IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ритнитопковщина

Не се вълнувам от ритнитопковщина. Не се интересувам от низките страсти, която тя акумулира. Ритнитоповщината се толерира, защото е отдушник за простолюдието, което предпочита да мисли и говори за чалга и футбол, нежели за по-такива неща /революции разни, например/. Това съм успял да проумея за близо 74 години живот.
    Левски, ЦКС, Лудогорец...все ми е едно. Който си спомня и за Левски дадох прогноза - че ще вземе точки само от Хасково и Марек /тези ли бяха опашкарите?! - не мога да помня глупости/. Но Левски взе, че ме опроверга. Но ЦКС - не.
    Ако някой се интересува защо тези от Разград стигнаха до дъното, то е заради безумните смени на 4 треньора за нула време.Едно време, когато нямаше тото се интересувах от футбол, та поназнайвам туй-онуй. Ама вече пораснах и виждам, че на света има много по-стойностни и красиви неща.

Коментар

• Донов, ето ти мнение от друг форум, което се покрива с всичко казано дотук. Кажи с кое не си съгласен. Лафчетата да оплюем Чорбата и който не се кефел на Агата бил хейтър ги забрави. Ето ти мнение и го коментирай с кое не си съгласен:
      ----------------------------------------

В Лудогорец не вървят на добре и това е видно и за обикновения наблюдател от поне 1 година.
      1. Треньорите се сменят всяка година и то точно след като е проведена предсезонната подготовка и са изиграни един или два мача в Европа. По една или друга причина, противно на всякаква логика, това вършеше работа.
      2. Фактът, че ключови играчи на Лудогорец не пожелаха да преподпишат с клуба говори добре за обстановката в съблекалнята и създалото се вътрешно напрежение.
      3. Неадекватното, което в последно време премина и в нелепо, поведение на Домусчиев. В началните години на развитието на отбора Домусчиев изглеждаше като хладнокръвен бизнесмен, който се опитва да развива един нов отбор в крайно изкривената българска футболна действителност. Сега Домусчиев се е превърнал в арогантен палячо, който при всяко интервю се държи изключително нагло, счита че всички са му длъжни с нещо и не търпи абсолютно никаква критика.
      Вярно е, че успя да направи нещо невероятно за стандартите на БГ футбола само за няколко години и спаси първенството, като закупи и изплати ТВ правата, но това не му дава право да се държи като Господ.
      Всъщност истинското изпитание за Лудогорец настъпва именно в този момент. Досега всичко за Лудогорец вървеше във възходяща линия. Сега са в батака и трябва да се докажат доколко имат бъдеще като фактор в БГ футбола.
      ------------------------------------------------

Слушам те?

33. anons | 22.07.2015 14:49

Коментар

• Е, аз съм ги гледал. До преди една година се опитваха да задържат топката с безмислени пасове от едното крило до другото крило, но като ефективност зле.

Слаба защита и Дяков и Моци всеки мач са за най-малко жълт картон, ако не и за два жълти. Владо Стоянов вече е слаб вратар. Откровено "хванати" отбори, а които не могат, купуват съдиите и схемата работи.

Тази година успях да изгледам едва 20 мин., защото футбол им е отврат, ако въобще това може да се нарече футбол срещу молдовците. В махалата да събера 10 души по-добре ще денсят.

Т'ва е накратко

Коментар

• ЦКС

Имах една прогноза за ЦКС-ето - че няма кого да победи във финалната шестица или плейофи или както там му викат.
          Ето сега още една прогноза. След 2 години ЦКС-ето няма да е в А група. Освен ако не спретнат някакво решение на Политбюро или друга далавера.

ПП. След като загубиха всички български отбори и особено Лудогорец в Европа, видях толкова много щастливи хора! Е, голяма работа сме българите, световни шампиони по злоба към всичко успяло българско. Пък все роптаем, че сме най-бедни в Европа. Някой да ми каже с този манталитет как да не бъдем най-бедни? Щото още преди 150 години Славейков е казал, че "Не сме народ, а мърша". Сега вече и на мърша не мязаме.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Да бе, шъ кайш, че е Гелосаният под прикритие. Как се мята на амбразурата и не търпи критика - хаха

кефалчето скача да ги защитава защото им е гледал едно полувреме

аз от както са ги създали лудогорец не съм им гледал дори и едно полувреме (освен като играят срещу БОТЕВ) и затова изобщо не взимам никакво отношение
            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
              кефалче, защо си така изнервен??? ...................... опъни смукача - не се пеняви
              Да бе, шъ кайш, че е Гелосаният под прикритие. Как се мята на амбразурата и не търпи критика - хаха

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                БотевЪ,и ти неми пречиш!!!
                кефалче, защо си така изнервен??? ...................... опъни смукача - не се пеняви

Коментар

• Е, тя А груп вече стана бутикова, гледа се само срещу 4 левас/месец или 2 левас/мач - хаха

Вече и едно полудреме няма да се гледа.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                    пак добре, че си ги гледал едно полувреме

имам един познат който мачове не гледа, но за сметка на това във фейсбук са му на първо място ..................... и го питам:

"мачове не гледаш, нямаш нищо общо с домусови и фирмите им, нямаш нищо общо с лудогорец и разград ............... защо си ги праснал във файса???"

