Първоначално изпратено от val/she
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеЗащото не си си купил.
Аз на Мечо сериозно му хортувам, че май не може
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеСигурен ли си? А язе като имам 200 брт-та, що не моа?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМогат !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДобрутро милЬОнери!!!! Мечоооу, ква яхта бря, трябва курсове да карашДо колкото знам кдп-тата, яхти не моат карат
Пък може и да бъркам. Нямам яхта. Виж в съответната наредба. Обаче правото е нещо написано на хартия. Ти не можеш да го разбереш това защото си ЗАКОСТЕНЯЛ !!!Last edited by mechobikov; 20.10.2013, 11:11.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЪхъъ, ама за теб! Пък аз мисля винаги първо за менБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДа !!!
Хубаво ще бъде !!!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНе мой да ме вкарваш в такъв стрес! Сърцето ми спря за миг, само докато те четох. Представяш ли си какво ще стане, ако взема да изпълня желанието ти!?
Хубаво ще бъде !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМалиии кинти.
Купи ми яхта за нова година !!!!?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМиломе, не мой да се пуашиш. Един път се мре. И то не е сигурно. Може да се прераждаме. Понякога се чувстваме вечни, понякога смъртни. Значи и съгласно постулата на Брус Ли също не се знае знае ли се !!!
ПП
Туй във връзка с пиратите и липсата на свети Максим на борда
кой ще харчи 1млн паунда
а обходих всички световни тракери
и не можах да го намеря филма без разни кодеци,пароли и т.н
а ще дойде у нас,точно като ще съм тръгнал
който го е гледал ,казва,че си струваhttp://milom.blog.bg/
Коментар
-
Миломе, не мой да се пуашиш. Един път се мре. И то не е сигурно. Може да се прераждаме. Понякога се чувстваме вечни, понякога смъртни. Значи и съгласно постулата на Брус Ли също не се знае знае ли се !!!
ПП
Туй във връзка с пиратите и липсата на свети Максим на бордаLast edited by mechobikov; 20.10.2013, 09:03.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеА, не си само ти! И аз имам такова послание, но е от миналия месец
Купи ми яхта за нова година !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар