Първоначално изпратено от vigilant
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
Напротив....отговори. Няма да е некоректен.
Търпението и то има граници...
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Благодаря за отговора.
Здравето ти с кво го купуваш не знам....но от преди 100 години средната продължителност на живота се е повишила не заради природата а заради медицината.
Всъщност малко те подведох, ходя само на зъболекар, когато ми се отчупи парченце от зъбчето и точно преди 1 седмица ми се отчупи, като хруснах едно камъче в лещата. И тъй като ми даде час чак за четвъртък, т.е. вдруги ден, си дадох почивка от храна до тогава. Та така вече една седмица без храна- това ми е лекарството като се разболея сериозно.Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеТози въпрос на ив-макс е много добър.
Няма да отговоря на въпроса. Много голямо мислене му ударих, и реших че след толкова мислене ще е некоректен отговор. И не чак толкова мислене, колкото четене на отговори.
Ще изчакам търпеливо резултата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеИв, признавам, отново ме провокира и затова ето честния ми отговор-
Не, не бих ги взела! Защото....
Нищо не е по-важно от здравето и това да имаш щастието и късмета да ходиш и да работиш без болки в краката.
Здравето си аз не го купувам с пари, на доктори не ходя, не защото не ми се е налагало, но имам доверие на вътрешния си лекар- природния.
Съвестта ще си ми е чиста, пък нека Алонсо казва, че ще е от лицемерие- всеки знае себе си.
Друго какво да ти кажа- ей го на днес пак гледам две баби седят в парка и търкат билетчета и ми става малко жал отново, но това си е техния избор. Питала съм мои по-възрастни клиенти- Защо постоянно си купувате билети от лотарията, за какво ще са им толкова много пари? Те отговарят "За внуките", след което им казвам, че многото пари, получени без личен труд, могат само да осакатят младежа.
Но това си е техния избор, защото знам, че и аз преди съм играла тото и спекула, обаче сега моя избор е да не разчитам на готови пари.
Здравето ти с кво го купуваш не знам....но от преди 100 години средната продължителност на живота се е повишила не заради природата а заради медицината.
Коментар
-
Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение
Пък виж, Максе, тази стройна кака Лоредана как хубаво свири.
И хубави устни има.
https://www.youtube.com/watch?v=zp41ugfvL1Y
https://www.youtube.com/watch?v=GUGtPY_mHik
Обърни внимание, че и румъняскъта използват неравноделен такт.)))
Коментар
-
Ив, признавам, отново ме провокира и затова ето честния ми отговор-
Не, не бих ги взела! Защото....
Нищо не е по-важно от здравето и това да имаш щастието и късмета да ходиш и да работиш без болки в краката.
Здравето си аз не го купувам с пари, на доктори не ходя, не защото не ми се е налагало, но имам доверие на вътрешния си лекар- природния.
Съвестта ще си ми е чиста, пък нека Алонсо казва, че ще е от лицемерие- всеки знае себе си.
Друго какво да ти кажа- ей го на днес пак гледам две баби седят в парка и търкат билетчета и ми става малко жал отново, но това си е техния избор. Питала съм мои по-възрастни клиенти- Защо постоянно си купувате билети от лотарията, за какво ще са им толкова много пари? Те отговарят "За внуките", след което им казвам, че многото пари, получени без личен труд, могат само да осакатят младежа.
Но това си е техния избор, защото знам, че и аз преди съм играла тото и спекула, обаче сега моя избор е да не разчитам на готови пари.
Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
- 2 Харесвания
Коментар
-
И хубави устни има.
https://www.youtube.com/watch?v=zp41ugfvL1Y
https://www.youtube.com/watch?v=GUGtPY_mHik
Обърни внимание, че и румъняскъта използват неравноделен такт.Last edited by П.Ф.Изеров; 29.05.2018, 13:35.
Коментар
-
Интересна тема.
За милиона и статистиката: ако имам шапка невидимка защо ми е нещо преходно като сума пари, ако съм на зор винаги мога да ги набавя, без да навредя на някой. С други думи с невидимката имаш яко предимство, направо те мята на друго ниво и милиончето не в целевата група. Въпроса малко подвежда показвайки шапката като прикритие, а парите като цел. Играта е в шапката така да се каже.
За успеха: по-долу някой беше пуснал I give as good as I get на г-н Диркшнайдер. Велико парче , показващо успял мъж - мъдър, спокоен, смирен , оставил в краката си възторга на тълпата, но уверен в себе си и винаги готов за още една битка (като се замисля преди десетина години в Каварна обяви края на кариерата си).
Отплеснах се лирически, а дано Хима кихне дивидент, че пазара на невидимки не ми е много ясен.
Хубав ден на всички веселяци!
Коментар
-
Този въпрос на ив-макс е много добър.
Няма да отговоря на въпроса. Много голямо мислене му ударих, и реших че след толкова мислене ще е некоректен отговор. И не чак толкова мислене, колкото четене на отговори.
Ще изчакам търпеливо резултата.
Last edited by Имхотеп; 29.05.2018, 03:25.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Благодаря!
Мен ме брой за един в статистиката ти.
Не страдам от множествена личност. Вервай ми.
Коментар
-
Ми Селена???)))))
Коментар
-
С четири думи - малък, среден и голям член)))
Коментар
Коментар