IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнение
    Интересна тема.
    За милиона и статистиката: ако имам шапка невидимка защо ми е нещо преходно като сума пари, ако съм на зор винаги мога да ги набавя, без да навредя на някой. С други думи с невидимката имаш яко предимство, направо те мята на друго ниво и милиончето не в целевата група. Въпроса малко подвежда показвайки шапката като прикритие, а парите като цел. Играта е в шапката така да се каже.
    За успеха: по-долу някой беше пуснал I give as good as I get на г-н Диркшнайдер. Велико парче , показващо успял мъж - мъдър, спокоен, смирен , оставил в краката си възторга на тълпата, но уверен в себе си и винаги готов за още една битка (като се замисля преди десетина години в Каварна обяви края на кариерата си).
    Отплеснах се лирически, а дано Хима кихне дивидент, че пазара на невидимки не ми е много ясен.
    Хубав ден на всички веселяци!
    Браво! Това е хубав отговор.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение

Напротив....отговори. Няма да е некоректен.
      Че няма да отговоря няма, но е време да постнеш какво мислиш.
      Търпението и то има граници...
      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Благодаря за отговора.

Здравето ти с кво го купуваш не знам....но от преди 100 години средната продължителност на живота се е повишила не заради природата а заради медицината.
        Ако ще си продължа живота с диабет, рак, или ревматоиден артрит или подагра до края на дните ми, мерси, но не бих живяла от "помощта" на медиците.
        Всъщност малко те подведох, ходя само на зъболекар, когато ми се отчупи парченце от зъбчето и точно преди 1 седмица ми се отчупи, като хруснах едно камъче в лещата. И тъй като ми даде час чак за четвъртък, т.е. вдруги ден, си дадох почивка от храна до тогава. Та така вече една седмица без храна- това ми е лекарството като се разболея сериозно.
        Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
          Този въпрос на ив-макс е много добър.
          Няма да отговоря на въпроса. Много голямо мислене му ударих, и реших че след толкова мислене ще е некоректен отговор. И не чак толкова мислене, колкото четене на отговори.
          Ще изчакам търпеливо резултата.

Напротив....отговори. Няма да е некоректен.

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
            Ив, признавам, отново ме провокира и затова ето честния ми отговор-
            Не, не бих ги взела! Защото....
            Нищо не е по-важно от здравето и това да имаш щастието и късмета да ходиш и да работиш без болки в краката.
            Здравето си аз не го купувам с пари, на доктори не ходя, не защото не ми се е налагало, но имам доверие на вътрешния си лекар- природния.
            Съвестта ще си ми е чиста, пък нека Алонсо казва, че ще е от лицемерие- всеки знае себе си.

Друго какво да ти кажа- ей го на днес пак гледам две баби седят в парка и търкат билетчета и ми става малко жал отново, но това си е техния избор. Питала съм мои по-възрастни клиенти- Защо постоянно си купувате билети от лотарията, за какво ще са им толкова много пари? Те отговарят "За внуките", след което им казвам, че многото пари, получени без личен труд, могат само да осакатят младежа.
            Но това си е техния избор, защото знам, че и аз преди съм играла тото и спекула, обаче сега моя избор е да не разчитам на готови пари.

Благодаря за отговора.

Здравето ти с кво го купуваш не знам....но от преди 100 години средната продължителност на живота се е повишила не заради природата а заради медицината.

Коментар

• Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение

Пък виж, Максе, тази стройна кака Лоредана как хубаво свири.
              И хубави устни има.
              https://www.youtube.com/watch?v=zp41ugfvL1Y
              https://www.youtube.com/watch?v=GUGtPY_mHik

Обърни внимание, че и румъняскъта използват неравноделен такт.
              Много яки румънките....и свирят много яко....честно казано малко не ми пука за неравноделния такт...важното е да свирят)))

Коментар

• Ив, признавам, отново ме провокира и затова ето честния ми отговор-
                Не, не бих ги взела! Защото....
                Нищо не е по-важно от здравето и това да имаш щастието и късмета да ходиш и да работиш без болки в краката.
                Здравето си аз не го купувам с пари, на доктори не ходя, не защото не ми се е налагало, но имам доверие на вътрешния си лекар- природния.
                Съвестта ще си ми е чиста, пък нека Алонсо казва, че ще е от лицемерие- всеки знае себе си.

Друго какво да ти кажа- ей го на днес пак гледам две баби седят в парка и търкат билетчета и ми става малко жал отново, но това си е техния избор. Питала съм мои по-възрастни клиенти- Защо постоянно си купувате билети от лотарията, за какво ще са им толкова много пари? Те отговарят "За внуките", след което им казвам, че многото пари, получени без личен труд, могат само да осакатят младежа.
                Но това си е техния избор, защото знам, че и аз преди съм играла тото и спекула, обаче сега моя избор е да не разчитам на готови пари.

Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

Я!
                  Некоя славеева мелодия.
                  Ай тъй: https://m.youtube.com/watch?v=Fhp0Nq9-J_I
                  Пък виж, Максе, тази стройна кака Лоредана как хубаво свири.
                  И хубави устни има.
                  https://www.youtube.com/watch?v=zp41ugfvL1Y
                  https://www.youtube.com/watch?v=GUGtPY_mHik

Обърни внимание, че и румъняскъта използват неравноделен такт.
                  Last edited by П.Ф.Изеров; 29.05.2018, 13:35.

Коментар

• Интересна тема.
                    За милиона и статистиката: ако имам шапка невидимка защо ми е нещо преходно като сума пари, ако съм на зор винаги мога да ги набавя, без да навредя на някой. С други думи с невидимката имаш яко предимство, направо те мята на друго ниво и милиончето не в целевата група. Въпроса малко подвежда показвайки шапката като прикритие, а парите като цел. Играта е в шапката така да се каже.
                    За успеха: по-долу някой беше пуснал I give as good as I get на г-н Диркшнайдер. Велико парче , показващо успял мъж - мъдър, спокоен, смирен , оставил в краката си възторга на тълпата, но уверен в себе си и винаги готов за още една битка (като се замисля преди десетина години в Каварна обяви края на кариерата си).
                    Отплеснах се лирически, а дано Хима кихне дивидент, че пазара на невидимки не ми е много ясен.
                    Хубав ден на всички веселяци!

Коментар

• Този въпрос на ив-макс е много добър.
                      Няма да отговоря на въпроса. Много голямо мислене му ударих, и реших че след толкова мислене ще е некоректен отговор. И не чак толкова мислене, колкото четене на отговори.
                      Ще изчакам търпеливо резултата.

Last edited by Имхотеп; 29.05.2018, 03:25.
                      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Лека ти нощ!
                        И на всички!

Коментар

Благодаря!

Мен ме брой за един в статистиката ти.
                          Не страдам от множествена личност. Вервай ми.
                          не не...за да е вярна статистиката хората трябва да не са анонимни . Когато всичко е готово..смятам да я направя сред определени социални групи от хора.

Коментар

• Сакън!

Коментар

Ми Селена???
                              Наистина ли искаш да ти отговоря?)))))

Коментар

С четири думи - малък, среден и голям член)))
                                Ми Селена???

Коментар

Working...
                                X