Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНе бе човек, ти твърдеше, че аз съм убил майка му на Левски. Ако искаш да цитирам поста ти.
И убихте майка му ( феновете на Левски ) - па ся бил "герой"?
Питам кое е вярно от двете?
1. Той "освободил" БГ?
2. От кеф майка му се самоубива?
Кажи ми 1 или 2 е вярно? Или и двете са грешни?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
Ти сега ми дрънкаш за Левски - като си оставил майка му да пукне от отчаяние?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
� -
Отделно ти предложих да си поговорим за Омуртаг, Тервел, Крум ..... - ще кажеш ли някога дали при тях сме били "свободни" според тИбя?
Ърмм ...?
П.П. Мо'е ме тестваш навсякъде по владетелите - не съм историк, ама си дрънкам с историци. Мо'е стигнем и до Калоян.
После ми обясни как някой пукнал на 36 години има по-голям принос в "свободата" на БГ, която е на база векове и хилядолетия?
Слушам те ( с робската ти теория )?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНе ме хлъзгай със сапуните ....
Ти твърдеше, че Левски те е "освободил".
П.П. Затова питах - кей ( приемам ) той те е "освободил" - защо майка му се самоубива след "освобождението" тогава.
Майката на Левски ли е по-умна от теб и да се самоубие или ти си по-прост да ми ТВЪРДИШ, че той те е "освободил"?
Кое е вярно/грешно в теорията ти?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНе се сърди, ама аз наистина не съм бил роден тогава. Много съм добър по история. Знам коя година съм роден, а мога да прочета от уикито коя година е починала майката на Левски.
Ако искаш да вържем бас, аз твърдя че не съм бил още роден
Ти твърдеше, че Левски те е "освободил".
П.П. Затова питах - кей ( приемам ) той те е "освободил" - защо майка му се самоубива след "освобождението" тогава.
Майката на Левски ли е по-умна от теб и да се самоубие или ти си по-прост да ми ТВЪРДИШ, че той те е "освободил"?
Кое е вярно/грешно в теорията ти?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеБГ е "освободена", бре когато тя се мята от отчаяние.
П.П. Т'ва ли ти "свубодътъ" и Левски, дет' я бил наложил те питам 10 пъти?
Ти май си много зле с Историята, както и с корабите и прочие неща ..? ЪРмм ... ?
Ако искаш да вържем бас, аз твърдя че не съм бил още роденБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАма не мой с лошо. Не съм аз. Всъщност не съм бил роден още. Тя е починала малко след освобождението, за което основна заслуга има синът и Левски.
П.П. Т'ва ли ти "свубодътъ" и Левски, дет' я бил наложил те питам 10 пъти? ( нали си бил "свободен" сега заради Левски ) и ако не бил той тогава ............ - бля-бля-бля .......
Ти май си много зле с Историята, както и с корабите и прочие неща ..? Ърмм ... ?
Скиваш ли колко си ФАЛШИВ, ама ако държиш - майка ти да се самоубие от немотия и после теб да провъзгласим за светец - нямаш грижи.
Ще ти лепя плакати навсякъде да дрънкам къв си пич бил и т'ва, за което си се борил е станало ФАКТ, па майка ти се самоубила от немотия.
Мноу си зле, момче - на Природата законите не можеш ги промени - просто си смени фалшивата теза и понятията за "свобода" и "идоли", че издишат яко.
Не си виновен - просто от 200 години други ви пишат Историята и си поредния промит мозък, дет' не се чува к'ви глупости дрънка.
П.П. Може да го пробваме с майката на Боко Тиквата или на Станишката - те ще са "герои", па майките им да пукнат от глад.
Пълни идиоти стеLast edited by marandi; 19.10.2013, 21:12.
Коментар
� -
Никъде нямаш държава в света, където символ на "държавата" да е национален роб.
П.П. БГ история от Левски ли започва те питам? Имали ли сме по-добри дни с векове преди това - пак те питах?
Виждаш ли мекеретата за роб-а колко бързо ми изплувате?
Ай, да си поговорим за Тервел, Крум или Калоян примерно? К'во мислиш с твоя Левски по въпроса?
