IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не гледате ли Гъргор, бре?

Вчера Николчето го е сцепила от кекс и първия гейм едва се мъкнеше по корта. Сега включи автопилота, па и оня поумаля малко

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      Тези сметки няма как да излязат и причината е доста прозаична - загубихме гейм от Финландия, т.е. минимумът ни срещу рашките е поне 2 гейма, което не го виждам как ще стане. Гледах и нашият мач вчера, и последният гейм на рашките, че бях малко навън - ами нашите играха силно само във втория, първия го взеха малко на магия, а третия го загубиха доста профански, макар че успяха да наваксат доста точки пасив. Финландците пък бях отнесени от рашките завчера, така че като добавя и негативното ни представяне срещу казаците, то за довечера очаквам макс 1 гейм да вземем - дано да съм лош пророк Апропо много ми хареса Скримов, но Пламен ГлавЪтЪ пак не е взел другият Братоев и това ни орязва доп. опциите в атака, а като добавим и контузиите и ни остава да се надяваме да бием франсетата с 3:0...

Българи-юнаци!!!
      http://eurocom.bg/sport/article/valu...t-nacionalniia

Коментар

• Тези сметки няма как да излязат и причината е доста прозаична - загубихме гейм от Финландия, т.е. минимумът ни срещу рашките е поне 2 гейма, което не го виждам как ще стане. Гледах и нашият мач вчера, и последният гейм на рашките, че бях малко навън - ами нашите играха силно само във втория, първия го взеха малко на магия, а третия го загубиха доста профански, макар че успяха да наваксат доста точки пасив. Финландците пък бях отнесени от рашките завчера, така че като добавя и негативното ни представяне срещу казаците, то за довечера очаквам макс 1 гейм да вземем - дано да съм лош пророк Апропо много ми хареса Скримов, но Пламен ГлавЪтЪ пак не е взел другият Братоев и това ни орязва доп. опциите в атака, а като добавим и контузиите и ни остава да се надяваме да бием франсетата с 3:0...

Българи-юнаци!!!
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Франсетата вчера напляскаха братушките и май се получава довечера важния мач за двата отбора - който го вземе продължава напред...освен ако франсетата не ни дадат последния мач, (евентуално искайки да избягат от Полша на полуфинал)!

Общо взето това за което говореше Константинов преди турнира - че ще се "раздадем" само в единия мач може и да не стане! Днес трябва да играем, но ако паднем и с победа в посления мач можем да се класираме!

Коментар

• Ех Стоук без малко да вкарат 2-3Жалко само за залога ти,но мачове на Ливърпул просто не трябва да се залагат този сезон.Днес Шити ще си вземат мача според мен

P.S.Нямаме централни защитници за следващия мач в петък и ще падне веселбаДано поне се оправят за мача с Арсенал че иначе едва ли ще вземем нещо от мача
            Liverpool Forever

Коментар

• Дето се вика - Само Стоук ще вкарат 2,3 - така че прогнозата ти трябва да излезе без проблем

Коментар

• Честита Нова Година на всички !!!
                Пожелавам ви успешни сделки и залози
                Първият ми за тази година е :
                Лариса - Астерас Триполис Х2 ДШ
                Сток С - Ливърпул над 1,5
                Общ К 2,03
                Only God Can Judge me...

Коментар

• Гришата ако не може да играе тенис то поне от към жени няма равен!!
                  vrati врати цени пощенски кутии

Коментар

• Топ новина от световната спортна сцена

Никол Шерцингер се появи в ложата на Гришо
                    http://life.dir.bg/news.php?id=21371583&nt=5

Коментар

• В края на годината класирането при голмайсторите на "Левски" за сезона е следното:

Прохазка (5 гола),
                      Краев (4 гола),
                      БФС (3 гола),
                      Костадинов (2 гола),
                      Миланов, Карнер, Белаид, Бедоя, Де Ноойер, Гаджев, Борислав Цонев и Диаби (по 1 гол)

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                        Арсенал каквото и да става преди 3то място няма как да завърши
                        с някакви пари ще застанеш ли зад твърдението си или просто по бай_ганьовски спазваш принципа .......... "на мен като ми е зле - нека и на другите да им е зле като си избивам комплекса за малоценност"

Коментар

Хехе!
                          Визирах Челси и Ман Юнайтед, които бяха сред фаворитите за титлата преди началото на сезона, а сега са сред фаворитите за оставане в Премиър лийг и завършване в топ 10 респективно!
                          Така първенството е много по-интересно.
                          входни врати метални врати метални решетки

Коментар

• Хехе!
                            Визирах Челси и Ман Юнайтед, които бяха сред фаворитите за титлата преди началото на сезона, а сега са сред фаворитите за оставане в Премиър лийг и завършване в топ 10 респективно!

Коментар

Голям резил за фаворитите в Английската ВЛ.
                              Май вече можем да се дистанцираме от фенските си пристрастия и да подкрепяме безпристрастно Лестър за шампион!
                              Визираш Лестър и Арсенал ли? Мдаа...Светците ни канонизираха, и то цели 4 пъти По мое мнение имахме нужда от един такъв отрезвяващ мач, но най важното е че разликата се запази, освен скъсените точки от Сити, но те така и така си остават основният претендент за титлата
                              Но като се замисля, то и средняците не се представиха кой знае колко добре, освен Ливърпул де
                              Утре предстои нова серия от сериала Английска Висша Лига, да видим дали отново ще е драматична и за кои отбори ще завърши с хепи енд

П.П. Как са ми се дояли черешки посред зима...
                              Last edited by kev; 27.12.2015, 20:41.

Коментар

• Голям резил за фаворитите в Английската ВЛ.
                                Май вече можем да се дистанцираме от фенските си пристрастия и да подкрепяме безпристрастно Лестър за шампион!

Коментар

Working...
                                X