IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Добро утро, Мечо!
    Добро утро, тайфата!

Още от сутринта си личи, че денят ще е хубав. В чудене съм къде да се завлечем с някои от пълноправните и непълноправни членове на фамилията!?
    Приятна неделя на младежите и девойките!
    Добро утро tnm
    Добро утро на всички

Днес горе печеше слънце, а в града гъста мъгла.
    Ще се боря със високите технологии !!!
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
      Дюбрутру
      аз мисля да се пенсионирам
      вижте какво получих снощи
      айде черпя във виртуалната кръчма

ОТ: БЮРОТО НА ЕЛЕКТРОННА ПОЩА ПРОМОЦИИ МЕНИДЖЪР МЕЖДУНАРОДНИ ПРОМОЦИИ/НАГРАДА НАГРАДА ОТДЕЛ, MICROSOFT CORPORATION WORD ЛОТАРИЯТА ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО. 61-70 Саутхемптън ред, цъфтеж погребат Лондон Великобритания WC1B 4AR.

РЕФЕРЕНТЕН №: ASL/941041/02SHYN
      ПАРТИДА №: HGL-14/28/0046
      ПОБЕДИТЕЛ №: 5

ЕЛЕКТРОННА ПОЩА УВЕДОМЯВАНЕ НАГРАДА СПЕЧЕЛВАНЕ
      ЦЕНТЪР ЗА ПРЕДСТАВЯНЕ НА НАГРАДАТА: ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО

СПЕЧЕЛВАНЕ УВЕДОМЯВАНЕ!

Уважаеми господине / госпожо,

MICROSOFT сътрудничество управление света удоволствие искаме да ви информираме, че вие сте сред нашите победители на MS-WORD Тото ЛОТАРИЯ за един милион британски ЛИРИ (£1,000,000.00), проведено в Обединеното кралство (Лондон) е домакин на събитие за този подарък месец Мега джакпот ЛОТО печели програми ДЪРЖАНИ на 14-ти на OCTOBER,2013.HOWEVER резултати са били ОСВОБОДЕНИ ON едно от 18 на октомври , 2013.SEND ВАШЕТО

ако има още някой милионер да не се крие
      А, не си само ти! И аз имам такова послание, но е от миналия месец
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Дюбрутру
        аз мисля да се пенсионирам
        вижте какво получих снощи
        айде черпя във виртуалната кръчма

ОТ: БЮРОТО НА ЕЛЕКТРОННА ПОЩА ПРОМОЦИИ МЕНИДЖЪР МЕЖДУНАРОДНИ ПРОМОЦИИ/НАГРАДА НАГРАДА ОТДЕЛ, MICROSOFT CORPORATION WORD ЛОТАРИЯТА ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО. 61-70 Саутхемптън ред, цъфтеж погребат Лондон Великобритания WC1B 4AR.

РЕФЕРЕНТЕН №: ASL/941041/02SHYN
        ПАРТИДА №: HGL-14/28/0046
        ПОБЕДИТЕЛ №: 5

ЕЛЕКТРОННА ПОЩА УВЕДОМЯВАНЕ НАГРАДА СПЕЧЕЛВАНЕ
        ЦЕНТЪР ЗА ПРЕДСТАВЯНЕ НА НАГРАДАТА: ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО

СПЕЧЕЛВАНЕ УВЕДОМЯВАНЕ!

Уважаеми господине / госпожо,

MICROSOFT сътрудничество управление света удоволствие искаме да ви информираме, че вие сте сред нашите победители на MS-WORD Тото ЛОТАРИЯ за един милион британски ЛИРИ (£1,000,000.00), проведено в Обединеното кралство (Лондон) е домакин на събитие за този подарък месец Мега джакпот ЛОТО печели програми ДЪРЖАНИ на 14-ти на OCTOBER,2013.HOWEVER резултати са били ОСВОБОДЕНИ ON едно от 18 на октомври , 2013.SEND ВАШЕТО

ако има още някой милионер да не се крие
        http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
          Зациклям ли, или тъй ми се струва?
          С истории разни- и техни и наши,
          Защо ли покой да намери не може
          душата ми крехка, но прелестно жалка.
          Разумът ми диктува-
          съзнанието ти желае развитие!
          А как да стане това, попитах-
          сърцето отвърна ми нежно- с търпение!
          Твои ли са стиховете, Миа?
          Мечо

Коментар

• Добро утро, Мечо!
            Добро утро, тайфата!

