IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
    Две доматки, по препоръка на Съни и с ригана както каза Маранди.
    Като видях какви летни манджи сте готвили тука и взех че огладнях. Обаче времето нещо се захлажда и ми идват на ум вратни пържоли и червено винце. И за ония немските джоланчета се замислям за довечера, че стават бързо.

Коментар

• Моята версия е маалко по-различна

Първо пека чушките, почиствам от семки и люспи и нарязвам, настъргвам на рендето ако ме мързи да включа кухненския робот - доматите и ги слагам да врят заедно, когато се намали малко водата /която са пуснали самите домати, допълнително не слагам/ слагам и олио, за да започне да се пържи. После добавям чесън и лук, след това - сирене и накрая от пресните зелени подправки - магданоз или чубрица. Дърпам от котлона и слагам друг тиган, в който изпържвам няколко картофа, вадя ги в чиния и разбивам яйцата заедно с малко сиренце (ако има капка прясно мляко добре дошло, ако не и без него става). След като ги разбия яйцата изливам в тигана толкова, че да се покрие и нареждам резенчета пържени картофки. Омлета става като палачинка с пържени картофи. В това време миш-маша се е охладил леко и сгъстил и се сервира заедно с палачинката. Може да е отгоре или отстрани в купичка - според зависи
      Last edited by фръцла ежкова; 27.09.2013, 17:06.
      Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
        ...
        тва, на предпоследната слимка, доматка ле е ???
        Две доматки, по препоръка на Съни и с ригана както каза Маранди.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Ами, то си е миш маш с преобладаващи яйца Ама аз слагам и сиренце
          Стискайте палци да нямаме счупено или пукнато
          Аз също слагам яйца и сиренце, но чушките/пипера/ е стерилизиран. Дано всичко е наред със детето

Коментар

И да довърша:
            ...
            тва, на предпоследната слимка, доматка ле е ???
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Ами, то си е миш маш с преобладаващи яйца Ама аз слагам и сиренце
              Стискайте палци да нямаме счупено или пукнато

Коментар

• Добре изглежда, прилича ми на някаква разновидност на миш-маш

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                  Дано да те баннат,дано!!!Във форума четат и хора,дето нито могат да си я приготвят тая вкусотия,нито има,кой да им я приготви!

Е, вземи един комат ляб и като Хитър Петър, ръбай го пред монитора и си представяй че ядеш това от монитора

Коментар

И да довърша:

Дано да те баннат,дано!!!Във форума четат и хора,дето нито могат да си я приготвят тая вкусотия,нито има,кой да им я приготви!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Абе няма ли работа за вазе, че сте се разготвили толкова вкусно??? Аре, аз съм си дома, щот синковецът е с поредната контузия и ще ходим на ортопеТ Като видях снимките ми се дояде тва чудо
                      Много е лесно, бързо, вкусно и...най-вече чисто, както обичам.

...
                      полезно, не е скъпо...

Коментар

• Абе няма ли работа за вазе, че сте се разготвили толкова вкусно??? Аре, аз съм си дома, щот синковецът е с поредната контузия и ще ходим на ортопеТ Като видях снимките ми се дояде тва чудо

Коментар

• И да довърша:
                          Attached Files

Коментар

• Ето и манджата на Маранди с добавките на Съни.
                            Продуктите, процесът и резултатът.
                            Крайният резултат се оказа много вкусен. Децата не ме питаха какво има вътре, а си го изядоха, което не се беше случвало скоро. Цветовете са страхотни. Само нямах жълта чушка, ама и така стана. Посзволих си само накрая да сложа по две зелени маслинки на порция.
                            Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                              Няма такова жиуотно! Това си е чист оксиморон! Опитваш се да ни пуснеш от етажа...
                              И то без парашут
                              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                                То и обективно погледнато, пак съм права
                                Няма такова жиуотно! Това си е чист оксиморон! Опитваш се да ни пуснеш от етажа...

Коментар

Working...
                                X