IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• добро утро!!!
    Край на мъките
    Като нов съм,иде ми да викам,ама ще събудя болницата
    Благодаря на всички за подкрепата,и за положителната енергия
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Офф ... и аз съм голяма свиня.

Ей ся омахах 300-400 гр бабе - много го моря да'е ... чер пипер яко, малко сол - микровълновата за 30-50 сек. и после кат' ми пламне устата гася с някой гълток бира.

Ха, наздраве!
      И аз много ги ям такива продукти...Мале след вчерашната свинщина се съдрах да дефекирам.Голямо съм прасе.. Ха наздраве бат Маранди.. Да свършваме бутилката мастика и да лягаме, че утре съм на път целият ден..

Коментар

• Първоначално изпратено от grajdanin Разгледай мнение

За реалността-скоро четох за един тибетски монах, където при въпрос от репортер: - Г-не, според вас как е устроен света? Той отговорил: - Според мен ние не съществуваме
        От тогава нямам сън и само мисля за това
        Ако не съществува, няма смисъл да се мисли за нещо което не съществува, ако съществува няма смисъл да се мисли дали съществува.

Коментар

• Офф ... и аз съм голяма свиня.

Ей ся омахах 300-400 гр бабе - много го моря да'е ... чер пипер яко, малко сол - микровълновата за 30-50 сек. и после кат' ми пламне устата гася с някой гълток бира.

Ха, наздраве!
          Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
            Аз имам вече 5 издадени книги... И пиша еднна като тази дето ти смяташ да я пишеш. Ама това общество от заспали дебили няма начин да го събудиш... То си е робско общество обречен о да изчезне - факт (жив демографската статистика).. Наздраве... Нещо пак ми тръгна глътка.
            Наздраве приятелю! Пропуснах битовизма!!!! Аз съм на крушова ракийка и мътеница за разредител с патица с кисело зеле за мезе от майка ми.

Коментар

• Първоначално изпратено от grajdanin Разгледай мнение
              Като те чета, я си някой ТОТО милионер или синковец на някакви реститути. Парите през ръкавите и крачолите ти текат. Хубаво е да помагаш, ама както пиеш, гаранция не си правиш сметката. Обърни се към някой фин. консултант да управлява и да се грижи за паритети. А тук ги има много-все кадърни момчета и момичета.

За реалността-скоро четох за един тибетски монах, където при въпрос от репортер: - Г-не, според вас как е устроен света? Той отговорил: - Според мен ние не съществуваме
              Абе иска ми се да съм, ама за съжаление съм от тези дето са почнали от нулата и харчат повече от колкото искарват и то само за пороци.. Кой беше казал че е хвърлил много пари за жени и пиене и за глупости също е харчил.. Та и аз така... Имам една формула: Че за да успява човек, трябва да излъчва успех...

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                Космо"с, както е казал класика, алкохола е упойката за операцията живот.
                И моето его ежедневно е бомбардирано от по-прости хора , но вече взех кардинално решение, ще напиша кратка книга - около не повече от 80 стр.
                Тази книга, обаче се надявам да предизвика сериозен дебат в обществото. Не ми е проблем да я напиша до края на следващата година живот и здраве..., лошото е, че съм планувал и други не по-маловажни неща. На Бог се уповавам да успея!
                Аз имам вече 5 издадени книги... И пиша еднна като тази дето ти смяташ да я пишеш. Ама това общество от заспали дебили няма начин да го събудиш... То си е робско общество обречен о да изчезне - факт (жив демографската статистика).. Наздраве... Нещо пак ми тръгна глътка.

Коментар

• Хубава вечер!

https://www.youtube.com/watch?v=jZ8tmkDLkLs

Коментар

• Да, Манков, преди да прочета "Момент на Мински", бях "създала" същата теория.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                      Много мило това.
                      Сигур го е сгащила със сестричките и сега се мазни

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        Вал, и тука има, още Лайбниц на български. И ведическа литература на чужди езици. За Пространство на варианти на Вадим Зеланд също има линк.

http://slovoto.ovo.bg/forum/3-31-1
                        В миналото учените са били енциклопедисти, но не в смисъла, който влагаме днес. Математиците са били и философи, и теолози, и астрономи и т.н.
                        Казвам го, заради това, че четеш и едните, и другите.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                          Почвай я, Лорде!
                          За какво, ще иде реч в нея?
                          Почвам я. Става въпрос за вътрешни политики. Достатъчно вътрешни, че да пиша под псевдоним в нелегалност. На което ще държа докрай! Може да възбуди леките жени в журналистиката , но сори, докрай!
                          Ако разстягам локуми като последните книги на разни политолози може да ударя и 150 стр., но не ми е това целта. Целта ми е крайно целенасочена и сензационна материя, която дори медиите избягват, която да породи дебат в обществото. Надявам се да покажа колко повърхностни и смешни са медиите след като не са забелязали тези проблеми.....

Коментар

• Почвай я, Лорде!
                            За какво, ще иде реч в нея?

Коментар

Абе ако си туря ръка на сърцето по скоро пия за да забравя реалността и всичките малоумници дето се наливам с тях са около мен само защото са ми задължени (в прекия смисъл на думата) до края на живота си... Целият ми живот е сбъркана работа.. Ха наздравре... Сипах си една мастика ега ми мине корема поне...
                              Като те чета, я си някой ТОТО милионер или синковец на някакви реститути. Парите през ръкавите и крачолите ти текат. Хубаво е да помагаш, ама както пиеш, гаранция не си правиш сметката. Обърни се към някой фин. консултант да управлява и да се грижи за паритети. А тук ги има много-все кадърни момчета и момичета.

Коментар

Абе ако си туря ръка на сърцето по скоро пия за да забравя реалността и всичките малоумници дето се наливам с тях са около мен само защото са ми задължени (в прекия смисъл на думата) до края на живота си... Целият ми живот е сбъркана работа.. Ха наздравре... Сипах си една мастика ега ми мине корема поне...
                                Космо"с, както е казал класика, алкохола е упойката за операцията живот.
                                И моето его ежедневно е бомбардирано от по-прости хора , но вече взех кардинално решение, ще напиша кратка книга - около не повече от 80 стр.
                                Тази книга, обаче се надявам да предизвика сериозен дебат в обществото. Не ми е проблем да я напиша до края на следващата година живот и здраве..., лошото е, че съм планувал и други не по-маловажни неща. На Бог се уповавам да успея!

Коментар

Working...
                                X