Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеСтига бе....
Доживях някой да каже добра дума и за мене....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЧиче, това е комплимент !!!
Доживях някой да каже добра дума и за мене....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеТи бързо схващаш , ама аз не съм сигурна , че добре обяснявам .
Аз не съм максималист...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Аз такива номера не знам...но бързо схващам......
Коментар
-
Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнениеАдиос мучачос от кака Фръциотивам да си търся голяма, черна вълнена барета
Savage Garden - To The Moon & Back - http://www.youtube.com/watch?v=HCm6gRHINqAБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеНе се връщат , но идват нови моменти . А номерът с колежката не е теб да бие с точилката
Аз такива номера не знам...но бързо схващам......
Коментар
-
Адиос мучачос от кака Фръциотивам да си търся голяма, черна вълнена барета
Savage Garden - To The Moon & Back - http://www.youtube.com/watch?v=HCm6gRHINqAPoli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЗлатна ти уста ( и диамантена ръката..) дето ги пожелаваш тез убавини.....
Пропуснатите моменти не се връщат.....
пп Аз си я имам таз колежка....Как ми лови погледите, не е истина...и после мърмори - ..."дърт пръч само се заглеждаш.." и прас с точилката....Не се връщат , но идват нови моменти . А номерът с колежката не е теб да бие с точилката
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеС някоя готина колежка под ръка , тя ще е буферът и пазачът
Пропуснатите моменти не се връщат.....
пп Аз си я имам таз колежка....Как ми лови погледите, не е истина...и после мърмори - ..."дърт пръч само се заглеждаш.." и прас с точилката....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЩе взема и аз да се поразходя по Витошка, че съм забравил как изглежда....
Нооо, как ще си опазя израстъкане знам....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеРогите ли бря?бре.....
Рогата ми стоят здраво и непоклатимо...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЩе взема и аз да се поразходя по Витошка, че съм забравил как изглежда....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеСега излязох и е едно свежо , слънчево и щипещо носътМного е готино
Коментар
Коментар