IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    Кое не тихаресва на фурната, Наивник? Ако искаш да е по-"опърлен", включи грила или реотаните, които са като серпентина.
    Ще го мисля следващия път, ако има такъв. Много обичам кьополу, но голяма играчка. Друго си е на тенекията в двора да си спретнеш с кеф

Коментар

• Кое не тихаресва на фурната, Наивник? Ако искаш да е по-"опърлен", включи грила или реотаните, които са като серпентина.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
        За пипера и патладжан (избирам по-дребен) -- троен чушкопек. Като се изпекат двадесетина килограма, продукцията започва да става досущ като печена на тенекия.
        Абе не мое чушкопек в хапартамента бре Като си купя село ще го мисля, ама за сега импровизирам. Добро си стана

Коментар

• За пипера и патладжан (избирам по-дребен) -- троен чушкопек. Като се изпекат двадесетина килограма, продукцията започва да става досущ като печена на тенекия.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Бе, аз па не мо'а озаптя Ламята да престане по 3 часа да си пече чушките на котлоня, ама така си ги обича и така си ги прави.

П.П. Гледах веднъж турска кухня ( така си го предписали, че била ) и един печеше патладжаните на ел. грил.

После кат' техника ги омота с една фолио прозрачно и така ги обели. Ма, не падна изцяло кората и ръчка после с една лъжица да ги доизчисти.

Па, аз вися кат' ахмак щот' в началото на предаването така го презентерират - ще видите и как ще опечете патлджани на грил ( чугунен тиган - пак става на котлон ) и после да ги обелите с едно движение.

Викам: "Брях, т'ва трябва да го видя ... а, па то се оказа ..... греда - ай половин час в кофата загубено време "
            Патладжанът си се пече супер у фурната. Пиперът /чушките на Софийски/ обаче са проблем. Следващият път, ще си купя замразени печени пиперки

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Малиииий, ако знаете как ме сърбят ръцете да сложа патладжаните и пиперките на керамичните котлони
              Ще си правя кьополу, ама като един примерен, ще ги изпека у фурната
              Бе, аз па не мо'а озаптя Ламята да престане по 3 часа да си пече чушките на котлоня, ама така си ги обича и така си ги прави.

П.П. Гледах веднъж турска кухня ( така си го предписали, че била ) и един печеше патладжаните на ел. грил.

После кат' техника ги омота с една фолио прозрачно и така ги обели. Ма, не падна изцяло кората и ръчка после с една лъжица да ги доизчисти.

Па, аз вися кат' ахмак щот' в началото на предаването така го презентерират - ще видите и как ще опечете патлджани на грил ( чугунен тиган - пак става на котлон ) и после да ги обелите с едно движение.

Викам: "Брях, т'ва трябва да го видя ... а, па то се оказа ..... греда - ай половин час в кофата загубено време "
              Last edited by marandi; 20.10.2013, 13:21.

Коментар

Абе, дъртост вече. Явно моряк от мен в този живот няма да стане. Ама вземи ти направи нещо, че не знам колко лесно е слизането завинаги
                Требе му кетап - ма, той все си дрънка все едно от неговата камбанария по-високо нЕмало.

За т'ва черничкото си праФф - пернало го е "желязото", ама още не го знае - аз зат'ва внимателно се отнасям с него, щот' т'ва си е болест

