IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
    За жалост са толкова зле нещата. Нарочно изчаках отговорите преди да пиша. Наистина няма нормални хора. Всеки ще ги вземе ама никой не си признава. Ако не вярваш оставяй не по милион а по 5 лева някъде и стой та гледай дали няма да ги вземе всеки първи, който ги намери. Егати лицемерието. Губя вяра в хората
    Ами съчувствам ти. Няма как да ти помогна. Много е мрачно при тебе.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Гледката от там е фантастична. Мрамор и еделвайси. И върхари. Изкачих го на 14 години. На онази възраст въобще не се разсъждава с категориите на възрастните. Беше едно незабравимо лято с диви ягоди и малини.

Абе, човече, божи, толкова ли са вече зле нещата, че даже не можеш да си представиш, че има и нормални хора на тая земя?
      За жалост са толкова зле нещата. Нарочно изчаках отговорите преди да пиша. Наистина няма нормални хора. Всеки ще ги вземе ама никой не си признава. Ако не вярваш оставяй не по милион а по 5 лева някъде и стой та гледай дали няма да ги вземе всеки първи, който ги намери. Егати лицемерието. Губя вяра в хората
      Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

Не се прави на луд Нали това казвам. Да се разходиш до връх Вихрен. Защо до горе? Ами за да видиш гледката от там. Ако искаш да се качиш няма да е за да видиш гледката а за да кажеш на хората че си го качил. Ей това е проблема. Затова много хора не казват че ще вземат парите. Щото "какво ще си кажат хората" ако кажат, че ще ги вземат
        Гледката от там е фантастична. Мрамор и еделвайси. И върхари. Изкачих го на 14 години. На онази възраст въобще не се разсъждава с категориите на възрастните. Беше едно незабравимо лято с диви ягоди и малини.

Абе, човече, божи, толкова ли са вече зле нещата, че даже не можеш да си представиш, че има и нормални хора на тая земя?

Коментар

За мен е сигурно на 1000%. Просто всеки се прави на дръж ми шапката. Всеки ще си каже, че ако не го вземе той, ще ги вземе следващият който мине. Може и да има такъв, който да не ги вземе ама ще е 1 на 1000. И то без да му трябват много. Ей затова ти казвам, че много народ пише тука много неща, които всъщност не мисли
          И все пак за какво ти е 1 милион какво ще ти помогне толкова това са точно 5 апартамета в софия примерно в лондон и за 1 може да не стигнат, лично на теб за какво са ти точно? Дайте така поне да са 100 милиона. Че то 1 само още утре ще съм му видял сметката...
          Last edited by pepe1234; 29.05.2018, 00:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
            За мене не е точно и то чисто "практически". Ако търсиш приключението защо си поставяш за цел да качиш Вихрен, а не примерно да се разходиш до където стигнеш? С какво качването на самия връх прави преживяването по-приключенско? Няма ли тука постигане на резултат?

Има хора които тръгват да катерят Еверест като приключение и мечта, но като като инвестират време и усилие в това и после не могат да се откажат и... телата им за винаги остават по склоновете на Хималаите. Прочети книгата "В разредения възух" по този въпрос - шегувам се: знам, че само мисълта за четене предизвиква негативни емоции
            Не се прави на луд Нали това казвам. Да се разходиш до връх Вихрен. Защо до горе? Ами за да видиш гледката от там. Ако искаш да се качиш поради амбицията няма да е за да видиш гледката, а за да кажеш на хората че си го качил. Ей това е проблема. Затова много хора не казват че ще вземат парите. Щото "какво ще си кажат хората" ако кажат, че ще ги вземат
            Last edited by Alonso; 29.05.2018, 00:35.

Коментар

• За мене не е точно и то чисто "практически". Ако търсиш приключението защо си поставяш за цел да качиш Вихрен, а не примерно да се разходиш до където стигнеш? С какво качването на самия връх прави преживяването по-приключенско? Няма ли тука постигане на резултат?

Има хора които тръгват да катерят Еверест като приключение и мечта, но като като инвестират време и усилие в това и после не могат да се откажат и... телата им за винаги остават по склоновете на Хималаите. Прочети книгата "В разредения възух" по този въпрос - шегувам се: знам, че само мисълта за четене предизвиква негативни емоции

Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение

Е как да не дефинирам. Много точно съм дефинирал каква е разликата. Едното е да търсиш резултата а другото приключението. Смисълът е хем да постигаш успех и хем да не ти е трудно а да ти е забавно. Не да го правиш докато е лесно а да си го направиш лесно и приятно. Чисто практически, като правило за постигане на успех а не като психология и философия. Тя приказката тръгна от там че за мен амбицията пречи за постигане на успеха а много народ не е съгласен

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение

Абе важно е какво искаш да постигнеш без амбиция- стимул или желание няма да стане каквото и да е. Но по важното за мен е мисълта че започването на каквото и да е е половината свършена работа. Та въпроса за започването там трябва да се търси амбицията и желанието...
                И довършването докрай, щото много започват, ама се дънят по пътя.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                  Н.В. Смисълът !?!?!
                  Животът!? Вселената !? или всичко останало !?!? А къде е музата !? Дупка в уравнението !?
                  Поздрав за всички https://www.youtube.com/watch?v=l2puvI4IfG0
                  42 . Поздрав и от мен:

Коментар

Е как да не дефинирам. Много точно съм дефинирал каква е разликата. Едното е да търсиш резултата а другото приключението. Смисълът е хем да постигаш успех и хем да не ти е трудно а да ти е забавно. Не да го правиш докато е лесно а да си го направиш лесно и приятно. Чисто практически, като правило за постигане на успех а не като психология и философия. Тя приказката тръгна от там че за мен амбицията пречи за постигане на успеха а много народ не е съгласен
                    Абе важно е какво искаш да постигнеш без амбиция- стимул или желание няма да стане каквото и да е. Но по важното за мен е мисълта че започването на каквото и да е е половината свършена работа. Та въпроса за започването там трябва да се търси амбицията и желанието...

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение

Това няма значение. Подсъзнанието може всичко)))
                      "Глупости на търкалета", както би казал Софикс ))))
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

За мен е сигурно на 1000%. Просто всеки се прави на дръж ми шапката. Всеки ще си каже, че ако не го вземе той, ще ги вземе следващият който мине. Може и да има такъв, който да не ги вземе ама ще е 1 на 1000. И то без да му трябват много. Ей затова ти казвам, че много народ пише тука много неща, които всъщност не мисли
                        Това няма значение. Подсъзнанието може всичко)))

Коментар

Н.В. Смисълът !?!?!
                          Животът!? Вселената !? или всичко останало !?!? А къде е музата !? Дупка в уравнението !?
                          Поздрав за всички https://www.youtube.com/watch?v=l2puvI4IfG0
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение

Не е много сигурно това.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                              Не дефинираш каква е разликата между мечта и искам да докажа на себе си?

Мечтата да не би да е: правя го докато е лесно и приятно, а иначе се отказвам?

Коментар

Всъщност всеки ще ги вземе. Без изключения. Отговорът е толкова елементарен, защо
                                Не е много сигурно това.

Коментар

Working...
                                X