Още от сутринта си личи, че денят ще е хубав. В чудене съм къде да се завлечем с някои от пълноправните и непълноправни членове на фамилията!?
            Приятна неделя на младежите и девойките!
            Мечо

Коментар

• Зациклям ли, или тъй ми се струва?
              С истории разни- и техни и наши,
              Защо ли покой да намери не може
              душата ми крехка, но прелестно жалка.
              Разумът ми диктува-
              съзнанието ти желае развитие!
              А как да стане това, попитах-
              сърцето отвърна ми нежно- с търпение!
              Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                А бе Маранди,я да те питам нещо...Това,че в миналото сме били империя,осигурява ли ни в днешно време някакви специални преференции,права,правомощия,дадености,предимства и прочие,като държава?!
                По принцип - Да има много предимства и то много, но никога не ме питай за въпроси, на които съм отговарял отдавна.

---------------------------------

08.02.2012 - Препоръки към България - част 3-та

Забележка: По-лесно е да се разбие атомът, отколкото един предразсъдък – Алберт Айнщайн ............

http://marandi.blog.bg/biznes/2012/0...st-3-ta.897704
                ----------------------------------------

Този анализ съм си играл около 8-9 месеца да го направя, да го окастря накрая в 2 странички. Нямате кой да ви ги направи засега тия неща и затова съм си отделял от съня, времето, парите и удоволствията. Не паридирам с нищо - просто е подарък за БГ от мИня - дет' все говоря на "вие".

П.П. В тоя блог повече няма да пиша, понеже го купиха ТИМ, а аз за мутри - мерси - блогът е четен близо един милион пъти - та, не те "зарибявам".

Просто прочети анализа, който съм правил и дал.

Дали на мен ми харесва този анализ как изглежда - никъде няма мое мнение - но нещата изглеждат така към днешна дата.

Ако искате правете още 150 години "преход" - не се меся никъде - просто си играх да направя няма и 40 анализа - статистиката лъже, че са 40+ и т'ва е ... - ся се разделяме.

Животът бил срещи и раздели, но за ТИМ да бачкам като се палят хора заради тях - ай, мерси. Та, блог-а повече го забрави - там вече нищо повече няма да има.
                Last edited by marandi; 19.10.2013, 22:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                  Поздрав за което!

Щурците − Малкият мъж (1982 Вкусът На Времето) - http://www.youtube.com/watch?v=6gBALOqPytU
                  Така е, аз съм малък - но на Киро Щуреца "промифките" за малка и бедна държава, малък/жалък и прочие съм отговорил така отдавна ( виж датата )

27.04.2012 06:11 - Българското Възраждане?

Цитат:

Забелeжка: Всеки чиновник, който произнесе думите, че България е “малка и бедна” държава моментално да си ходи!

http://marandi.blog.bg/biznes/2012/0...rajdane.946403
                  ................

Не ме бърка да открия фронт от всички страни - мен може да си мислите, че сте ме унижили - но държавата ви ще я бъде ( не заради мИня ). Просто е на доста годинки вече и тия циркове са играни много пъти.

П.П. Ако избора на песен с постоянното натякване за "малък", малък, малък е било в градивен план и закачка - Тенк ю съм, но нямам нужда.

Бай Фуй съм - просто мразя тия изрази и затова статията започва така - кой цървул ще казва БГ дали е малка или голема? На Киро му го написали да го изпее тогава и толкоз.

