IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Мисля да отида до магазина да си купя пуфкаф СЛАДКИШ !!!
    Направи си. По- вкусен е и няма да има консерванти.

Коментар

• Мисля да отида до магазина да си купя пуфкаф СЛАДКИШ !!!
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Добро утро, Мечо!
        Добро утро, тайфата!

Брях, много манджа, много нещо се е готвило фчера у форумо. Че и десертите сте подпукалЕ.
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Захладня и отворихте дума за тежки гозби.

Леля, в тази рецепта гроздето можеш да го замениш и с други плодове- сини сливи, ябълки, смокини. Ако замениш олиото с масло, сладкишът ще стане по- дъхав и пухкав.

Коментар

• дюбрутру
            хайде на мач
            днес с/у изида
            дано поне тоя път бием
            http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
              Сичките лауреати отдавна са ей тука - чат-пат и аз ги навестявам :

http://bulgaria-forex.com/showthread...0-!!!/page1332

Ама са си гола вода с това телосложение на Тошко Барзов (висок,строен с къси крака - спира топката с гърди ниско по тревата - извадка от коментар на Митко Чуков за мача Славия-Левски-Спартак от 1978 г. по "Спорт и музика" на програма "Хоризонт" на радиото.И още - добър ден драги зрители,пардон,слушатели -от стадион "Славия" в кв."Овча купел". Слънчев мразовит ноемврийски ден с остър студен североизточен вятър,времето е подходящо за игра,теренът е мек и веднага към съставите на двата отбора :

Левски-Спартак: 1.Стайков 2.Николов 3.Тишански 4.Аладжов 5.Ивков. 6.Барзов(кап.) 7.Войнов 8. Миланов 9.Гочев 10.Панов 11.Кр.Борисов

Славия: вратар - Гугалов 2.Ив.Петров.3.Кръстев 4.С.Стоянов 5.Алиев 6.Шаламанов 7.Желязков (кап.) 8 .Александров 9.Паргов 10 Илиев 11.Благов

гл.съдия - Никола Дудин.с помощници - Б.Дочев и С.Керезов)....

....и т.н. ....и т.н.......)

Добро утро tnm
              Добро утро чета

Гочеф, Кочеф и съдията Богдан Дочеф. Това ми е останало в акъла от онези времена. Те всъщност съдиите много повече подкрепяха ЦСКАто, ама това съм запомнил.
              tnm

Коментар

А какво стана с Анонимния Комарджия. Като му зех СУРАТЯ и изчезна.
                Сичките лауреати отдавна са ей тука - чат-пат и аз ги навестявам :

http://bulgaria-forex.com/showthread...0-!!!/page1332

Ама са си гола вода с това телосложение на Тошко Барзов (висок,строен с къси крака - спира топката с гърди ниско по тревата - извадка от коментар на Митко Чуков за мача Славия-Левски-Спартак от 1978 г. по "Спорт и музика" на програма "Хоризонт" на радиото.И още - добър ден драги зрители,пардон,слушатели -от стадион "Славия" в кв."Овча купел". Слънчев мразовит ноемврийски ден с остър студен североизточен вятър,времето е подходящо за игра,теренът е мек и веднага към съставите на двата отбора :

Левски-Спартак: 1.Стайков 2.Николов 3.Тишански 4.Аладжов 5.Ивков. 6.Барзов(кап.) 7.Войнов 8. Миланов 9.Гочев 10.Панов 11.Кр.Борисов

Славия: вратар - Гугалов 2.Ив.Петров.3.Кръстев 4.С.Стоянов 5.Алиев 6.Шаламанов 7.Желязков (кап.) 8 .Александров 9.Паргов 10 Илиев 11.Благов

гл.съдия - Никола Дудин.с помощници - Б.Дочев и С.Керезов)....

....и т.н. ....и т.н.......)
                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Ба, дрът козел - 68-и набор - дет млада върба лющи,ако не отговаря ....

Абе фалира яко и тва си е - чок язък ....Ся да не влизам в детайли че в тоя форум сме за друго,но доста е изговорено по проблема във форекс нет-пространството
                  А какво стана с Анонимния Комарджия. Като му зех СУРАТЯ и изчезна.
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                    ....
                    Напомня на харесваното от Грийди.И като стана дума ....той доста добре би се вписал в темата ...нищо,че май не отговаряше на условието 30+....
                    Ба, дрът козел - 68-и набор - дет млада върба лющи,ако не отговаря ....

Абе фалира яко и тва си е - чок язък ....Ся да не влизам в детайли че в тоя форум сме за друго,но доста е изговорено по проблема във форекс нет-пространството
                    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Снобееше някак тънко и ненатрапчиво. И това честолюбие, сякаш една идея повече отколкото трябва. Но много добър писател.
                      Тъй де ... то и на мен това ми харесваше у него,но просто не би се чувствал комфортно сред нас.Иначе,ако е тъдява,е добре дошъл
                      Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

Прасчо беше егоистична курва ( ) ....някак от по-друг сой,нямаше да му е комфортно тук.Ние,сякаш,сме по-народни хора
                        Снобееше някак тънко и ненатрапчиво. И това честолюбие, сякаш една идея повече отколкото трябва. Но много добър писател.
                        tnm

Коментар

От ОНАЯ тема Свинчо пишеше майсторски, но вече не е между нас.
                          Прасчо беше егоистична курва ( ) ....някак от по-друг сой,нямаше да му е комфортно тук.Ние,сякаш,сме по-народни хора

Коментар

Ииииии Тук изкърти бря,Спарте.
                            Напомня на харесваното от Грийди.И като стана дума ....той доста добре би се вписал в темата ...нищо,че май не отговаряше на условието 30+
                            Попиля се това момче нейде
                            От ОНАЯ тема Свинчо пишеше майсторски, но вече не е между нас.
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                              когато ти си я правиш - си е твоя ))

пак за кексчета, една идея
                              особено, за тези, които предварително си подготвят ...подготовката

в чашата кисело мляко, която слагаш в кекса, вечерта можеш да сложиш пак шепа стафиди и орехи/бадеми и така престояли ги включваш после в рецептата
                              изненадващо добър е вкуса на ореха после
                              Мързеше ме много , ама с това слюноотеляне , дето предизвиквате ще си направя . Ще ги пробвам хитрините ти още сега .
                              http://www.youtube.com/watch?v=T4lSms1pokA А това за настроение на готвачите
                              Last edited by Lelq; 28.09.2013, 19:27.

Коментар

...

Cafe Del Mar ~ In My Heart - http://www.youtube.com/watch?v=RhC3g6Za6cA

Ииииии Тук изкърти бря,Спарте.
                                Напомня на харесваното от Грийди.И като стана дума ....той доста добре би се вписал в темата ...нищо,че май не отговаряше на условието 30+
                                Попиля се това момче нейде

Коментар

X