IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро, Мечо!
    Добро утро, тайфата!

Временцето навън е харно... само за разходка в ниските части на планината. Ама се чудя кое ми е в повече - мързела или желанието да покоря някой баир
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Щото е на исторически връх бре. Пък като те знам къф си фехтовач, реших да те предпазя доде не си му резнал ЗЕЛКАТА !!!
      Предпазен съм. Не бери грижа. Аз за толкова години сметка не съм занулявал.
      Аз знам едно, пазарят няма къде да избяга, даже мен да ме няма утре, пазарят пак ще е там.

Коментар

• Щото е на исторически връх бре. Пък като те знам къф си фехтовач, реших да те предпазя доде не си му резнал ЗЕЛКАТА !!!
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
          Аз поръчах бозата , ама щом плащаш , поръчай музиката ти
          http://vbox7.com/play:948021fa9d
          tnm

Коментар

• Добрутро!
            Мечо не разбрах от гдей тази тръпка за анализ у тибя днес ? И що към мен се обръщаш. Освен десетте изброени от теб, от личен опит знам, че много добре го движат и самолетите
            Не съм в играта. Пролетта си изтеглих кинтите. И добре напрайх, щот сега нямаше да ги има Ще се мятам пак, ама други са ме налегнали и ще почакам.

Коментар

• Готин ден на бандата
              http://www.youtube.com/watch?v=HGFX8vUDr6E

Коментар

• ДОбро утро

Часът ли са сменили
                Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Аз поръчах бозата , ама щом плащаш , поръчай музиката ти

Коментар

Айде. Аз черпя като е малка сметката !!!

Коментар

Айде да те водя у кръчмата , за по боза , до като няма никой там
                      Айде. Аз черпя като е малка сметката !!!
                      tnm

Коментар

Който плаща той казва каква ще е МУЗИКАТА !!!

Суверенитет, разбираш ли ??? Чорбаджилък !!! Собственост. Бащиния

Компетентността комунистите могат да си я...
                        Айде да те водя у кръчмата , за по боза , до като няма никой там

Коментар

Добро утро на всички !
                          Мечо , що ще ме шамариш ?
                          Който плаща той казва каква ще е МУЗИКАТА !!!

Суверенитет, разбираш ли ??? Чорбаджилък !!! Собственост. Бащиния

Компетентността комунистите могат да си я...
                          tnm

Коментар

• Добро утро на всички !
                            Мечо , що ще ме шамариш ?

Коментар

• Добро утро tnm
                              Добро утро чета

МАМУНЕ, той пазаря чисто субективно го движат 10 фактора
                              1. Кинтите
                              10.Ентусиазъма
                              В този ред на мисли Есендпито досега го движеха кинтите въпреки отрицателния ентусиазъм. Значи у целокупното американско народонаселение има тонове кинти. Тук обаче на всичкото отгоре преди неколко деня и ентусиазъма се ОБЪРНА !!! И сега и кинтите и ентусиазъма са за нагоре. Имаме и сериозен пробив на най високите исторически нива. Това от една страна. Освен това в исторически план Есендпито постоянно изпреварва ЗЛОТО. Последния връх на злото беше 1930. Значи очаквам Есендпито да го отнесе 1900 като куцо пиле ДОМАТ !!!
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
                                Оооо, Маранди, пак ли се правиш на техник, Ве? Оффф, че забравих - ама ти си си техник, нали!

С най-добри чувства го казвам, де...

Защото съм решил да помагам. Едно мерси - ако кажеш накрая - на мен ми стига, пари за консултациите не искам.

Такива неща, с пералнята, нЪл? Ми - адИ да помислим /на глас/: АКО - както твърдиш - "избила през долните уплЪтнения", то все някаква причина води до това, нЪл? Сещаш ли се?

Ми - виж го тоя филтър, долу, де, Па го разглоби, почисти - да видиш колко мизерия ще извадиш оттам. И - един съвет, преди да "хвърлиш" дрехите в пералнята: почиствай им джобовете, а ако има висещи конци тук-там - почиствай ги, защото тоя филтър не е казан за боклуци и се затлачва..., т.е. - периодично му правиш ревизията, а не да чакаш с години, за да "й търся кахърите"...

Ако държиш да платиш нещо за съвета - пращай по сметките на сираците...
                                Тенкю съм винаги кат' няма злоба към мИня, бря!!

Та, тенкю пак, сещам се за какво говориш, но не е от това предполагам - понеже или Ламята е натиснал копчето да я изключи по-рано ( преди да свърши програмата ) и то затова не е изхвърлило водата.

Ма, не се е виждало, че има вода и висяла там близо месец и долу избива от долния гофриран маркуч през уплъненията ( маркуча беше сух ) като го пипах. Т.е. не е от връзките за вода или към мръсния канал проблема, а от някакъв друг предлогам тоя гофрирания, ама той беше сух - обарвах го целия на свален капак ( под ел. часта, който стои.

П.П. Ся въпроса е защо програмата от контактора е спряла един милиметър преди чертичката? Дали Ламята не я е изчакал, щот' аз само глася програмите и заминавам и викам сега гледай като стане тая черта и си вади прането, като изключваш от централния бутон за тока.

Той ли не е изчакал или нещо е връщало от мивката като контра-налягане и не е позволило тя да си я източи.

Няма как да знам още докат' не се оправи сега мивката, да видя, че и тя няма да мята вода, после ще по маркучите, че и те май за смяна към батерията кат' се връзва, щот' е с клапан.

Бе, не мога да го обясня ( да не съм спец по перални и ВиК да'е ... ) ама не е от това, което ми казваш - показвали са ми за там, че спират чорапи и по-дребни работи и да се поглежда там.

По-сериозно е - и после трябва да се тества от кое е станало? Дали от контра налягане или Ламята е спрял по-рано пералнята без да я изчака да си завърши сама програмата - демек източването през мръсния канал.

Де'а знам ... ( не съм бил там ), но водата е стояла под барабана без да се вижда и след близо месец е изкъртила някъде уплътние на някой маркуч - после ще го търся къде - първо да се пусне вода, щот' ся не пускаме нея чешма - аз съм я разкулачил и само една кофа има доле сложена, ако капне случайно да си събира. Вода има, ама е отвързано от мръсния канал в момента - демек разглобено да може да изсъхне плота.

Поздрави!
                                Last edited by marandi; 26.10.2013, 23:11.

Коментар

Working...
                                X