Мо'е се метнем и математически по територия/население и т.н. - дали сме най-малката държава в Европа? Ма, не знам дали се майтапиш или се ебаваш ся - хихи
                  Last edited by marandi; 19.10.2013, 21:54.

Коментар

• А бе Маранди,я да те питам нещо...Това,че в миналото сме били империя,осигурява ли ни в днешно време някакви специални преференции,права,правомощия,дадености,предимства и прочие,като държава?!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение

Щом си "свободен" - защо убихте майката на Левски от глад?
                      Не съм аз
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        Не съм я убивал. Не може аз да съм я убил. Не съм бил роден още. Аз най я знам историята от целия форум. Може и за други работи да ме питаш
                        Нали майка ти те е възпитавала - нея па я възпитавала нейната майка ... и така до наши дни. Същото е и за татковците, твоя на тебе, па той от неговия и т.н.

Зададох ти 2 прости въпроса:

Щом си "свободен" - защо убихте майката на Левски от глад?

Коментар

Сигурен ли си в това ( черничкото, което твърдиш )?

П.П. Щот' един друг "интересн" екземпляр, дет' нямало повече да пише в тая тема, щот' участниците били фрости за нивото му твърди, че няма по-добър застраховател и корабостроител от него.

Ако, кажеш, че наистина твърдиш, че Историята на БГ я знаеш най-добре от целия форум те мятам веднага - после колегите ще помагат, щот' аз не го твърдя това, че я знам най-добре.

Но на тема Левски ще те разпоря с хастара за 2 секунди, ще си гледаш червата в ръцете и ще се чудиш как стана.

Искаш ли да опитаме?
                          Ми то аз като ти казах, че не съм убил майка му на Левски, много ясно, че знаеш вече !!!
                          tnm

Коментар

не съм историк, ама си дрънкам с историци.
                            Поздрав за което!

Ти си един смешен малък мъж.
                            Всичко при теб малко е за нас -
                            малко легло в малката ти стая,
                            с малко колело бродиш из града.

Всички деца с теб си играят.
                            Ти си добър, тъжен, малък мъж.
                            Да бе успял поне веднъж
                            да станеш ти като другите.

Докога ще съм такъв?
                            Аз последният съм пак.
                            Но така не съм ли пръв
                            малък мъж - голям хлапак?
                            Е-е-е-ей

Но днес е сам малкият прозорец,
                            сякаш е ням малкият квартал.
                            Няма го там малкият човек.
                            Всички деца питат -

За добрия малък мъж.
                            За последния хлапак.
                            И разбрахме изведнъж,
                            че големи сме все пак.
                            Уо-о-о

- Няма да плачеш.
                            Той е заминал в една много малка страна,
                            където всичко е малко, но много смешно.
                            И когато се върне
                            ще ти разкаже страшно весели истории.
                            А дотогава трябва да слушаш,
                            за да пораснеш и да станеш
                            голям като мен, нали?
                            Да ти разкажа ли една голя-а-ама приказка?
                            Искаш ли!?
                            - Да искам! Разкажи!
                            - Добре, слушай сега! И
                            .....
                            Щурците − Малкият мъж (1982 Вкусът На Времето) - http://www.youtube.com/watch?v=6gBALOqPytU
                            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Не съм я убивал. Не може аз да съм я убил. Не съм бил роден още. Аз най я знам историята от целия форум. Може и за други работи да ме питаш
                              Сигурен ли си в това ( черничкото, което твърдиш )?

П.П. Щот' един друг "интересн" екземпляр, дет' нямало повече да пише в тая тема, щот' участниците били фрости за нивото му твърди, че няма по-добър застраховател и корабостроител от него.

Ако, кажеш, че наистина твърдиш, че Историята на БГ я знаеш най-добре от целия форум те мятам веднага - после колегите ще помагат, щот' аз не го твърдя това, че я знам най-добре.

Но на тема Левски ще те разпоря с хастара за 2 секунди, ще си гледаш червата в ръцете и ще се чудиш как стана.

Искаш ли да опитаме?

Коментар

Коментар

Working...
                                X