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                  .... Щот' един друг "интересн" екземпляр, дет' нямало повече да пише в тая тема, щот' участниците били фрости за нивото му твърди, че няма по-добър застраховател и корабостроител от него.
                  Първоначално изпратено от Скитър
                  Марандич, не че нещо лично, ама тотално се НА-РА, браточка. Тотално се осра и лъсна голият ти о-ран задник на пълен простак и идиот. Ти си луд, браточка, да ти го кажа право куме в очи. Имаш много сериозен проблем с личността, идентичноста и ако щеш с персоналността. Съвсем сериозно ти го говоря това. Дреме ми на к-ра в какви културни граници ще се възприеме това. Ти е-а майката на този форум. И ако не си го осъзнал, крайно време е някой да ти го навре това в нещастния ти г-з, че да го разбереш. Няма нормален човек, който да говори на Вие, браточка, във форум, а още по-малко на собствената си нация. Само пълен идиот и завършен луд може да си позволи да говори на собствените си съотечественици на Вие, раздавайки пророчества в нещастния си блог, при това изживявайки се като пророк и месия. Като месия, браточка! Точно така!
                  Ти си пълен нещастник и завършен психопат, браточка. Не ти го казвам, защото те мразя, а защото те съжалявам. Еба майката на този форум и въпреки многобройните намеци, твърдеци и подигравки накрая постигна своята тролска победа, на която се радваш сега. Нито Имотко, нито простака Собственик 31 не постигнаха това, което ти постигна. Поздравления! Те бяха хора. Може да са имали различни интереси и различни мнения, но бяха хора и човеци. А ти си психопат. Без извинение. Последните ти коментари доказват напълно тезата ми.
                  Що за хахо може да говори на цял един народ менторски като теб? Пълен, завършен кукумицин си, браточка. Десетки пъти и Додо и Барбата те правиха на смешен със твоите ай-ти идиотщини и ти продължаваше да се вземаш сериозно.
                  Няма такъв идиот като теб, браточка. Пълен нещастник. Луд за връзване му викат хората.
                  Тук не иде реч въобще за модерация, още по-малко за култура. Тръгнал да ми се прави на инелектуалец, а псува като каруцар и хамалин. Доказват му, че не е прав, а той става все по-агресивен. Плюят го, а той се прави, че дъжд вали.

Ти си за психиатрия, браточка. От патологичните случаи си. Не веднъж съм ти го казвал и намеквал. Твърде много негативна енергия и злоба си събрал и генерираш. Не си способен да привлечеш приятели, затова си самогенерираш такива от бройките на посещенията ти в блога. Затова толкова много страдаш от минусите и кармата си в този форум. Точно тази ти чувствителност те прави особено завистлив към този "проект", на който му еба майката. Много ти се иска да си интересен и оригинален, ама не ти издържат нервите, браточка. Слаб си и си прозрачен.
                  Погледни го от моята гледна точка. Ай-ти спец, пък застраховател. Ай сиктир! Нещо доста нереализиран ми изглеждаш. В крайна сметка нито си ай-ти, нито икономист, нито застраховател. Ти си го знаеш вътрешно. Нищо, че никога няма да го признаеш. Затова имаш крайна нужда от много сериозна психиатрична помощ.
                  Сбогом, Наполеоне!
                  http://www.fimoti.com/index.php/topic,2645.120.html
                  Last edited by barbaron; 20.10.2013, 12:34.

Коментар

• Малиииий, ако знаете как ме сърбят ръцете да сложа патладжаните и пиперките на керамичните котлони
                    Ще си правя кьополу, ама като един примерен, ще ги изпека у фурната

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Между другото в морска администрация са се поевропейчили. Учтиви са (мазни), ако питаш, ще ти кажат истината от първа инстанция. Все по добре и по добре работят.
                      Абе, дъртост вече. Явно моряк от мен в този живот няма да стане. Ама вземи ти направи нещо, че не знам колко лесно е слизането завинаги

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                        Как да те качат като харчат по 300 л на час дизел?
                        Истинските яхтсмени управляват ветроходни яхти. Другите са за келешлик.
                        Абе, тя си е ветроходна
                        Едно време си спомням на плаване с Калиакра, като излязохме от Дарданелите, една буря ни направи платната на дреб. След тва останалите 20 дни си джиткахме почти само на двигател

Коментар

Тъй, тъй... и ти си прав. Мои познати си взеха яхта и ме насилиха да ходя да си вадя кИтап. Аз им думам, вземете ме да плавам, пък аз и без книжка мога ) Още не са ме качвали
                          Между другото в морска администрация са се поевропейчили. Учтиви са (мазни), ако питаш, ще ти кажат истината от първа инстанция. Все по добре и по добре работят.
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

Тъй, тъй... и ти си прав. Мои познати си взеха яхта и ме насилиха да ходя да си вадя кИтап. Аз им думам, вземете ме да плавам, пък аз и без книжка мога ) Още не са ме качвали
                            Как да те качат като харчат по 300 л на час дизел?
                            Истинските яхтсмени управляват ветроходни яхти. Другите са за келешлик.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              А, кажи му да разбере !!! Ти си купи яхта, че пари за кетап ли няма да ти останат

Коментар

Ни е тъй. И да си купя, трябва да ходя да карам нова правоспособност.
                                Аз на Мечо сериозно му хортувам, че май не може
                                Виж в съответната наредба. Не съм сигурен. MARAD.BG е сайта.

Ама си ЗАКОСТЕНЯК. Това са формалности бре
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X