If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Хм, и аз имам подобни показатели. Сатанизмът ми е мааалко по- малък- само 96%
В значителен % съм хем будист, хем атеист.
Ислямът няма как да ме спечели, което си е така.
Така е да. Съжалявам, че не разбрах от първия път. Ся правих тест с религиометъра. Излязох 100 % сатанист и 93 % агностик
Хм, и аз имам подобни показатели. Сатанизмът ми е мааалко по- малък- само 96%
В значителен % съм хем будист, хем атеист.
Ислямът няма как да ме спечели, което си е така.
Ако не съществува, няма смисъл да се мисли за нещо което не съществува, ако съществува няма смисъл да се мисли дали съществува.
Скоро гледах по "Дискавари" как двама китайци не се разбират като говорят, а бяха от места в Китай близки като разстояния едно от друго. Накрая трябваше да си напишат, това което мислят, за да може единия да си поръча храна, а другият да му я донесе. Та какво е казал будиста, а как го е разбрал репортера и накрая как сме го прочели ние читателите след редакция е малко като играта на развален телефон.
По "Дискавари" гледах, че "Хъбъл" в едно положение, снима милиарди звезди, на които може да има живот като нашия. Будистите да вземат да им кажат да мислят върху това - има или няма живот извън планетата земя, защото не ми е работа на мен да се тормозя за това, а за това да мисля как да осигуря добро съществуване за мен и семейството ми.
Значи, бях дете в годините, когато хората мигрираха от селата към градовете и цели квартали с прелижащата им инфраструктурата се строяха. Улиците бяха ровове, в които се поставяха тръби за ВиК и отводни канали. Пълно беше със строежи и землянки със строителни материали. А колената ми бяха вечно в рани от късна пролет, до ранна есен. През онова време трябва да е станало.
Приблизително съм уцелила. Голямо лудуване е падало.
Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Е, все ще издържи 20-30 години
Срам не срам, синковецът е с 10 годишен телевизор
От както изхвърлихме старите телевизори, заедно с продажбата на старото жилище, сметнахме, че ще ни стига само един телевизор във всекидневна и един лаптоп.
А спалнята и детската са за по-приятни преживявания от телезомбирането.
Късмет с избора, Наивник!
Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Как са попаднали тези външни тела във вътрешностите ти? Да не би да са от детските години, при падане или подобни лудории?
Хемилио, добре дошъл отново в света на голямото ядене и пиене!
Значи, бях дете в годините, когато хората мигрираха от селата към градовете и цели квартали с прелижащата им инфраструктурата се строяха. Улиците бяха ровове, в които се поставяха тръби за ВиК и отводни канали. Пълно беше със строежи и землянки със строителни материали. А колената ми бяха вечно в рани от късна пролет, до ранна есен. През онова време трябва да е станало.
Коментар