IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Ти голям психопат ще излезеш
    Ровил си из мненията ми назад чак до 2022
    В целия тоя спам ! Ти редовен пътник ли си ?
    Какъв е бил мотивът ти за да загубиш толкова време за нищо? освен злобата и нещастието ти?
    Като ти кликне някой на профила този пост е първият дето се вижда щото не е от форума а под статия

Та го зачетох и ми стана интересно що толкова си се притеснил за тая 50% инфлация като влезнеш в магазина нали си брокерче и ги разбираш акциите що те стряскат цените в магазина???

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ако мустачките са тънки, тип конец,
      аз съм
      Айде лека тогава, утре ще си махнем за поздрав на бариерата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Ето, знаех си, че сме колеги...
        Сега ако кажеш, че имаш мустачки вече съм 100% сигурен, че си чичката, който всеки ден е на бариерата в службата и се позравяваме всяка сутрин и късен следобед...
        ако мустачките са тънки, тип конец,
        аз съм
        препоръка е

Коментар

А в бг-то е обратното...
          Кое, в момента се гласува, даскалите да са на 125% на средна заплата, пръсни се от злоба, ако можеш

Коментар

• Още преди 15 години даскал по география беше на на 2500£

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
              Един даскал по география във Великобритания взима 4000 паунда, а един презрян държавен чиновник 2000. Провери, преди да пишеш глупостите си..
              Това какво общо има в случая? В Бг е обратното (не че е редно да е така)...

Коментар

• Един даскал по география във Великобритания взима 4000 паунда, а един презрян държавен чиновник 2000. Провери, преди да пишеш глупостите си..

Коментар

Да ти дам числа за 700 годишна доходност????? Добре, но трябва малко да изчакаш... хахаха. Първо задай държава, после още около 100 алгоритми и ще ти отговоря на въпроса. Само, че освен счетоводител, трябва да си изчел 2000 тома история.
                  пак си се напърцуцил и дрънкаш глупости

Коментар

Съгласен съм, но трябва и даскали по география от Киргизтан да внасяме, че и в училищата положението е трагедия...
                    Хахаха, убеден съм, че даскалите по география са толкова квалифицирани по специалността си, че нито една административна калинка, няма да може да ги бие дори по 1% от знанията им.

Коментар

добре, дигам една бариера
                      Ето, знаех си, че сме колеги...
                      Сега ако кажеш, че имаш мустачки вече съм 100% сигурен, че си чичката, който всеки ден е на бариерата в службата и се позравяваме всяка сутрин и късен следобед...
                      Last edited by Traicho_80; 11.07.2023, 22:10.

Коментар

За съжаление, нивото в държавната администрация е толкова потресаващо, че и там трябва да внасяме кадри от Казахстан!
                        Съгласен съм, но трябва и даскали по география от Киргизтан да внасяме, че и в училищата положението е трагедия...

Коментар

За съжаление, нивото в държавната администрация е толкова потресаващо, че и там трябва да внасяме кадри от Казахстан!
                          аз лордче, си мисля, че е по-добре да изнасяме калинки
                          препоръка е

Коментар

калинка, ти не разбираш ли писан текст
                            или не си чела за декларации за секретна информация

Коментар

Пак увърташ...
                              Разбери, че няма срамна работа не е нужно да се притесняваш ако си безработен, нали капе наемче...
                              Секретна какво?
                              добре, дигам една бариера
                              препоръка е

Коментар

калинка, ти не разбираш ли писан текст
                                или не си чела за декларации за секретна информация
                                Пак увърташ...
                                Разбери, че няма срамна работа не е нужно да се притесняваш ако си безработен, нали капе наемче...
                                Секретна какво?

Коментар

Working...
                                X