IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Тцъ! И виртуално ме мързи
    Ауу,

тука има проблем

Дали може да го решим с една мекица за закуска?

П.П. Това е първото нещо, което ви давам да ядете, но не съм го направил аз. Обаче със сиренце, малиии, малиии
    П.П.2 За това чудо малко виртуална физзарядка не си ли заслужава?
    Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
      Е, една виртуална физзарядка
      Тцъ! И виртуално ме мързи
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Мое да съм в зелено, обаче абсолютно отказвам да се занимавам с физически натоварвания.
        Е, една виртуална физзарядка

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Добро утро tnm
          Добро утро Любо

Още Кев като каза, че мнението ми е най СУБЕКТИВНОТО и разбрах, че най съм познал
          Добро утро Мечо!

Много малко желаещи за бягане гол до кръста

Коментар

Ха ха ха,

сънливци, събуждайте се, време е за физзарядка!

Всички кръгчета сиви, само на Лейди Тън-Мън е зелено.

Айде, форма номер 2, гол до кръста, бягане с кубинки 1 км.
            И тогава закускаааааа
            Мое да съм в зелено, обаче абсолютно отказвам да се занимавам с физически натоварвания.
            Мечо

Коментар

• Добро утро, Мечо!
              Добро утро, тайфата!

Големи дебати снощи, бре. И пак Мечо най-близо до истината

Приятен есенен ден на младежите и девойките!
              Мечо

Коментар

Ха ха ха,

И тогава закускаааааа
                Добро утро tnm
                Добро утро Любо

Още Кев като каза, че мнението ми е най СУБЕКТИВНОТО и разбрах, че най съм познал
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

• Ха ха ха,

И тогава закускаааааа

Коментар

• Ухаааа,

прочетох надолу какво сте спекулирали и предполагали за ника ми....

и ме развеселихте от сърце.

Иначе от всичко предположено, единствено Мечо е казал нещо вярно.

Вал/Ше - не пътувам на танкери - независимо, че е вторият сектор кораби по доходност (от моя гледна точка), по обективни причини не пътувам.
                    Виж, за най-доходния сектор кораби след инвестиране от около 2-3000 евра си заслужава да се работи там.

За съжаление днес няма с какво да ви нахраня, ама като направя ще го разделя с вас.

Успешен ден на всички!

П.П.
                    Добро утро
                    Last edited by luboil; 22.10.2013, 07:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                      Абе не е баш така. Като влезеш в кварталното кафе по анцунг и кажеш , че си лЮбо Нафтата, всеки с дизел почва да ти се подмазва.
                      Шш ... а, за Ланди Лорда ко шъ ка'еш в кръчмата ...? Ърмм ...?

П.П. Иначе за Мишо, ко е той - беше много готино лапе и лафихме една вечер между Общинката и Черно море хотела - и той яко надъхан беше тогава - братле ще рапираме на инглиш, на т'ва на онова - тъкмо беше излязал от казармата.

Па, аз студентка първа фитка, ма се знаехме щот' ги надигравахме на хип-навсякъде и ние мо'ехме танцуваме и т'ва е. Те зат'ва избягаха на пеене.

Ма, после се разделиха с Дидо и проекта Хамбургер 1 - ма бяха готини доста и двамата. Дано не са се променили 2-мата през тия години, че вече ме няма от 15 год. там, па кога се срещахме - баси ... по времето на Никифор ще да е било да'е ....
                      Last edited by marandi; 22.10.2013, 01:21.

Коментар

• Ъ !

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                          Гледай сега анализ:
                          Никът Лубойл е регистриран декември 2007-ма. Тогава нефтът се канеше да пробие 100 долара/барела и всичко живо говореше за нефт.. Голдманите надуваха него време цената му и след няколко месеца стигна връх от 150.

Та съм по-склонен да мисля, че никът Лубойл има връзка с нефта, а не с името на пртежателя му.
                          Абе не е баш така. Като влезеш в кварталното кафе по анцунг и кажеш , че си лЮбо Нафтата, всеки с дизел почва да ти се подмазва.

Коментар

• Днес ми е един хубав и спокоен ден..... щом за трети пореден път слушам долното.

http://www.youtube.com/watch?v=UqHRjz6s91I

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              Абе то и задна снимка на фамилия никой не слага, ама на... Кметя е сложил
                              Щот съм Юнак
                              Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                Ти барем си механик, разбираш ги работите. Кой ще се кръсти на смазочно масло ???
                                Зависи от алкалното число на маслото. И може шефа като го види след теста и да се прекръсти
                                Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

Working...
                                X