IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Е, все ще издържи 20-30 години
    Срам не срам, синковецът е с 10 годишен телевизор
    Кое му е срамното?
    Всичко след милениума е шит. (Хайде, да не е всичко, но това, което е шир потреба, а ти със сигурност не си купуваш военни технологии.)
    Смяташ, че в тези тънки екрани, има нещо сериозно вложено?

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Това е клише.
      Математик, който да не е философ, и как е математик тогава ? Има, но полудяват. Гьодел например. Като тръгнеш да се занимаваш сериозно с математика, задължително трябва да имаш философска закалка, за да можеш да понесеш висотите, до които заниманията с математика издигат умът ти.

Философ, който да не разбира от математическа логика. И как е философ тогава ? Най много да е някой жалък и презрян компатибилист.
      Нали това казвам, Мечо. Отделните области на познанието като част от едно- без антагонизъм и отричане на другия поглед/дял от науката.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
        При LED- всеки пиксел е диод, което предполага категоричност на цветовете. Недостатък- малък брой часове работа.
        Е, все ще издържи 20-30 години
        Срам не срам, синковецът е с 10 годишен телевизор

Коментар

• При LED- всеки пиксел е диод, което предполага категоричност на цветовете. Недостатък- малък брой часове работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от grajdanin Разгледай мнение
            Разширявайки мястото с един хирургически инструмент, той(хирурга) изкара с една пенсета-едно малко пластмасово топче и едно стъкло, което в годините беше се полирало от търкане в сухожилията ми..
            Как са попаднали тези външни тела във вътрешностите ти? Да не би да са от детските години, при падане или подобни лудории?

Хемилио, добре дошъл отново в света на голямото ядене и пиене!
            Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

Ногу пари
                Смарт не ми требе, щот е в стаята с компютъра.
                3Д не знам Могат ли да се гледат мачове на 3Д
                Тва ще е май

http://www.technopolis.bg/b2c/detail...UE-32F5000-LED
                Перфектен избор, Наивник - Samsung, LED, Full HD, двата вида цифрови тунери, USB, HDMI, добра цена.

Моето мнение е да действаш, но все пак и в магазина може да поразпиташ, макар че лично аз като се спра на нещо което ме е грабнало от раз почти никога не си променям решението

Късмет!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                  Мамун, вземи на дятету 3Д - не се излагай!
                  !
                  Ногу пари
                  Смарт не ми требе, щот е в стаята с компютъра.
                  3Д не знам Могат ли да се гледат мачове на 3Д
                  Тва ще е май

http://www.technopolis.bg/b2c/detail...UE-32F5000-LED

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                    В миналото учените са били енциклопедисти, но не в смисъла, който влагаме днес. Математиците са били и философи, и теолози, и астрономи и т.н.
                    Казвам го, заради това, че четеш и едните, и другите.
                    Това е клише.
                    Математик, който да не е философ, и как е математик тогава ? Има, но полудяват. Гьодел например. Като тръгнеш да се занимаваш сериозно с математика, задължително трябва да имаш философска закалка, за да можеш да понесеш висотите, до които заниманията с математика издигат умът ти.

Философ, който да не разбира от математическа логика. И как е философ тогава ? Най много да е някой жалък и презрян компатибилист.

Добро утро tnm
                    Добро утро на почти всички
                    Баба ме научи на много неща.
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                      добро утро!!!
                      Край на мъките
                      Като нов съм,иде ми да викам,ама ще събудя болницата
                      Благодаря на всички за подкрепата,и за положителната енергия
                      Темата е създадена точно за това - да споделяме, да се подкрепяме, да се зареждаме с положителна енергия и да се "джавкаме" без да излизаме от рамките на добрия тон.
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

Някой да разбира от талавизори
                        Трябва да купя един за малкия. 32 инча, смарт и 3Д не ми требе май
                        Кбо трябва да гледам, кво е LED, LCD??? Баси лаика съм
                        Мамун, вземи на дятету 3Д - не се излагай!
                        http://pcmagbg.net/content/televizor...zadavani-vpros
                        Общо взето, LED се водят по-нова технология.
                        Моят съвет е като решиш какво точно искаш да погледнеш и срока на гаранцията.
                        По-едрата 1/3-та купи за Коледа на домочадието един LED Панасоник с 5 годишна гаранция.

П.П.
                        Добро утро, Мечо!
                        Добро утро, тайфата!
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

добро утро!!!
                          Край на мъките
                          Най-накрая! Баце, преди пет години отивам в болницата да ми бият една инжекция против тетанус след едно малко по-дълбоко одраскване на един ръждясал пирон. Както и да е-биха ми я и лекаря ме пита: - Някакви други проблеми? Имах проблем с меките тъкани над капачката на дясното коляно- изпитвах лек дискомфорт и при свиване се чуваше леко пукане. В годините назад съм ходил най-малко пет пъти по лекари, за да кажат причината, но все нищо. Та гледа лекаря коляното, разправям му аз, че май имам чуждо тяло вътре, чуди се той и вика: - Не знам, да отидем заедно до хирурга. Хирурга поговори с мен, погледна мястото над капачката и реши да го цепи. Разширявайки мястото с един хирургически инструмент, той(хирурга) изкара с една пенсета-едно малко пластмасово топче и едно стъкло, което в годините беше се полирало от търкане в сухожилията ми. От това, че неприятно чувство ще изчезне, болка не чувствах, идваше ми и на мен да стана като теб да викам и от радост да ги прегръщам на тези лекари хуманисти.

Коментар

• Някой да разбира от талавизори
                            Трябва да купя един за малкия. 32 инча, смарт и 3Д не ми требе май
                            Кбо трябва да гледам, кво е LED, LCD??? Баси лаика съм

Коментар

Чи то виното и праситата свършиха бре
                              Ха добрутро!!
                              ЗА ХУБАВО ЩЕ ДА Е.
                              я виж какъв хубав катарзис си направих
                              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

добро утро!!!
                                Край на мъките
                                Чи то виното и праситата свършиха бре
                                Ха добрутро!!

Коментар

Working...
                                X