IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
    да,така е.
    Добре,че е милата ми съпруга,обичам я безкрайно.
    Много мило това.
    ------------------------------------------

Само на обезболяващи ли я карат?
    А гадовете искат и втори стълб.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Добро утро tnm
      Добро утро на почти всички

Ето как Готфрид Вилхелм фон Лайбниц е изплагиатствал и преиначил идеята на Вихър Манков за картофите и маркучите.

В едно отношение си прав тука - като ги чета тези, пред-идущите нам - били ли френци (XVII-XVIII век), немци - XIX век, ели пък древни индийци - чат-пат, по некой път си мисла, че са ме цитирали.
      После се сещам, че са родени и умрели по-рано от мен.
      Но чувствам връзката с тях през оставеното от тех писано.

https://www.youtube.com/watch?v=4VO5-bPDr1Y

Коментар

• Първоначално изпратено от grajdanin Разгледай мнение
        Знаеш как да живееш, Баце, шапка ти свалям! Постоянно си сред шумни компании-не оставаш сам, за да те налегнат лоши мисли, а и спирта, който пиеш трепи микробите и не може да се разболееш.
        Абе ако си туря ръка на сърцето по скоро пия за да забравя реалността и всичките малоумници дето се наливам с тях са около мен само защото са ми задължени (в прекия смисъл на думата) до края на живота си... Целият ми живот е сбъркана работа.. Ха наздравре... Сипах си една мастика ега ми мине корема поне...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
          Аз пък днес изпих 4 двулитрови бутилки бира и сега ми е едно тежко и ме боли главата и корема.... Голема съм свиня, ама като заседнахме в един приятел и жена му направила едни воденички, сърица, език в масло, плюс един куп трушии и кисели зелета итн. и като почнахме на бира та си е.. майката... И като хванахме едни тежки разговори за живота....Па по едно време и набихме (по дупетата) едни тинейджъри дето мятаха пиратки... Па после звъннахме на едни други двама.. Абе малкия му син на края ни искаше по 10 лв. на всяко пращане до магазина за бира... Справедливо.. Да ни търпи 4 пияници малко дете толкова време...
          Знаеш как да живееш, Баце, шапка ти свалям! Постоянно си сред шумни компании-не оставаш сам, за да те налегнат лоши мисли, а и спирта, който пиеш трепи микробите и не може да се разболееш.

Коментар

• Аз пък днес изпих 4 двулитрови бутилки бира и сега ми е едно тежко и ме боли главата и корема.... Голема съм свиня, ама като заседнахме в един приятел и жена му направила едни воденички, сърица, език в масло, плюс един куп трушии и кисели зелета итн. и като почнахме на бира та си е.. майката... И като хванахме едни тежки разговори за живота....Па по едно време и набихме (по дупетата) едни тинейджъри дето мятаха пиратки... Па после звъннахме на едни други двама.. Абе малкия му син на края ни искаше по 10 лв. на всяко пращане до магазина за бира... Справедливо.. Да ни търпи 4 пияници малко дете толкова време...

Коментар

Верно че не минава времето, ама вие както сте взели да го оплаквате, съжалявайки го, ще вземе от внушение да се разболее от друго или да пукне(умре). Какво имам предвид. Значи, личния ми лекар, с който се виждам често, за да ми мери кръвното, беше ми казал веднъж: -Слушай, почна ли да ти говоря, всяка сутрин, че не си добре на 40-ят ден си пукнал......
              така си е!
              Аз просто имам временен проблем,не съм болен.
              току що ми праснаха една игла и сега съм ербап без болка,да видим до кога.

