IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Манков, уникални попадения за пореден път! Предният беше с някакви суингове, бугита и рок ен' роли преди няколко дни. Респект!

Иначе ако оставим за момент настрани конкретно музиката, в момента у мен в тона на сюжета на един от любимите ми филми, спонтанно се зароди един въпрос на който би ми било интересно да науча мнението ви, като хора които безкрайно уважвам и ценя! Та, въпрсоният въпрос го зададе героят на Брад Пит от филма "Боен Клуб", Тайлър Дърдън лично на себе си но в лицето на героя на Едуард Нортън, между другото според мен двама от най-гениалните артисти на нашето време. Та в една от сцените той (Тайлър) запита себе си: Ако имаше право на избор с коя известна личност би искал да се сбиеш?

Аз като противник на боевете, при все че навремето като средношколец тренирах известно време бокс и то доста прилежно, но така и не направих една истинска битка на ринга а само някакви заучени спаринги, перефразирайки този цитат бих с интерес ви запитал:

Коя е тази личност и известен човек, с който бихте желали да си поговорите за известно време абсолютно насаме и на спокойствие, и защо!?

Лично аз имам вече за себе си фаворит, който изключително много се очерта след едно събитие от последните дни

Коментар

• Баш тя е. Кулинария, философия, душевни драми, сърдечни неволи, болежки..

Коментар

• туй трябва да е темата за жизнерадостен спам
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=SP5EfwBWgg0

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
            Добре си пуснал
            Като оставим настрана Сачмо, очевидно голяма работа, предлагам покрай него да се вслушаш в работата на хора - също върховно, струва ми се - е, само заедно с него и с мюзиката
            Пусни си го пак и ги слушай - негърския хор - на фона на Армстронг...

https://www.youtube.com/watch?v=sgf0H-X6an8
            (това пък са бели)
            Last edited by vmаnkov; 16.12.2013, 20:39.
            Свободен във виелицата.
            http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
              Мислех новогодишно да ви пусна духовна (spiritual) песен от Махалия Джексън, но май е рано още, та ще пусна друг спиричуъл - на Луис Армстронг - Шадрак.

https://www.youtube.com/watch?v=pzBYnGkNy3k
              Добре си пуснал

Коментар

• Мислех новогодишно да ви пусна духовна (spiritual) песен от Махалия Джексън, но май е рано още, та ще пусна друг спиричуъл - на Луис Армстронг - Шадрак.

https://www.youtube.com/watch?v=pzBYnGkNy3k
                Свободен във виелицата.
                http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                  ... и пуФкава
                  Цъ, тя е от пърцулан !!!

Истината е пуфкава
                  Баба ме научи на много неща.
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    ... и пуФкава
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

Тъй, тъй ... което за едни може да е истина, за други е опашата лъжа
                        Не обичам да споря. За мен си е чиста загуба на време.
                        Така е.
                        На лъжата краката са къси, нооо за сметка на това опашката и е дълга !!!
                        tnm

Коментар

Най-вероятно щото имаш пистолет Ма ние невъоръжените ко да правим

Мечо, виждам промяна. Не казвам положителна или не, но не мога да не го отбележа. Само часовото време нещо още ти бяга

Коментар

Харесвам ги споровете за истината. Може би защото в тях се ражда истината. И лъжа да се роди пак е истина !!!
                            Мечо

Коментар

Ахъъъ, осъзнати, ама скучни.
                              Харесвам ги споровете за истината. Може би защото в тях се ражда истината. И лъжа да се роди пак е истина !!!
                              tnm

Коментар

Добро утро tnm
                                Добро утро на всички

Скучни ама осъзнати !!!
                                Ахъъъ, осъзнати, ама скучни.
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X