Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениевсе тая, ние така или иначе нямахме шанс. Мен лично ме е яд, не за друго, а сега ще си тръгнем с 0 шансове и после лесно ще се оправдаем за некласиранетоПерукан е по-несменяем и от Тиквуня
Аз исках да ни се падне по-лека група, за да ни бухат Уелс, Исландия и т.н., та да може поне да се види нивото, а сега пак ще има самозаблуди...
Единственият шанс на БГ е да пуснем Чорбетата вместо нац. отбора. Гледай какво правят - за 9 мин. два парцалас водят вече
Бърз, симпатичен футбол с преса по целия терен. Пуснете чорбетата! Хау!
Коментар
-
все тая, ние така или иначе нямахме шанс. Мен лично ме е яд, не за друго, а сега ще си тръгнем с 0 шансове и после лесно ще се оправдаем за некласиранетоПерукан е по-несменяем и от Тиквуня
Аз исках да ни се падне по-лека група, за да ни бухат Уелс, Исландия и т.н., та да може поне да се види нивото, а сега пак ще има самозаблуди...
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеАйде честито жребий!
По-лош трудно можеше да бъде!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеАйде честито жребий!
По-лош трудно можеше да бъде!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениев една и съща минута и на двата мача резултата стана 5-0
П.П. Тая година Ботяф ще се бори с Телюгите и Разград за оставане в А груп.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеПолкича е в Монтана вече и ще дере гърло в сектора за гости. Е, пусни си Диема и ще го видиш
на телевизора гледам БОТЕВ, а на лаптопа гледам АРСЕНАЛ ................... на полувремето едните падат с 4 гола, а другите водят с 4 гола
аз си пия бирата ..................... наздравеfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеИнтересен резултат на халфтайма...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеИнтересен резултат на халфтайма...
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеПолкича е в Монтана вече и ще дере гърло в сектора за гости. Е, пусни си Диема и ще го видиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеНа Ботев съм им гледал половин полувреме,май!!!Но ми харесаха!!!Май!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
кефалчето скача да ги защитава защото им е гледал едно полувреме
аз от както са ги създали лудогорец не съм им гледал дори и едно полувреме (освен като играят срещу БОТЕВ) и затова изобщо не взимам никакво отношениеНо ми харесаха!!!Май!!!
Коментар
-
Е, защо?
Испания и Англия напавиха хубав продукт. Италия, Германия и Франция са една идея по-назад.
Останалите първенства са екзотика, ако успеят да пробият през тия пет.
П.П. Откакто Перукан окупира БФС-то край с футбол в БГ. Всяка следваща година се копае дъното и поставят анти-рекорди.
Кога сме оставали без отбор в ЕКТ преди август месец още?
Само, че Перукан, Домус ага и сие в БФС-то не са там, за да развиват БГ футбол, а да правят стинки. Футбол им е последна грижа и си личи отдалеч. Тоест продукт няма, ама стоят там. Сещай се защо?
Коментар
Коментар