If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Симеон Дянков стана ректор на Руската икономическа школа
Симеон Дянков стана ректор на Руската икономическа школа
Дата
20:34 | 01.10.2013
Дата
2659
Коментари
4
Автор: ПИК
Share
Бившият финансов министър Симеон Дянков беше одобрен за ректор на Руската икономическа школа. (РИШ), съобщава РИА Новости.
„Състоя се заседание на съвета на директорите на Руската икономическа школа. Основен въпрос на заседанието беше утвърждаването на кандидатурата на нов ректор. Съветът на директорите взе решение за назначаването на поста ректор на Руската икономическа школа Симеон Дянков", се казва в официално изявление на висшето училище.
"С идването на Дянков очакваме преди всичко подобряване на качеството на нашите образователни програми и нов импулс в научните изследвания. Нови перспективи се откриват в развитието на връзките с университетите от Източна Европа и съседните страни”, заяви председателят на съвета на директорите на РИШ, Максим Бойко.
ДРУГАРИ ТРОЛОВЕ- ЕТО КОИ СА РУСКИТЕ МАШИ И ЛАПАТ РУСКИТЕ РУБЛИ
НИща да я имам в главата си...
Седем кръга мъки и нещастия.....
Ако се загнезди там ще стана мразещ като тебе...
Аз мразя само комундяците. Червени и сини. ИЗРУДИ, ИЗРУДИ, ИЗРУДИ. Ти си ги обичай като искаш.
А Фауст. За божиите работи става дума. За истинската философия. Прочети я. Белким го забравиш диалектическия материализъм.
Омраза, ха. Всеки мрази нещо. Всеки обича нещо. Комунистите са за това. Да ги мразим и да ги изритаме. Който мрази комунистите е божи човек. Който мрази комунистите мисли с главата си. Изрудите друго не заслужават. Чисто субективно. Вие като ви е кеф си ги обичайте. Всеки е прав от своята си гледна точка.
К'ва Варна бре Бат' Пешо!? Я влез в час с 'ората у темата, че май още си у голямото междучасие Ама то е нормално след като Политиката, Банките и Имотите са ти май по-присърце Нема лошо, все пак сме в Инвестор
П.П. Иначе в поста на Тнм ставаше дума за Централна България, и то нейде из Балкана...
И аз съм така, но с удоволствие ви чета и тук! Мечо не сложил кюнците, не се кахъри Мечо, аз в старата ми софийска къща оставих роднина да постави кюнците, а в новата не съм сложил още и камината с климатиците.
Докато работя строителна работа се потя чак до декември, но ако ми стане студено, ще дезертирам в панелката с ЦО най-унизително. Дедовщина както казват руснаците и SPART.
К'ва Варна бре Бат' Пешо!? Я влез в час с 'ората у темата, че май още си у голямото междучасие Ама то е нормално след като Политиката, