много мои колежки и колеги заминаха в чужбина и се устроиха там.

Коментар

• Достатъчно е 4 теми в този форум да чете човек, за да разбере
                              защо България е на последно място в Европа по политика, икономика, образование, морал и т.н.
                              -85% на +15% ... Кой разбрал - разбрал

Коментар

• https://vm.tiktok.com/ZNeKY1Tas/
                                Истината за това какво искат жените. Добрите момчета не са харесвани.

Коментар

Working...
                                X