Първоначално изпратено от luboil
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Моята версия е маалко по-различна
Първо пека чушките, почиствам от семки и люспи и нарязвам, настъргвам на рендето ако ме мързи да включа кухненския робот - доматите и ги слагам да врят заедно, когато се намали малко водата /която са пуснали самите домати, допълнително не слагам/ слагам и олио, за да започне да се пържи. После добавям чесън и лук, след това - сирене и накрая от пресните зелени подправки - магданоз или чубрица. Дърпам от котлона и слагам друг тиган, в който изпържвам няколко картофа, вадя ги в чиния и разбивам яйцата заедно с малко сиренце (ако има капка прясно мляко добре дошло, ако не и без него става). След като ги разбия яйцата изливам в тигана толкова, че да се покрие и нареждам резенчета пържени картофки. Омлета става като палачинка с пържени картофи. В това време миш-маша се е охладил леко и сгъстил и се сервира заедно с палачинката.Може да е отгоре или отстрани в купичка - според зависи
Last edited by фръцла ежкова; 27.09.2013, 17:06.Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение...
тва, на предпоследната слимка, доматка ле е ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАми, то си е миш маш с преобладаващи яйцаАма аз слагам и сиренце
Стискайте палци да нямаме счупено или пукнато
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеИ да довърша:
тва, на предпоследната слимка, доматка ле е ???Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеДано да те баннат,дано!!!Във форума четат и хора,дето нито могат да си я приготвят тая вкусотия,нито има,кой да им я приготви!
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеИ да довърша:
Дано да те баннат,дано!!!Във форума четат и хора,дето нито могат да си я приготвят тая вкусотия,нито има,кой да им я приготви!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАбе няма ли работа за вазе, че сте се разготвили толкова вкусно??? Аре, аз съм си дома, щот синковецът е с поредната контузия и ще ходим на ортопеТКато видях снимките ми се дояде тва чудо
...
полезно, не е скъпо...
Коментар
-
Ето и манджата на Маранди с добавките на Съни.
Продуктите, процесът и резултатът.
Крайният резултат се оказа много вкусен. Децата не ме питаха какво има вътре, а си го изядоха, което не се беше случвало скоро. Цветовете са страхотни. Само нямах жълта чушка, ама и така стана. Посзволих си само накрая да сложа по две зелени маслинки на порция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеНяма такова жиуотно! Това си е чист оксиморон! Опитваш се да ни пуснеш от етажа...Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеТо и обективно погледнато, пак съм права
Коментар
Коментар