премигва, премигва и сам не можа да обясни .................... по едно време вика: "нали сме българи"

казах му: "ами те са турци" ....................... и го оставих да си мига на парцали...
                    БотевЪ,и ти неми пречиш!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                      Говоря ти за това,че от много години не бях гледал български футбол,но тия успяха да ме задържът по едно полувреме на мач!!!
                      пак добре, че си ги гледал едно полувреме

имам един познат който мачове не гледа, но за сметка на това във фейсбук са му на първо място ..................... и го питам:

"мачове не гледаш, нямаш нищо общо с домусови и фирмите им, нямаш нищо общо с лудогорец и разград ............... защо си ги праснал във файса???"

премигва, премигва и сам не можа да обясни .................... по едно време вика: "нали сме българи"

казах му: "ами те са турци" ....................... и го оставих да си мига на парцали...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        Е, какъв стандарт па може да има отборче от 2001г.( Антибиотик ), което Домус ага сля с Л-ц, за да си купи малко хистори?

Както и да го смяташ, т'ва си е клубче с 1.5к посещения на домакински мач и 10 души като гост. Т'ва, че Домус ефенди денси с ББ за гласовете в Разград сега на изборите е друга тема. Затова са и тия изливания на държавна пара там.

Накрая пристигат едни молдовци ( сефте ), участващи в евро-турнири с 5 години история - плесват те 2 пъти и си заминават

П.П. Къде хукна да ги сравняваш с Партизан ( Белград ) и Стяуа ( Букурещ )?!

Недей, че става смешно кат' оня Гелосания, дет' тръгна да се сравнява с Реал и Ливера. Хич не беше изкукуригал миличкият
                        Маранди,не знам някога дали си ритал топка,сигурно и футбол не знаеш какво е ,но:
                        Не ме интересува Гелосания,не ме интересува Партизан Цецов,не ме интересува Стеауа!!!Говоря ти за това,че от много години не бях гледал български футбол,но тия успяха да ме задържът по едно полувреме на мач!!!А пък ти си плямпай!!!Не ме интересува и не ми пречиш!!!

Коментар

• Намаляват двойно наказанието на бившия президент на Байерн Ули Хьонес

дадоха му присъда все едно го е съдила съдия ченалова ............. 42 месеца да спи в бивш манастир

а сега щели да му намалят присъдата за "добро спане" ............... пардон ................. щели да му намалят присъдата за "добро поведение в манастира"

немската мафия по нищо не отстъпва на българската

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            И наистина, спрете този спор, безсмислен е, всички са евроидиоти, всички, няма разлика.
                            Ами, кой ги направи евроидиоти? Или Голямата перука е телюга и тема табу?

Да не забравяме Данчо Емфието, Венци и Домус ага. Все футболни 'орица и резултат е видим. Футбол вече няма.

Коментар

• ми дай да ги сравним, ако искаш, че да се спре с тези глупости:
                              Левски:

- преди 1944 - 3 титли от 18 шампионата - горе-долу 1 от 6
                              - 1944-1989 - 14 титли от 45 шампионата - горе долу 1 от 3
                              - след 1989 - 9 титли от 25 шампионата - горе-долу 1 от 3

ЦСКА:
                              - 1948-1989/90 - 26 титли от 42 шампионата - горе-долу 2 от 3
                              - 1990-2015 - 5 титли от 25 шампионата - точно 1 от 5

Само факти, интерпретацията оставям на вас. И наистина, спрете този спор, безсмислен е, всички са евроидиоти, всички, няма разлика.

Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнение
                              Недей намесва комунисти ,БКП и т.н. щото и вие не сте цвете за мирисане.Само като ви сравня статистиката от 1914 до 1944 със периода,когато сте били ,,мачкани'' и ми става ясно колко точно сте репресирани.

П.С. И да ти кажа ако не знаеш - милиционерските джипки всяваха мноооооого повече страх от военните такива.Така че не говори за джипки пред хора ,които помнят това-онова.
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнение
                                Недей намесва комунисти ,БКП и т.н. щото и вие не сте цвете за мирисане.Само като ви сравня статистиката от 1914 до 1944 със периода,когато сте били ,,мачкани'' и ми става ясно колко точно сте репресирани.

П.С. И да ти кажа ако не знаеш - милиционерските джипки всяваха мноооооого повече страх от военните такива.Така че не говори за джипки пред хора ,които помнят това-онова.
                                Да така,особенно за отрочетата на шапкарите.За тях военните джипки никога не са били страшни.Защо не питаш някой нормален какво е изпитвал само при споменаването на ЗКПЧ и ВКР.Сега остава да ни разкажеш как милицията водеше хората под строй да вика срещу цска.Явно нищо не знам макар да съм живял по това време.Като толкова назнайваш я ни кажи по какъв случай Левски бе обединен със Спартак и защо?
                                За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

X