If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
А, ти освен за епитети за нещо друго не ти ли стигат гънките?
Искаш ли да се видим в Съда да ти обясни, че нямаме нищо общо с Асен?
П.П. Питах те принципно, Левски ли ви е примера за История? От него ли е тръгнала БГ история или малко по-отрано?
Защо точно Левски ( с лафчето за "свубУда" вързано )?
И ти накрая измисли, че Асенствам, щот' почна да осъзнаваш, че от цялото ти детство до наши дни си бил промит мозък - демек манипулиран - да повтаряш по 20 пъти на ден Левски - свобода - демек си бил програмиран роб още от дете.
Па, тя даже милицията ви е кръстена с Левски ( отборчето им, че имаше по едно време и Спартак в добавка - още един роб привнесен - роб до роб демек ) - демек - тия дерибеи дет' те пребиват с твоите пари с палките - и те били "свободЪ" по твоята теория.
Скиваш ли как се забавлявам с такива кат' теб - неосъзнати ентусиасти - ма, поне спаси децата си да не са кат' теб.
Аз не харесвам и Симеон - дет' тъпата ви история все му предписва "златния" век.
Амбициозен, вкарал БГ в постоянни войни и така я изтощава. После затова падате временно под византийска власт.
Не го харесвам тоя и Борис тоже - дет' си избил елита на нацията да клекне на Византия за неква религия.
------------------------------------------------------------------------------------------
П.П. Имаш много ходове да избегнеш подобни погроми над своите. Бащата трепал елита и първия си син - па, после оня продължил "делото" му.
Тогава БГ империя спихва, щот' тия 2-мата я скапват за норматив. Демек, са били от типа БГ-историята започва с мен и ще свърши с мен. След мен трева не никне - така ли беше лафчето в наши дни"?
Само-влюбени пауни. Не се управлява така - няма ви ги сравнявам и с партиите ви от последните 120 години - дет' уж сте "свУбодни"
-----------------------------------------------------------------------------------------
П.П.П. Някой ден ще чатнеш, че тая история и тия "символи" за "златен" век са ви ги писали други, дет' ги лаете кат' папагали.
Когато си напишете собвствената история сами - тогава ми говори за "свубудъ" - щот' даже и историята ви я пишат други от 150 години и вие не мо'е се светнете, че са ви наиграли.
----------------------------------------------------------------------------------------
Затова съм предложил компромис - моето поколение трябва да измре - после младите ще оправят нещата - аз вярвам в тях
Аз не харесвам и Симеон - дет' тъпата ви история все му предписва "златния" век.
Амбициозен, вкарал БГ в постоянни войни и така я изтощава. После затова падате временно под византийска власт.
Не го харесвам тоя и Борис тоже - дет' си избил елита на нацията да клекне на Византия за неква религия.
------------------------------------------------------------------------------------------
П.П. Имаш много ходове да избегнеш подобни погроми над своите. Бащата трепал елита и първия си син - па, после оня продължил "делото" му.
Тогава БГ империя спихва, щот' тия 2-мата я скапват за норматив. Демек, са били от типа БГ-историята започва с мен и ще свърши с мен. След мен трева не никне - така ли беше лафчето в наши дни"?
Само-влюбени пауни. Не се управлява така - няма ви ги сравнявам и с партиите ви от последните 120 години - дет' уж сте "свУбодни"
-----------------------------------------------------------------------------------------
П.П.П. Някой ден ще чатнеш, че тая история и тия "символи" за "златен" век са ви ги писали други, дет' ги лаете кат' папагали.
Когато си напишете собвствената история сами - тогава ми говори за "свубудъ" - щот' даже и историята ви я пишат други от 150 години и вие не мо'е се светнете, че са ви наиграли.
----------------------------------------------------------------------------------------
Затова съм предложил компромис - моето поколение трябва да измре - после младите ще оправят нещата - аз вярвам в тях
Прав си бате Маранди. И подир мене плюе един, че съм убил майката на Левски.
Бъркаш 2-та щата, май френд.
П.П. Писах, че фундаментално няма държава, в която националния герой да е роден и умрял роб - дет' за благодарност после държавата е оставила майка му да умре от глад и да се самоубие.
Т.е. и аз съм я убил - не само ти.
