IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Днес(вчера де) отидох в офиса в девет часа. Цяло лято ходех в десет. Тъй и не можах да си пригодя биологичния часовник към лятното време и да отивам в девет.

Ама интересно защо при тръгване си тръгвах по лятното време...
    Мистерия някаква.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Братчед, метлата не е моя. Аз използвам по-съвременни средства за придвижване - като летящо килимче например. Хем летя, хем се излежавам. Ама ще го зазимявам, щото времето предстои да се захлажда.
      Цветът на очите няма никакво значение за урочасването, според мен. За предпочитане е хората, които баят да са със светли очи.
      Знаеш ли защо трябва да е така ?

пп Развинтихте ми фантазията с тия магии

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
        Пред гаража ми има паркирана една метла .....подозирам,че е на ТНМ

Добро утро

Тнм,светлооките(синеоки) Фаща ли ги магия ...и вярно ли е,че урочасват жестоко
        А има ли хора,който не ги хваща магия,дори и да знаят,че упорито се правят опити да им бъде направена такава.Казвам го,щото,знам че няма как да се поддадеш на магия,ако поне мааааалко не вярваш в свръхестественото.И след като не им действа,а е персонално към тях,има ли вероятност да го отнесе друг от обкръжението му ....съвсем случайно,дет се вика "магията се изметнала,кат чамова дъска"
        Братчед, метлата не е моя. Аз използвам по-съвременни средства за придвижване - като летящо килимче например. Хем летя, хем се излежавам. Ама ще го зазимявам, щото времето предстои да се захлажда.
        Цветът на очите няма никакво значение за урочасването, според мен. За предпочитане е хората, които баят да са със светли очи.
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
          Пред гаража ми има
          паркирана една метла .....подозирам,че е на ТНМ

Добро утро

Тнм,светлооките(синеоки) Фаща ли ги магия ...и вярно ли е,че
          урочасват жестоко
          А има ли хора,който не ги хваща магия,дори и да знаят,че упорито се
          правят опити да им бъде направена такава.Казвам го,щото,знам че няма как
          да се поддадеш на магия,ако поне мааааалко не вярваш в
          свръхестественото.И след като не им действа,а е персонално към тях,има
          ли вероятност да го отнесе друг от обкръжението му ....съвсем
          случайно,дет се вика "магията се изметнала,кат чамова дъска"
          Магията е мисъл и чувства . Ритуалите са само за ефект

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Добро утро на всички !

пп Гледам слънцето през прозореца и с мисля за море.....

уфффф, В тоя живот всичко със закъснение го правя....И морето ще ми е декемврийско....
            Ноо Господ е с мен - ще ми прати циганско лято през зимата , за Коледа....да ме псуват скиорите....
            Или имаш проблем с прозореца ....или с гледането
            Всичко друго ти е на ред
            Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Пред гаража ми има паркирана една метла .....подозирам,че е на ТНМ

Добро утро

Тнм,светлооките(синеоки) Фаща ли ги магия ...и вярно ли е,че урочасват жестоко
              А има ли хора,който не ги хваща магия,дори и да знаят,че упорито се правят опити да им бъде направена такава.Казвам го,щото,знам че няма как да се поддадеш на магия,ако поне мааааалко не вярваш в свръхестественото.И след като не им действа,а е персонално към тях,има ли вероятност да го отнесе друг от обкръжението му ....съвсем случайно,дет се вика "магията се изметнала,кат чамова дъска"
              Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Добро утро на всички !

уфффф, В тоя живот всичко със закъснение го правя....И морето ще ми е декемврийско....
                Ноо Господ е с мен - ще ми прати циганско ,лято през зимата , за Коледа....да ме псуват скиорите....
                И аз се загледах и размечтах

Коментар

• Добро утро на всички !

Ноо Господ е с мен - ще ми прати циганско лято през зимата , за Коледа....да ме псуват скиорите....
                  Last edited by 4i40; 28.10.2013, 09:52.

Коментар

• Добро утро на бандата ! Усмихната и успешна седмица на всички !
                    Без инциденти и черни магии

Коментар

А бе, май натоварването ти идва по-малко. Ако вземеш да копаш у градината, да цепиш дърва на двора или да упражняваш ред други сродни дейности, едва ли ще се "излюпиш" толкова рано
                      Форума почти го направих. Може да се редактират мненията. Остана да направя да се цитират и да сложа смешни мутрички. А и тюринг тест не знам как да инсталирам. Капча му викат. То може и да има инсталиран, но не знам къде. Трябва да питам.
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• Стана 9:30. Закъснявам за работа
                        Приятен ден на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                          Така е, на +30 годишните звездите вече не им говорят, с някои изключения

Защо ли???
                          Предполагам, защото 30+ годишните не се интересуват от приказки, а от действия.
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            Старост нерадост
                            А бе, май натоварването ти идва по-малко. Ако вземеш да копаш у градината, да цепиш дърва на двора или да упражняваш ред други сродни дейности, едва ли ще се "излюпиш" толкова рано
                            Мечо

Коментар

• Така е, на +30 годишните звездите вече не им говорят, с някои изключения

Защо ли???

Коментар

Като заспя, ако ще не звездите, метеоритите да ми говорят - пак няма да ги чуя
                                Метеоритите не говорят !!!
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X