Дали ще издъхнеш кат' фалшива монетка-менте и ще ти скапя цялата "псевдо-теория" за "СвубудатЪ", дет' пробутваш ....? ( риторично )
Коментар
� -
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТи си още роб и колкото по-бързо измре твоето и моето поколение - толкоз по-добре.
П.П. Питах те - защо майката на Левски се убива от немотия няколко години след "Освобождението"?
Мята се в кладенеца от глад!
Ти сега ми дрънкаш за Левски - като си оставил майка му да пукне от отчаяние?
Сещаш ли се колко сте ми фалшиви тия с Левски "напред"?
Ама не мой с лошо. Не съм аз. Всъщност не съм бил роден още. Тя е починала малко след освобождението, за което основна заслуга има синът и Левски.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение"Без революция сме загубени вовеки веков"
Васил Левски
Преди сто и кусур години го е казал, а колко актуално звучи
П.П. Питах те - защо майката на Левски се убива от немотия няколко години след "Освобождението"?
Мята се в кладенеца от глад!
Ти сега ми дрънкаш за Левски - като си оставил майка му да пукне от отчаяние?
Сещаш ли се колко сте ми фалшиви тия с Левски "напред"? Нямахте пари за парче хляб и чаша вода за жената тогава ....?
И днес Левски, та Левски ... - лицемери-измекяри
Коментар
� -
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТи някога ще чатнеш ли, че БГ Империя е била свободна векове наред - между 7-10 век сериозно застрашават Римска империя - Константинопол и само плащането на данък към нас ги е спасявало да не ги прегазим.
П.П. Кажи ми "историята" от Левски ли започва да ти се изсмея?
Не ме бъркат чалми, шапчици за пасха и прочие - щом не се ебават с Българите - да се правят на к'вит си искат - тяхно право е.
Някой ден кат' зацепиш защо БГ има имоти в Константинопол дори и до наши дни - ще разбереш, че нещо много се разминаваме с теб. И от кога са тия имоти?
Твоят Левски още го е нямало, не ги е купувал, а те са още там - чак тогава ми дрънкай глупости за Свобода и Левски.
Ма, едва ли ще го чатнеш някой ден - ти си продажно мекере с платформата Левски - Освободителят? Демек, наливащ в мелницата за вечния роб в БГ и че щял още дълго време да си виси роб.
Нещо много си се объркАл ( да ти кажа под секрет ). Ся ви се надига вълната на българското, ама оново когато римляните ни плащаха данък да не ги бием през 2 дни и моя милост ще внесе своя дан да се случат нещата, колкото се може по-скоро.
Васил Левски
Преди сто и кусур години го е казал, а колко актуално звучиБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАма Левски е за свободата. Ако не беше направил вътрешната революционна организация, ся щяхме да носим ЧАЛМИ !!!
П.П. Кажи ми "историята" от Левски ли започва да ти се изсмея?
Не ме бъркат чалми, шапчици за пасха и прочие - щом не се ебават с Българите - да се правят на к'вит си искат - тяхно право е.
Някой ден кат' зацепиш защо БГ има имоти в Константинопол дори и до наши дни - ще разбереш, че нещо много се разминаваме с теб. И от кога са тия имоти?
Твоят Левски още го е нямало, не ги е купувал, а те са още там - чак тогава ми дрънкай глупости за Свобода и Левски.
Ма, едва ли ще го чатнеш някой ден - ти си продажно мекере с платформата Левски - Освободителят? Демек, наливащ в мелницата за вечния роб в БГ и че щял още дълго време да си виси роб.
Нещо много си се объркАл ( да ти кажа под секрет ). Ся ви се надига вълната на българското, ама оново когато римляните ни плащаха данък да не ги бием през 2 дни и моя милост ще внесе своя дан да се случат нещата, колкото се може по-скоро.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеБукни си една почивка на "Журналист" (кабакумплаза) да ти изстискат всички комунистически циреи от празноглавата провадийска кратуна!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение...комунисти ни управляватДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
�
Коментар