Чаткаш ли как издиша цялата "теория на свУбудатЪ" вече с потрета на всяка стена в държавата и ти предложих варианти - дай да си поговорим за Тервел, за Омуртаг, за Крум, за Калоян.
Па, ти все се дърпаш нещо, щот' ще ти замине "теорията" на кино веднага, налЕ?
Демек те питам - по ония векове българите свободни ли са били, че ми тикаш Левски в муцуната всеки път. Със сигурност Византия ни плащала данък всяка година по тях времена.
И ха се ослушат - отиваме и ги пребиваме - справка Кардам ( поне от него е със сигурност, защото е записано от тях - не от мен ).
Та, най-мощната Империя Римската да ти плаща данък всяка година - ти ми тикаш Левски насреща? ( а в наши дни гъза на Азис ).
Чуваш ли се к'во "сравняваш" въобще?! ( риторично ).
Нещо много се разминаваме в мисленето - ама, в Историята си българите имате тия имена и няма бягане - повтаряй си ги докат' ги чатнеш - Тервел, Омуртаг, Крум, Калоян.
Тия как са мислили навремето мислиш, кат' Левски и Азис ли? И са имали по-малки проблеми от тия 2-мата, дет' не спирате да ми ги врете в муцуната по твоята теория? ( Ъъъ ... смигам )
а някои хейтърчета някога ще чатнат ли - да не вървят кат' кудук подире ми да ръсят "диагнози"?
П.П. Никой не ги е питал - то тича да се изходи по някого. Такива на живо са ми по-малко от сек. в нокаут.
Ма, тук се барат силни-вилни, щот' някой ги излъгъл, че били "анонимни" по форумо и лаят - ще скъсат синджира. Да'е изпростялата нация - чалгарска, дет' стана
Щом имаш ЕГН мо'а ти открия всеки само с 2 телефона - па, те си мислят, че нямат ЕГН и ми ръсят акъли ( непоискани ).
Прав си бате Маранди. И подир мене плюе един, че съм убил майката на Левски.
Не превръщайте форума в мерило в стил моята пишка е по голяма и аз съм по велик.Всеки има право да пише.На който не му харесва да влиза тука
Бат' Пешов,
а някои хейтърчета някога ще чатнат ли - да не вървят кат' кудук подире ми да ръсят "диагнози"?
П.П. Никой не ги е питал - то тича да се изходи по някого. Такива на живо са ми по-малко от сек. в нокаут.
Ма, тук се барат силни-вилни, щот' някой ги излъгъл, че били "анонимни" по форумо и лаят - ще скъсат синджира. Да'е изпростялата нация - чалгарска, дет' стана
Щом имаш ЕГН мо'а ти открия всеки само с 2 телефона - па, те си мислят, че нямат ЕГН и ми ръсят акъли ( непоискани ).
4i40, това си е един вид изкуство - да умееш да погледнеш под друг ъгъл на дадена ситуация и съответно да извлечеш някаква полза, т.е. да виждаш нещата по-глобално и в преспектива Не всичко е такова каквото изглежда на пръв поглед
П.П. 'убав ден на всички!
Това, всъщност, е единствения правилен мироглед, който човек трябва да има. Всичко друго е илюзия и самозаблуда.
4i40, това си е един вид изкуство - да умееш да погледнеш под друг ъгъл на дадена ситуация и съответно да извлечеш някаква полза, т.е. да виждаш нещата по-глобално и в преспектива Не всичко е такова каквото изглежда на пръв поглед
"лютеница" и "пробвам" .....идва ми на ума само "облизване на бурканЯ отвътре" .......Ама добави ли се и "жена" и сякаш малко ми се .....как казва Космо - вомотира
Да ви пиша - голяма излагация вкъщи....
Вчера се прибрах от вилата и съм пуснал PS-то на разговорката за печени чушки и патладжани...
Влезнах да си тегля един душ и през това време компа "заспал".... Жената го пуска и се зачита в екрана... Смях и бъзици.....
" аз , ми казва, мислех , че сваляш мацки по форумите, а ти за трушии и лютеници ми четеш.... "
Малиййййй, такъв срам не съм изпитвал през живота....
пп Но сега като знае за лютениците...дали да не се пробвам .....
Какво - да направиш царска трушия ли!?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар