IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

Има един лаф - да не ти влезе в къщата...
    имах едно такова за наемателка
    наложи се да го изгоня на третия или четвъртия месец

за таковата стават
    но за друго -не!
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

Ако нямам деца, един ден ще ги наследят две момчета, с което съм ОК.
      Е, щом има избрани това е вече друга работа.
      Кажи сега, за какво ти е жена тогава.

Коментар

• Проблема на Евго е, че един ден няма на кого да остави апартаментите с мушкатата. Няма наследник.
        Не знам точно как е, но може би се наследяват от най-близките или поне има опростен способ за придобиване.
        Тогава апартаментите ще отидат при брат му. И още по-лошо при оная кучка, жената на брат му.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

А гроздето кисело ли е?

И е малко мърлява като домакиня.

Дори не си ходи по родния край за Коледа и Великден, а виси сама в София.
          Вече е горда софиянка.

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

То само млада и свежа е била, а виж колко лоши черти е имала, така, че леко си се отървал. Грешно си мислел, че е била за теб, голяма услуга ти е направила.
            А гроздето кисело ли е?

И е малко мърлява като домакиня.

Дори не си ходи по родния край за Коледа и Великден, а виси сама в София.

Коментар

Тогава беше млада и свежа, на 25 г.

Аз също бях много добре, с хубава работа, костюмиран, висок, културен. В работата ми възрастните колежки много ме харесаха веднага. И съм си мислел, че новата комшийка срещу нас е точно за мен. Но тя тичаше напред и не искаше да си говори с мен. Не поздравяваше, малко като селска пръчка.

Въпросната комшийка е казвала. че не й трябва мъж, че не иска да слугува на мъж и да търпи всички неща, свързани с един мъж.

Тя имаше приятел за няколко седмици през 2004 г, но го изгони.
              То само млада и свежа е била, а виж колко лоши черти е имала, така, че леко си се отървал. Грешно си мислел, че е била за теб, голяма услуга ти е направила.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                леле днес в т маркета какво бесарабско българче видях - продавачка на щанда. падна ми ченето. И Културно, благодари, усмихва се .... Аз такваз българка скоро не съм виждал
                Има един лаф - да не ти влезе в къщата...

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

въпросът е, че начина на мислене ти е оформен и пак ти казвам - звучиш като една свекърва, което хич няма да се хареса на нормална 30+ жена, която е с разсъдъка си и е почтена.

ако е някоя хиена ще те омае, а после ще ви умори и тебе и майка ти ... образно и не толкова образно казано.

ПП прежали пари за 2-3 сеанса и отиди си поговори с някоя готина психоложка. Гарантирано ще ти е от полза.
                  Не се пита рибата как се лови риба,а рибарят. И аз като дете слушах жени какво харесват жените,ама се оказа ,че харесват други неща и ми тръгна с жените като гледах как се отнасят с тях свалячите.

Коментар

• леле днес в т маркета какво бесарабско българче видях - продавачка на щанда. падна ми ченето. И Културно, благодари, усмихва се .... Аз такваз българка скоро не съм виждал
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

въпросът е, че начина на мислене ти е оформен и пак ти казвам - звучиш като една свекърва, което хич няма да се хареса на нормална 30+ жена, която е с разсъдъка си и е почтена.

ако е някоя хиена ще те омае, а после ще ви умори и тебе и майка ти ... образно и не толкова образно казано.

ПП прежали пари за 2-3 сеанса и отиди си поговори с някоя готина психоложка. Гарантирано ще ти е от полза.
                      Винаги има риск един мъж да попадне на специалистка по чичовци или по старци.

Кажи за теб, как си, има ли много стрес при теб, докарваш ли си много пари от твоите дейности?

Преди време четох разни вулгарни неща от Купата, целящи да те засегнат.
                      Last edited by Evgo; 24.04.2025, 22:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

Ние с майка ми живеем отделно и имаме различия по ежедневни, битови въпроси. Като ходя по срещи не им говоря нито за женитби, нито за бебета, нито като свекърва (на базата на дискусиите ни тук), а говоря по отнесени върпоси, следя нейния невербален език и гледам да се презентирам хубаво.

Видях в линка ти, че има симпатични млади психоложки и психолози. Сложили си най-хубавите снимки.

Last edited by bertram; 24.04.2025, 15:47.
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

такива са , НО никоя (що годе нормална) жена не иска да и говориш и да я оценяваш като свекърва, а ти именно това правиш постоянно..

ако искаш да си намериш половинка, която да не е луда, сляпа, глуха (образно казано) и да не е с тебе само заради 2-та апартамента и вилата на морето - си запиши час за психолог (има много приятни психоложки), който да ти помогне да преодолееш този огромен проблем, който е оформила майка ти в главата ти. Ако не се справиш с това най-вероятно или ще си останаш стар вечно преценяващ ерген или ще си намерите (ти и майка ти) майсторката и ще съжаляваш, че не си останал ерген.

директно ти го казвам, но приятелски.
                          Няма да те разбере, най-много да се окажеш арменски селянин.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

С какво заслужих тази вербална агресия, нима не пиша право?!
                            Да ти каза много олекваш с това фамилиарнечене.
                            Закачам се.

Не съм искал да те обидя.

Коментар

+1

Всяка жена иска различно:

една иска платец, друга иска тигър в леглото, трета иска другар за екскурзии и за старостта, четвърта иска мъж за репродукция.

Някои жени се впечатляват от външната красота, а други от вътрешната.

такива са , НО никоя (що годе нормална) жена не иска да и говориш и да я оценяваш като свекърва, а ти именно това правиш постоянно..

ако искаш да си намериш половинка, която да не е луда, сляпа, глуха (образно казано) и да не е с тебе само заради 2-та апартамента и вилата на морето - си запиши час за психолог (има много приятни психоложки), който да ти помогне да преодолееш този огромен проблем, който е оформила майка ти в главата ти. Ако не се справиш с това най-вероятно или ще си останаш стар вечно преценяващ ерген или ще си намерите (ти и майка ти) майсторката и ще съжаляваш, че не си останал ерген.

директно ти го казвам, но приятелски.
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Ти пък си силистренски селянин, братле.
                                С какво заслужих тази вербална агресия, нима не пиша право?!
                                Да ти каза много олекваш с това фамилиарнечене.

Коментар

Working...
                                X