IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пирон, прочее, е име на древногръцки философ. Или древноримски?

Коментар

• Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнение

Трябва да съм луд да я свалям, нали ще ме видят бандитите и ще я гепят.
      Те бандитите и милиона ще видят то не е една беля. А къде ще го денеш друга беля затова казах преди за изпитанието на 100те жълтици.... ще ти се привиждат опасности на всеки ъгъл, ще живееш в страх за близкте си , приятели ще имаш много ама, за да понамажат нещо и те... трудна работа затова богатите обикновенно не са щастливи. Т.е. около теб ще се навъртат само коври независимо от кой пол... та така тегавичко ще да ти е да живееш по такъв начин.
      Last edited by pepe1234; 29.05.2018, 18:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Айде ся, когато ще употребяваш, ще сваляш шапката,

Трябва да съм луд да я свалям, нали ще ме видят бандитите и ще я гепят.

Коментар

Ми човека го е казал много добре, за къв чеп са ми парите, като ще имам огромна власт а и като невидим как ще го употребявам аджеба??
          Айде ся, когато ще употребяваш, ще сваляш шапката,

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Това за съвестта предполагам звучи смешно на хората без грам съвест, които са готови да продадат майка си и баща си за "кинти", образно казано.

Има и нещо друго, когато направиш пари по честен начин (без големи компромиси със съвестта си) се чувстваш успешен. Гот ти е. Когато си ги направил по другия начин, нещо те яде и вътрешно занеш, че си мошеник и лъжеш другите, че си успешен. Най-вероятно няма са си го мислиш съзнателно, но подсъзнателно тази мисъл ще е там. В този случай, разбира се, ще измислиш сто начина да се самозългваш, че всичко е окей.

Така че мисля, че в това да не ги вземеш има и чист прагматизъм.

Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
            Ив, признавам, отново ме провокира и затова ето честния ми отговор-
            Не, не бих ги взела! Защото....
            Нищо не е по-важно от здравето и това да имаш щастието и късмета да ходиш и да работиш без болки в краката.
            Здравето си аз не го купувам с пари, на доктори не ходя, не защото не ми се е налагало, но имам доверие на вътрешния си лекар- природния.
            Съвестта ще си ми е чиста, пък нека Алонсо казва, че ще е от лицемерие- всеки знае себе си.

Друго какво да ти кажа- ей го на днес пак гледам две баби седят в парка и търкат билетчета и ми става малко жал отново, но това си е техния избор. Питала съм мои по-възрастни клиенти- Защо постоянно си купувате билети от лотарията, за какво ще са им толкова много пари? Те отговарят "За внуките", след което им казвам, че многото пари, получени без личен труд, могат само да осакатят младежа.
            Но това си е техния избор, защото знам, че и аз преди съм играла тото и спекула, обаче сега моя избор е да не разчитам на готови пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение

дай твоя.
              Ми човека го е казал много добре, за къв чеп са ми парите, като ще имам огромна власт а и като невидим как ще го употребявам аджеба??

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Че няма да отговоря няма, но е време да постнеш какво мислиш.
                Търпението и то има граници...
                сега имам малко работа надявам се довечера

Коментар

Браво! Това е хубав отговор.
                  дай твоя.

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение

Ако ще си продължа живота с диабет, рак, или ревматоиден артрит или подагра до края на дните ми, мерси, но не бих живяла от "помощта" на медиците.
                    Всъщност малко те подведох, ходя само на зъболекар, когато ми се отчупи парченце от зъбчето и точно преди 1 седмица ми се отчупи, като хруснах едно камъче в лещата. И тъй като ми даде час чак за четвъртък, т.е. вдруги ден, си дадох почивка от храна до тогава. Та така вече една седмица без храна- това ми е лекарството като се разболея сериозно.
                    Рака открит в начален стадии има много големи шансове да се овладее. Всъщност голямата смъртност при рака е точно поради причина че много хора не ходят на профилактични прегледи и се открива твърде късно...въпреки че и късмета играе роля разбира се. Например рака на гърдата , дебелото черво, корема , матката...са много добре лечими хванати навреме. Дибета - може да си живееш цял живот с него ако го контролираш. Подгара - не знам кво е. Артрита - още не ме интересува.

Една седмица без храна - найс. Разбирам вече за кво не ти трябва милион))) Шегувам се)) Извинявай.

Темата с храненето я водим с една приятелка вегетарианка вече няколко месеца....имам мнение ама е дълго.

не си права с тая работа със самолечението пък особенно гладно лечение но ти си знаеш да не ти се бъркам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

...а също, преизлъчва. Да.
                      Иначе, да повторя: Случва се и голям, световен лъжец, да казва истини. Само, дето, сме му изгубили вяра, преди това.
                      ...което, НЕ променя фактите. И, бидейки лъжец, въпросният тип просто, казва ѝ една истина. Парадокс, като такъв, просто няма. Както, и нищо за „разрешаване”.
                      Защо усукваш всичко, ми друг като тебе ще каже, че на 3 лъжи казва 2 истини или пък на 72 лъжи 13 истини... Бягаш по тъча което няма никакъв смисъл.

Коментар

Говорим за цял лъжец, не за полу-лъжец. На прима виста на твоя въпрос, може да се каже че през деня отразява много повече.
                        ...а също, преизлъчва. Да.
                        Иначе, да повторя: Случва се и голям, световен лъжец, да казва истини. Само, дето, сме му изгубили вяра, преди това.
                        ...което, НЕ променя фактите. И, бидейки лъжец, въпросният тип просто, казва ѝ една истина. Парадокс, като такъв, просто няма. Както, и нищо за „разрешаване”.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Бещата са прости: И лъжците, понякога, казват истини. Да задам и аз една загадка: Слънцето осветявя земята с повече енергия, отколкото, тя е в състояние да излъчи обратно през нощта. И така - милиарди години. В този случай, се очаква, тя да прегрее и да се стопи отново буквално за десетина години но...е доста далеч от подобен развой.
                          Въпрос: Защо нещата не се развиват точно така?
                          Говорим за цял лъжец, не за полу-лъжец. На прима виста на твоя въпрос, може да се каже че през деня отразява много повече.

Коментар

Хайде един Зенонов парадокс. Ако един лъжец каже - "аз съм лъжец", Вярно ли е това твърдение, който го реши наистина може да забогатее.
                            Бещата са прости: И лъжците, понякога, казват истини. Да задам и аз една загадка: Слънцето осветявя земята с повече енергия, отколкото, тя е в състояние да излъчи обратно през нощта. И така - милиарди години. В този случай, се очаква, тя да прегрее и да се стопи отново буквално за десетина години но...е доста далеч от подобен развой.
                            Въпрос: Защо нещата не се развиват точно така?

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение

Напротив....отговори. Няма да е некоректен.
                              Познавайки природата на лирическия герой, едва ли точно за коректността на отговора страда.

Коментар

• Хайде един Зенонов парадокс. Ако един лъжец каже - "аз съм лъжец", Вярно ли е това твърдение, който го реши наистина може да забогатее.

Коментар

X