изядохте ли вие праситата?
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

да,така е.
                Преди тридесет и четири години, мисля че беше месец или два преди да вляза в казармата се случи така, че ме заболя ужасно корема. При казаните от мен симптоми и следващите изследвания ми поставиха диагноза язва на дванадесетопръстника, като ми насрочиха операция след седмица, а болките бяха ужасни.....В деня на операцията лекаря радвайки се и на висок глас ми повтори, че имам язва. Чак години по-късно, разбрах, че добрия доктор е мислил, че имам рак и ми е подарил последна седмица с моето семейство.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                  Не знаеш каква скука е в болницата. Четенето и писането във форума "убива" доста време.
                  Верно че не минава времето, ама вие както сте взели да го оплаквате, съжалявайки го, ще вземе от внушение да се разболее от друго или да пукне(умре). Какво имам предвид. Значи, личния ми лекар, с който се виждам често, за да ми мери кръвното, беше ми казал веднъж: -Слушай, почна ли да ти говоря, всяка сутрин, че не си добре на 40-ят ден си пукнал......

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    Не знаеш каква скука е в болницата. Четенето и писането във форума "убива" доста време.
                    да,така е.

Коментар

.... не ти остава много време живот.
                      Фразата на Кейнс - "В дългосрочен план всички сме мъртви!" - звучи доста оптимистично като се има предвид,че 90% от световната парична маса е обезпечена с токсични активи ....

Нямам никаква идея къде съм, нито как съм стигнал дотук, нито пък какво ще правя сега.
                      Единственото, в което съм сигурен е, че испанското правителство ще плати за всичко” -
                      казал Христофор Колумб на пресконференция веднага след като стъпил на американския бряг.........................
                      Цялата статия : http://manuiloff.com/cms/upload/publ...oxicAsstes.pdf

-------------------------------------------

.... Журналисти от CNBC решават да закупят една от тези ценни книги, за да видят какво точно представлява и какво се съдържа в нея. Ценна книга е закупена на цена от 2 100 долара и представлява една малка част от облигация на стойност 4.4 млн. долара.

Покупката е осъществена през SecondMarket, компания, която се занимава с продажбата на точно такива неликвидни ценни книжа.

Служителите на CNBC избират така наречената A-1 облигация, която е обезпечена с ипотечни кредити отпуснати в щати, които са сред най-засегнатите от рецесията като Калифорния, Мичиган, Аризона и Флорида.

Като цяло облигацията съдържа ипотечни кредити от 13 щата. Плащанията по общо 27% от тези кредити са просрочени с повече от 60 дена; близо 20% от заемите за прекратени и съответните имоти са в процес на изземане от банката.

Служителите на CNBC получават със закупуването на цената книга и документ от над 270 страници, съдържащ информация за десетки ипотечни заеми, свързани с нея. Частта от облигацията, която те закупуват е имала номинална стойност от около 31 000 долара. При настояща цена от около 2 000 долара става ясен размерът на спада в цената този тип книжа.

При този тип покупка купувачът също така може да загуби само това, което е платил и не носи отговорност при дефолт по кредитите, както в случаите преди време с Goldman Sachs, Morgan Stanley и AIG, които са застраховали ипотечните кредити.
                      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Баце, съдейки по симптомите ти изглежда ще умираш! Приятелски съвет-не си губи оставащото време тук да пишеш, ами свърши нещо важно за теб, защото не ти остава много време живот.
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

В каква форма е, направиха ли ти снимка? Преди години една позната на майка ми я слушах, като й разправяше, че имала камък, който бил с връхчета, и освен че я боляло от драскането не можел поради това и да излезе.
                          не знам.

Коментар

дано не ти дойде до главата-баце.
                            тогава ще те питам!!!!!!
                            В каква форма е, направиха ли ти снимка? Преди години една позната на майка ми я слушах, като й разправяше, че имала камък, който бил с връхчета, и освен че я боляло от драскането не можел поради това и да излезе.

Коментар

тогава ще те питам!!!!!!
                              До главата казваш и от там да не мърда Добре де, добре де, ще го изпикаеш, ееее

Коментар

Баце, съдейки по симптомите ти изглежда ще умираш! Приятелски съвет-не си губи оставащото време тук да пишеш, ами свърши нещо важно за теб, защото не ти остава много време живот.
                                тогава ще те питам!!!!!!

Коментар

Working...
                                X