IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    Чета и виждам, че чичо много лично поема някои реплики.
    А, ти за Чичо ли

Извинявам се (на теб, не на Чичо)
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Чета и виждам, че чичо много лично поема някои реплики.

Коментар

Е хубу, говорите си по- емоционално.
        Е, не е вярно, ти четеш ли ??? За първи път от толкова време не се караме.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          От името на оперираните мозъци се присъединявам към заявката.....
          Все пак имам усещането, че 25г действах така в този живот, за да могат такива като биков да си пишат каквото искат и да обвиняват когото си искат.....

За друго имам питане....
          Защо ти биков осра хубавата тема за 30 + ( в която и тебе те чакахме с радост да се появиш), с политика, злоба и нападки...?
          Защо не си писа в политиката и да се дърляш с когото си искаш там ..?
          Ми добре....явно за да намалиш бройката ...
          Ми хубаво...всичко добро.....
          Много ти здраве !!!
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Този път не се караме. Ти наизуст по инерция
            Е хубу, говорите си по- емоционално.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              И ще помоля модераторите, да не ми трият поста !!! Не може да оставяте оперираните мозъци да ни плюят, а ние да не можем да отговаряме
              От името на оперираните мозъци се присъединявам към заявката.....
              Все пак имам усещането, че 25г действах така в този живот, за да могат такива като биков да си пишат каквото искат и да обвиняват когото си искат.....

За друго имам питане....
              Защо ти биков осра хубавата тема за 30 + ( в която и тебе те чакахме с радост да се появиш), с политика, злоба и нападки...?
              Защо не си писа в политиката и да се дърляш с когото си искаш там ..?
              Ми добре....явно за да намалиш бройката ...
              Ми хубаво...всичко добро.....

Коментар

За какво се карате пак ?
                Този път не се караме. Ти наизуст по инерция
                tnm

Коментар

• За какво се карате пак ?

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    Има безплатни форуми, които може да си свалиш - ще спестиш доста време да откриваш "топлата" вода.

Но като те гледам ти не правиш форум, а опит за сайт. Пак има безплатни приложения, където може да си ги персонализираш като тамплиети ( цветове, дизайн и т.н. ).

П.П. За мен е безсмислено, това което правиш като го има безплатно и е доста поразвито от една камара програмисти досега.

Успех!

П.П. За по-уникален проект и дописване на разни приложения от програмисти ще ти трябва 4-5 цифри сума макс по преработка на стандартизирани модули.

Т'ва е накратко - но времето е ограничен ресурс - понякога е по-добре да си платиш, за да спестиш време.
                    Прав си. Знам, че разбираш от тези неща.

На мен ми е хоби програмирането. Някак си като предизвикателство сам да го направя, тъй като досега не бях писал програми за мрежа и не ми беше ясна технологията. Има доста неща, които не знам как стават и съответно не мога да ги направя. Поне засега. Малко почивка си дадох в момента и ще спамя няколко дни. После може да продължа и да го доосъвършенствам.
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                      Зèми нещо да си заврèш, за по-сигурно.
                      Няма кво....Сичко де върши работа , ти е завряно в бездънната яма....

пп Свари ли бобеца ! Пийни една сливова и като се върне жената от работа, се направи на мъж ( а дано ,но надали)....За друго не ставаш....Но на критиките и злобни подмятания си цар...

Коментар

Пийнах 40гр и ми през "палеца", кой за какво се псува....и ме псува...
                        Биков, едно ще ти кажа...Не мене ме правят на малоумен а тебе... Имам чувството, че като бик на корида, бълваш жупел и мяташ пясък...
                        От злобата , която ти насаждат, забравяш какво е да си човек...Това за коритото в морето ставаше , но зна сушата не върви....Жалко.....

пп Когато изтърсеняци и платени педали ми пожелават злото и дървото , се чувствам доволен....Аз съм широко скроен и поемам лошотията като гръмоотвод за да я пратя в земята....

пп Бах маа му сряда е..В понеделник бях в колапс от нерешими проблеми...Днес всичко ми е наред и работата спи....Имам си портокалова фея...( що пък портокалова, не знам...)....
                        Аз казвам истината. Не те нападам. Ти сам се припознаваш.

1. Искаш да забравя, че ни управлява сина на един от преките виновници за разстрела без съд и присъда на 30 000 българи ли. Е, не си познал.
                        2. Искаш да забравя, че от 69 години насам ни управляват извергите започнали властта си с касапница ли. Е не си познал.
                        3. Искаш да се примиря, че тези долни червени изверги държат сънародниците ми вече 69 години 10 пъти по бедни от другите европейци ли. Е, не си познал.
                        4. Искаш да повярвам, че гръмоотводите не са долни комунисти ли. Е, не си познал.
                        5. Искаш да повярвам, че собствените ми деца са платени от Сорос ли. А циганите, депутатите на БСП и катилите на Петното, подтикнати от гражданска съвест ги нападнаха ли. Е, не си познал.

НЕ ТЕ Е СРАМ !!!

И ще помоля модераторите, да не ми трият поста !!! Не може да оставяте оперираните мозъци да ни плюят, а ние да не можем да отговаряме
                        tnm

Коментар

Що бе ...да не съм мрътав, а да не знам.....Ощипах се...ох боли...
                          Зèми нещо си зàври, за по-сигурно.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                            Мразя срядата

Обичам края на работната седмица!

Колко бързо лети работната седмица /вчера беше неделя/...

Разбираемо е: за мен сряда е краят на работната седмица...

На всеки - когато му се случи: приятен уикенд на всички!
                            If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                              Мразя срядата
                              Ти пъ защо мразиш средата..?
                              Аз много я обичам.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                Че той Чичо е от добрите комунисти бре А Викторнфс си продава домоуправителските далаверки и му дреме за поздрава ти, ама Инвестора нехае

п.п. Седим си и си се драпаме за глупости а на тиквуните политици им е през онази работа
                                Що бе ...да не съм мрътав, а да не знам.....Ощипах се...ох боли...

Коментар

Working...
                                X