IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Навремето по комсомолските сватби, на гостите се раздаваха хавлии на жените и носни кърпи на мъжете! Такива бяха Времената - ред,дисциплина под непрекъснати провокации от страна на международната реакция,което стимулираше преизпълнение на петилетните планове,вместо за 5, за 3 години!
    Ся в навечерието на контролирания световен ред има епизодична разпуснатост,но тя ще е довреме....
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      И да си и да не си, все същата работа....
      Лошотията у някои, само с огън се гони....
      На знам как е с лошотията у някои. Нямам допирни точки с нея.
      Ти, вероятно си наясно как це цери- опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
        Сега, няма да е зле да ни разясниш кое- как и защо? Аз съм заинтригувана.
        Когато човек има магия, златото чертае тъмно сив, почти черен кръст на челото му.
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

И да си и да не си, все същата работа....
          Лошотията у някои, само с огън се гони....

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            Побаях ти. Сега върви и си закачи една безопасна карфица на връхната си дреха.

П.П. Вземи златният пръстен на жена си, начертай с него кръст на челото си, точно между веждите, после се погледни в огледалото и ми кажи какво виждаш.

Коментар

Дали от бирата или от баенето ти, но ми е едно готино на душата.....Разтекъл съм се като малеби...На бачкане съм ( други бачкат аз съм само както казва Лорда, портиерствам)....
              Все пак ще те кръстя Тнм - изцелителката....

пп Извинявай, голяма съм лигня, като пийна първата бира....

пп Аз нямам златни пръстени и халки...Преди десетина години ни разбиха апартамента и ми откраднаха халката и пръстена...От тогава не нося халка ( защото първата е истинска...) ... Прави ми впечатление, че често ме заглеждат по ръцете...
              Не знам защо....
              Аз никога не съм имала венчална халка. Имам годежен пръстен, който изключително рядко свалям от ръката си.
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

П.П. Вземи златният пръстен на жена си, начертай с него кръст на челото си, точно между веждите, после се погледни в огледалото и ми кажи какво виждаш.
                Дали от бирата или от баенето ти, но ми е едно готино на душата.....Разтекъл съм се като малеби...На бачкане съм ( други бачкат аз съм само както казва Лорда, портиерствам)....
                Все пак ще те кръстя Тнм - изцелителката....

пп Извинявай, голяма съм лигня, като пийна първата бира....

пп Аз нямам златни пръстени и халки...Преди десетина години ни разбиха апартамента и ми откраднаха халката и пръстена...От тогава не нося халка ( защото първата е истинска...) ... Прави ми впечатление, че често ме заглеждат по ръцете...
                Не знам защо....
                Last edited by 4i40; 27.10.2013, 15:51.

Коментар

Приятен ден !
                  Навън е приказка...А вчера в планината бе ЛЯТО....Слънчево, тихо, чисто...работно...
                  Прекопах 20м2, измазах с грапава мазилка 16м2, сложих 10 кила зеле и засях стотина марули ( разсада вече стана за Едене...)..но нещо се пооморих. Не ставам за нищо вече... Само кръста ме захапа..мама му !
                  Някакъв карък ме преследва..Вчера като чистих зелето от кочани ( зелето е между краката ), ножа ми се приплъзна и ми проби панталона...Но само панталона...Изтръпнах...
                  Донесох две кофи дюли и днес режа за сладко...На тънко, по инструкция...
                  Ножът се приплъзна и мекото на предната фаланга на палеца замина на масата....Само дето не мърдаше гадината.....
                  Затискам пръста , пипам кокалче.... Бооооли, да се подмокри човек.....
                  Нооо, аз не съм човек а желязо...Лепнах си го обратно и жената го превърза....
                  Сега съм на работа и вия от болка..Коридорите са празни а когато си виеш на воля ти минавало.... Не вярно...Лъжат гадовете...

Тнм, ако обичаш да ми побаеш дистанционно,нещо против уроки......

пп Имах да ви пиша нещо много готино, но последвалите събития ми разбиха преживяното......( а беше за гората през есента, отминалата младост и приятни спомени...)

Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    А аз си мислех, че още има свестни хора, дет не ходят с жипките по планината.
                    Аз го измислих: Ще изгледам формулата и после ще го мисля
                    Ама аз съм свястна, бре! Само че съм много мързелива!
                    Мечо

Коментар

• Е тая легналата осмица не знам що я пишат !!!
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

Аз не съм математик да ти редя прогресии...Ето ти още едно - 100 м2 чистене на шума и израстъци , два локални пожара и бла-бла красоти...
                        0, 100,

Коментар

20, 16, 10..
                          Koe e следващото число?
                          Аз не съм математик да ти редя прогресии...Ето ти още едно - 100 м2 чистене на шума и израстъци , два локални пожара и бла-бла красоти...

Коментар

• Пък на мене щото 2 най ми хареса за отговор
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

• Хубав ден и добър апетит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                Тц -2*2; -2*3; -2*4
                                Е, хубу. Нека е на твоята.

Коментар

X