If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Бе, сто пъти съм ти казал, че каквото и да четеш нищо не вдяваш, а па все се слагаш. И после се цупиш кат' бебе.
Прегладай си "познанията" пак - Слънцето ли се върти около Земята и т.н. - после кат' чатнеш някой ден кое около кое се върти - мо'е си поговорим и за скоростите, кое се върти по-бързо Луната около Земята или Земята около Слънцето.
Направо издивявам кат' ти чета вечните глупости - ма, накрая я разбираш "физикаТА и аксиомиТЕ", налЕ - също, колкото и философията и матетикаТА
Ха, добро утро!
Светът е ментален. Още Хермес го е казал, ма ти не си го чел. Освен това аксиомите не се доказват. Другото е презрян обективизъм. В този ред на мисли, което приемеш за неподвижно и другото се върти около него. Не подлежи на доказателство. Приема се. Приетото за истина, се приема на вяра. Приетото на доверие има по голяма тежест от доказаното. Аз, като здраво стъпил на земята субективист приемам за вярно това, което виждам. Виждам, че стоя на земята на едно място, а слънцето се върти около мен. Ся вдяна ли ???
Бе, сто пъти съм ти казал, че каквото и да четеш нищо не вдяваш, а па все се слагаш. И после се цупиш кат' бебе.
Прегладай си "познанията" пак - Слънцето ли се върти около Земята и т.н. - после кат' чатнеш някой ден кое около кое се върти - мо'е си поговорим и за скоростите, кое се върти по-бързо Луната около Земята или Земята около Слънцето.
Направо издивявам кат' ти чета вечните глупости - ма, накрая я разбираш "физикаТА и аксиомиТЕ", налЕ - също, колкото и философията и матетикаТА
Ха, добро утро!
В този ред на мисли Слънцето отгде изгрява и Слънцето ли изгрява или Земята залязва?
Луната е половина но все пак свети. Няколко пъти стъпих накриво и нищо ми няма. Рисува буквата С значи свършва. Слънцето се върти по бързо около земята, отколкото луната. Винаги я настига и задминава. Когато я настига свършва, когато я задминава расте. Настига я от изток, а я задминава на запад. Това от камбанарията на нашите географски ширини означава, че когато е Р - расте, а когато е С - свършва.
Коментар