Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
В по-зряла възраст те сами си купуват всичко, Евго и търсят млади гаджета
Имам няколко приятели от ф.б. - с много здрав бицепс и хармонични, на 40+. Но нямат половинка и имат сходни проблеми с моите - не могат да намерят и им пишат все неадекватни хора.
Гледам, че Julius пак се е захванал с мен. От 15 г си живея самостоятелно, сам се справям с всичко, поддържам перфектен ред какъвто няма и при женените двойки,
Българите не са много подредени по принцип.
Коментар
-
Хм, тук видях някакво заглавие... не знам вярно ли е или не... но има много майки с подобно сбъркано мислене и точно заради такива като тях - има и такива като Евго!
Може да се обзаложите!
Самата промяна в настройката на мисленето на един мъж: "Тая не ме заслужава... тая не става... тая не говори добре, изказа ѝ е провинциален... на оная подгъва на полата ѝ не бил наред... на третата не знам си какво..."
Явно и Марийка Гроздева се мисли за перфектна (най-вече синчето си) и го обрича после на ......... писане по форуми в темата за жените!
Гроздева се държи така сякаш тя ще живее с Бакалова!?
Last edited by Julius_BG; 01.12.2024, 20:33.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vanio tanov Разгледай мнениеНе знам какво прави подобна тема тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
В по-зряла възраст те сами си купувам всичко, Евго и търсят млади гаджетаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеИма един хубав стар филм със София Лорен - "Чочарка".
Предполагам сте го гледали. Много ме впечатли как шофьорът купи дрехи за дъщерята и после преспа с нея.
А майка й като научи, я би и казваше "Ти курва ли ще ставаш",
А майката мечтаеше да я ожени щастливо с хубава католическа церемония.
Та и аз съм си мислил да купувам така на жените, но в по-зряла възраст те са хитри и може да не мине номера.Last edited by Selena2024; 26.11.2024, 17:43.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Пък ти ще се охарчиш напразно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеИма един хубав стар филм със София Лорен - "Чочарка".
Предполагам сте го гледали. Много ме впечатли как шофьорът купи дрехи за дъщерята и после преспа с нея.
Та и аз съм си мислил да купувам така на жените, но в по-зряла възраст те са хитри и може да не мине номера.
- 1 like
Коментар
-
Има един хубав стар филм със София Лорен - "Чочарка".
Та и аз съм си мислил да купувам така на жените, но в по-зряла възраст те са хитри и може да не мине номера.
Коментар
-
Демек, насочваш се към една жена, ама обикаляш форуми, тик-ток и фейс, мейс, и както Селена каза "като магаре търсещо магарешки бодил".
Та всъщност, къде те стяга чепика...?!?
Ако може да помогнем, то е видно, че имаш нужда, но е добре да я поискаш!
п.п. Внимавай какво си пожелваш...
п.п.п. Стоилка знае ли за насочването на вниманието... ?!?
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Не.Такова нещо не ми се е случвало и няма да се случи. Насочвам усилията си само към една жена. Та после да ме запомни. Ако са повече представянето няма да е на такова ниво.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Мире, обмислял ли си сценарий, в който резултатите надхвърлят очакванията и закачиш повече от една?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Да я измъква .След това ще излезем с твоята компания от поне 10 жени, та все някоя ще върже.Last edited by Bad_Bear; 25.11.2024, 21:13.
Коментар
Коментар