IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение

)))))))

Виждам че вече за няма и ден напълни батерията))) - Да ти е честит тока.

Вас не мога да ви преброя за съжаление щото не знам кво стои зад никовете и резултата няма да е верен.
    Благодаря!
    Не без твоята корумпирана помощ.

Мен ме брой за един в статистиката ти.
    Не страдам от множествена личност. Вервай ми.
    Last edited by П.Ф.Изеров; 29.05.2018, 03:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение
      Струва ми се, че Макс ни пробва на искреност - пред себе си и пред другите.
      не ...нищо подобно. Искренноста няма значение. Тя е по избор.

Коментар

Като гледам, Макс е старши член.
        Алонсо е член.
        Аз пък съм младши член. И Селена също...

Сигурно заради бройката постове?
        С четири думи - малък, среден и голям член)))

Коментар

Я!
          Направили сме 69!
          Страници в темата, де.

За милионта лева: както казал един евреин в подобен случай - покажете ми бедняка, който ги е загубил, и веднага ще му ги върна

Ако знам, чии са парите, и ако мисля, че този човек не е крадец, доста ще се изкуша да му ги върна и вероятно ще ги върна. Щото може да са за заплати на работниците му или пък оборотни, примерно.

В останалите случаи ги вземам и си свиркам.
          Някоя славеева мелодия.
          Ай тъй: https://m.youtube.com/watch?v=Fhp0Nq9-J_I

Но защо самият задавател на въпроса не е отговорил на него?
          )))))))

Виждам че вече за няма и ден напълни батерията))) - Да ти е честит тока.

Първото изречение е много важно. Един нюанс който много хора пропускат във въпроса.

Аз не съм отговорил щото аз съм го измислил. Чакам да видим друг кой ще отговори да кажа кво мисля. Всъщност ако не броя вас, това е част от 10 въпроса както казах, с които съм направил истинска анкета между точно 48 души. Вас не мога да ви преброя за съжаление щото не знам кво стои зад никовете и резултата няма да е верен.
          Но ще кажа резултатите.

Благодаря за отговора.

Коментар

• Като гледам, Макс е старши член.
            Алонсо е член.
            Аз пък съм младши член. И Селена също...

Сигурно заради бройката постове?

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Категорично - не!Все ми е тая дали са 1 ,10 или 100 млн....Щом не съм се " изпотил" за тях,мисля че тези пари няма да ми донесат нищо добро,и затова те няма да ми донесат нищо добро....Малко съм си суеверен...За да ме раберете напълно ,- по съм склонен да обера банка,отколкото да получа пари наготово...Ако е наследство.......,не съм сигурен точно ,какво ще правя,не съм мислил по тоя въпрос,щото не се сещам да имам някоя богата леля в Америка....
              Ок. Благодаря.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                В действителност много малко хора качват върхове само за чистия спорт с фикс-идеята за покоряване - което е най-тъпата причина да катериш. Ако направиш анкета съм сигурен, че повечето хора ще кажат, че се качват заради гледката и/или приключението. Но това не изключва "амбицията" и в много случаи тя е примесена с егоцентризъм в различна степен.

Освен това в живота нещата са малко по-сложни. Ако решиш да правиш хотел на морето за приключението много бързо ще разбереш, че има и други "приключенци" и ако не си по-добър то тях те ще те схрускат. Как ще дефинираш приключенско в този случай?

Ти чустваш ли себе си по добър от другите приключенци?

Коментар

• Първоначално изпратено от HSBC Разгледай мнение
                  Като казвам много малко хора включвам и професионалните алпинисти. Сред тях още по-голямо мнозинство го правят заради тръпката. Но това някак не изключва и болната амбиция.
                  Мъней ...що са ти два ника?

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение

Нали си наясно, че хишниците, за които говориш ще те изядат и теб, а ако все пак се изкачиш на върха на хранителната верига , всички ще бягат от теб, да не станат за храна. В този смисъл, ако си си самодостотъчен може би животът ти ще е прекрасен...
                    Това е много важна дума.

Коментар

• Струва ми се, че Макс ни пробва на искреност - пред себе си и пред другите.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение

И все пак за какво ти е 1 милион какво ще ти помогне толкова това са точно 5 апартамета в софия примерно в лондон и за 1 може да не стигнат, лично на теб за какво са ти точно? Дайте така поне да са 100 милиона. Че то 1 само още утре ще съм му видял сметката...
                        Затова направих уточнението че предполагаме че 1 милион са важни за дадения човек.

Коментар

• Я!
                          Направили сме 69!
                          Страници в темата, де.

За милионта лева: както казал един евреин в подобен случай - покажете ми бедняка, който ги е загубил, и веднага ще му ги върна

Ако знам, чии са парите, и ако мисля, че този човек не е крадец, доста ще се изкуша да му ги върна и вероятно ще ги върна. Щото може да са за заплати на работниците му или пък оборотни, примерно.

В останалите случаи ги вземам и си свиркам.
                          Некоя славеева мелодия.
                          Ай тъй: https://m.youtube.com/watch?v=Fhp0Nq9-J_I

Но защо самият задавател на въпроса не е отговорил на него?
                          Last edited by П.Ф.Изеров; 29.05.2018, 02:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение

Виж сега. Аз ако забелязваш не обвинявам никой персонално в лицемерие. Нито пък се опитвам да охарактеризирам някой конкретно. В същото време мен доста хора се опитват да ме характеризират. Просто изразявам съмнение в достоверността в анкетата на Ив. Иначе аз лично, честно не знам дали ще ги взема. Малко ми е трудно да си представя, какво значи да ми трябват много. От гледна точка на психологията може да се търсят страх от успеха и страх от неуспеха. Самоуважение и такива неща. Демек дали смяташ, че ги заслужаваш или не? Обаче не знам защо си мисля, че всички ще ги вземат. Почти без изключение. Особено пък ако "много им трябват" Тоест по тази логика и аз ще ги взема. Пък и всички смятат че ги заслужават, ако съдим по това, че целият народ търка билети като замаян
                            Малко това “много ми трябват” не е много ясно дадено. Колко много да ми трябват?

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Ив. не даде подобни обяснения . Това са си твои хипотези.
                              Виж сега. Аз ако забелязваш не обвинявам никой персонално в лицемерие. Нито пък се опитвам да охарактеризирам някой конкретно. В същото време мен доста хора се опитват да ме характеризират. Просто изразявам съмнение в достоверността в анкетата на Ив. Иначе аз лично, честно не знам дали ще ги взема. Малко ми е трудно да си представя, какво значи да ми трябват много. От гледна точка на психологията може да се търсят страх от успеха и страх от неуспеха. Самоуважение и такива неща. Демек дали смяташ, че ги заслужаваш или не? Обаче не знам защо си мисля, че всички ще ги вземат. Почти без изключение. Особено пък ако "много им трябват" Тоест по тази логика и аз ще ги взема. Пък и всички смятат че ги заслужават, ако съдим по това, че целият народ търка билети като замаян
                              Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                                Ясно. Разбрах. трябва да се краде по малко, а не по много Ама то веднага изкача и друг парадокс. То нали по едно време се оказа, че тука всички биха се жертвали за родината си. Значи трябва да ги вземете. Такива чисти души трябва да вземат парите. Ами ако са на враговете на народа, то така ще помагате на врага, ако му оставите тези пари........
                                Ив. не даде подобни обяснения . Това са си твои хипотези.

Коментар

Working...
                                X