Коментар от фейсбук: "Нищо чудно, че Никол Шерцингер и Гришо са пред раздяла. Коя жена ще смогне да го изглади, та той не спира да мачка."
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Аз на Григор съм му пожелал първото място в ранглистата поне няколко години да млати сичките и да е с най -готините и добри тенисистки.Last edited by RUBLA; 19.11.2017, 12:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеПокрай Гъргор взех да избивм някой лев от глупсотите, които натворих напоследък. Мачкай, Гришо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЕто ви и хубавата новина, която няма да прочетете другаде, щото нашите журналястчета не могат да смятат - в момента Гринго е 9-ти (от следващта седмица официално е минимум 8-ми, ако бие Надал - минимум 7-ми, а при определени обстоятелства - дори 4-ти - уау), но до края на годината, дори и нищо повече да не спечели, ще бъде минимум 6-ти в света. Е, как ви се струва - нашето момче е минимум 6-ти, а при определени обстоятелства и малко по-силна игра - дори 3-ти, но това са мечти. Та българин под номер 6 в ранклистата (ок, Джуката, Мърльо и Бъбринката не играят, както и Рапоня и Жапонеца, но това си е техен проблем) определено си е постижение, а ако влезе в топ 4 - еххххх.
Браво, Гришо, успех и все нагоре да ти сочат всичките работи
И те чакаме за купа "Дейвис"
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
В момента е на 4-то място след изключителния мач срещу Гофен. Белгиецът не знаеше къде се намира първия сет... че и вторияИма един огън в очите на Гришо. Не знам дали е попил от манталитета на Рафа или просто си му дойде времето, но жив и здрав да е и да продължава напред!
Keep going ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеДавай Гришо!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеАпропо, Лудогорец-Брага е перфектен за Х2, за по-смелите и директно 2 - няма как вратарчето им всеки път да прави мача на живота си, а кръвта от черния коч още да действа, но знае ли човек
Не се знае кои бразилци ще се приспособят по-добре - техните или нашите
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
ЦСКА-София е 1.18 - не виждам голяма файда да се играе! Пък и знаеш ли какво се върти в главата на Бат' Венци...може да го е играл Х!Иначе може да добавя и твоя мач и да направя тройно комбо, макар в момента да нямам пари по сметката и да се чудя дали изобщо да я захранвам преди края на месеца
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар