IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Това е заради високия тестостерон. Дърти никой не ще,

Имам няколко приятели от ф.б. - с много здрав бицепс и хармонични, на 40+. Но нямат половинка и имат сходни проблеми с моите - не могат да намерят и им пишат все неадекватни хора.

Гледам, че Julius пак се е захванал с мен. От 15 г си живея самостоятелно, сам се справям с всичко, поддържам перфектен ред какъвто няма и при женените двойки,

Българите не са много подредени по принцип.
    Евгич, перфектният ред прецаква всичко. Това е вид обсесия, фикция, фетиш или казано по-простичко - психическо разстройство. Нещата си имат своя ход, те си вървят и с нас, и без нас. От нас се иска адаптация - тя е двигател на дарвиновата еволюция. Ако се запънеш за единия ред, спираш развитието си, ще си останеш един подреден маймун. Такава е природата на нещата. Остави лек хаос - чаровен и небръснат. Ти и да бръкнеш в торба с цици, като си стиснал в ръце тоя перфектен ред, та чак си се прегърбил - какво ще извадиш от нея, като ръцете ти са заети с друго? В торба с цици се бърка с широко отворени, жадни шепи и не мислиш за нищо друго.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

В по-зряла възраст те сами си купуват всичко, Евго и търсят млади гаджета
      Това е заради високия тестостерон. Дърти никой не ще,

Имам няколко приятели от ф.б. - с много здрав бицепс и хармонични, на 40+. Но нямат половинка и имат сходни проблеми с моите - не могат да намерят и им пишат все неадекватни хора.

Гледам, че Julius пак се е захванал с мен. От 15 г си живея самостоятелно, сам се справям с всичко, поддържам перфектен ред какъвто няма и при женените двойки,

Българите не са много подредени по принцип.

Коментар

• Хм, тук видях някакво заглавие... не знам вярно ли е или не... но има много майки с подобно сбъркано мислене и точно заради такива като тях - има и такива като Евго!

Може да се обзаложите!

Самата промяна в настройката на мисленето на един мъж: "Тая не ме заслужава... тая не става... тая не говори добре, изказа ѝ е провинциален... на оная подгъва на полата ѝ не бил наред... на третата не знам си какво..."

Явно и Марийка Гроздева се мисли за перфектна (най-вече синчето си) и го обрича после на ......... писане по форуми в темата за жените!

Гроздева се държи така сякаш тя ще живее с Бакалова!?

Last edited by Julius_BG; 01.12.2024, 20:33.

Коментар

• Когато един мъж каже, че ще направи всичко за една жена това значи, че ще се бие с лошите и ще побеждава дракони, а не че ще пуска пералнята и прахосмукачката

Коментар

• Първоначално изпратено от vanio tanov Разгледай мнение
            Не знам какво прави подобна тема тук
            Чака някой да я изтупа от прахта.

Коментар

• Не знам какво прави подобна тема тук

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

В по-зряла възраст те сами си купувам всичко, Евго и търсят млади гаджета
                остави ами и могат да се чукат цяяяяла нощ без почивка. Не са кат нас да му се молят 1/2 час да стане за 2-ри път
                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Има един хубав стар филм със София Лорен - "Чочарка".

Предполагам сте го гледали. Много ме впечатли как шофьорът купи дрехи за дъщерята и после преспа с нея.

А майка й като научи, я би и казваше "Ти курва ли ще ставаш",

А майката мечтаеше да я ожени щастливо с хубава католическа церемония.

Та и аз съм си мислил да купувам така на жените, но в по-зряла възраст те са хитри и може да не мине номера.
                  В по-зряла възраст те сами си купуват всичко, Евго и търсят млади гаджета
                  Last edited by Selena2024; 26.11.2024, 17:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Пък ти ще се охарчиш напразно...
                    Аз съм купувал, черпил и плащал по жени.

Коментар

Има един хубав стар филм със София Лорен - "Чочарка".

Предполагам сте го гледали. Много ме впечатли как шофьорът купи дрехи за дъщерята и после преспа с нея.

Та и аз съм си мислил да купувам така на жените, но в по-зряла възраст те са хитри и може да не мине номера.
                      Пък ти ще се охарчиш напразно...

Коментар

• Има един хубав стар филм със София Лорен - "Чочарка".

Коментар

• Демек, насочваш се към една жена, ама обикаляш форуми, тик-ток и фейс, мейс, и както Селена каза "като магаре търсещо магарешки бодил".
                          Та всъщност, къде те стяга чепика...?!?
                          Ако може да помогнем, то е видно, че имаш нужда, но е добре да я поискаш!

п.п. Внимавай какво си пожелваш...

п.п.п. Стоилка знае ли за насочването на вниманието... ?!?

Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Не.Такова нещо не ми се е случвало и няма да се случи. Насочвам усилията си само към една жена. Та после да ме запомни. Ако са повече представянето няма да е на такова ниво.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Мире, обмислял ли си сценарий, в който резултатите надхвърлят очакванията и закачиш повече от една?
                            Не.Такова нещо не ми се е случвало и няма да се случи. Насочвам усилията си само към една жена. Та после да ме запомни. Ако са повече представянето няма да е на такова ниво.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Да я измъква .След това ще излезем с твоята компания от поне 10 жени, та все някоя ще върже.
                              Мире, обмислял ли си сценарий, в който резултатите надхвърлят очакванията и закачиш повече от една?
                              Last edited by Bad_Bear; 25.11.2024, 21:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten

оная му работа е като ласо!?

Коментар

Working...
                                X