If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Лорда е един от най-ценните форумци! Трябваше обаче да напише над 1000 поста общо с Трите си явни ника (за Четвъртия няма да споменавам за да не "разочаровам" аудиторията точно на тая тема .....) за да бъде подобаващо оценен от мен........Дори когато греши, е склонен от девет баира вода да докара само и само да полее пясъка под който може да се окаже че има плодородна земя
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Та, тенкю пак, сещам се за какво говориш, но не е от това предполагам - понеже или Ламята е натиснал копчето да я изключи по-рано ( преди да свърши програмата ) и то затова не е изхвърлило водата.
Ма, не се е виждало, че има вода и висяла там близо месец и долу избива от долния гофриран маркуч през уплъненията ( маркуча беше сух ) като го пипах. Т.е. не е от връзките за вода или към мръсния канал проблема, а от някакъв друг предлогам тоя гофрирания, ама той беше сух - обарвах го целия на свален капак ( под ел. часта, който стои.
П.П. Ся въпроса е защо програмата от контактора е спряла един милиметър преди чертичката? Дали Ламята не я е изчакал, щот' аз само глася програмите и заминавам и викам сега гледай като стане тая черта и си вади прането, като изключваш от централния бутон за тока.
Той ли не е изчакал или нещо е връщало от мивката като контра-налягане и не е позволило тя да си я източи.
Няма как да знам още докат' не се оправи сега мивката, да видя, че и тя няма да мята вода, после ще по маркучите, че и те май за смяна към батерията кат' се връзва, щот' е с клапан.
Бе, не мога да го обясня ( да не съм спец по перални и ВиК да'е ... ) ама не е от това, което ми казваш - показвали са ми за там, че спират чорапи и по-дребни работи и да се поглежда там.
По-сериозно е - и после трябва да се тества от кое е станало? Дали от контра налягане или Ламята е спрял по-рано пералнята без да я изчака да си завърши сама програмата - демек източването през мръсния канал.
Де'а знам ... ( не съм бил там ), но водата е стояла под барабана без да се вижда и след близо месец е изкъртила някъде уплътние на някой маркуч - после ще го търся къде - първо да се пусне вода, щот' ся не пускаме нея чешма - аз съм я разкулачил и само една кофа има доле сложена, ако капне случайно да си събира. Вода има, ама е отвързано от мръсния канал в момента - демек разглобено да може да изсъхне плота.
Поздрави!
Ти му приказваш, АМА - то пък ти говори...
И как само предполагаЛ, че "не е от това".....
Еми, щом ПРЕДПОЛАГАШ, тогава си извикай техника и ДИРЕКТНО му кажи да ти реже главата: направо си му кажи, че в програматора ти е проблема.
Сигурен съм, че техника ВЕДНАГА ще се съгласи с Маранди, без всякакво бавене.
А аз се чудя при такава постановка - защо ще вика изобщо техник? Направо да си взема нова от магазина...
ИЛИ...
... да не ми говори НАИЗУСТ, че "не е от това", ами - да си даде сметка от колко време не е почиствал филтъра на помпата... Това изчистване на филтъра се прави на около 2-3 месеца /и се вземат мерки, защото там е най-ниската точка и винаги има останала вода - тавичка някаква е редно да има човек под ръка и някой парцал, ако не иска да го налагат за новия килим по дървената чутОра.../.
Тоя - Маранди - не зная как разсъждава... Спрял бил стареца програмата - и това /според Маранди/ - довело до високи налягания, при които водата избива наоколо... Та, според мен - няма как да се превиши налягането при спиране, преди изпълнението на програмата, защото, ако старецът е спрял програмата, то водата би останала в казана, под барабана, но не би избила наоколо.
Та, казвам аз - корабостроителят - поне веднъж да опита да го развие тоя пуст филтър, с една тавичка до себе си...
... АМА, НЕ! Той ще си извика техник и ще му каже, че програматорът нещо там...
Ми, аз ако съм на техника - няма и да му погледна филтъра, ще му сменя /както той иска програматора, че дори може и помпата/, ще му хакна и за труда, ще заработи пералнята и така - със затлачен филтър - след 2-3 месеца - нашият пак ще вика техника с мотива "не е от това",...
Защото, вижда се добре - той ЗНАЕ от какво е "това", а и няма да направи най-лесното /най-обикновено почистване/, преди да повика техника...
НаМ що, ама все си мисля, че има много такива "корабостроители", но зная, че не всички са такива /да завърша оптимистично/...
Отричането на брака е марксистка идея,за която наскоро споменах в друг форум и дори цитирах точната мисъл на Мордехай (Маркс).Тъй че "дърпа ги много свободата",което казваш,е липса на отговорност и всъщност е болшевишка практика узаконена нагледно в Саратовска област с изрична директива, през 1920 г.
Признавам,че и аз съжителствам още от прастари времена ....
ПС: А комсомолските сватби бяха модерни сред средната провинциална номенклатура - казвам го като човек който бая ги е изръшнал - за да не им личат "скритите" доходи (колите и апартаментите се раздаваха на другия ден след Събитието),понеже нямаше гаранции дали Партията няма да подхване Война срещу Корупцията (масонския термин е "Сталинови репресии" ) с мащабите на др.Сталин от 1925-37г.,която за съжаление Той губи.
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар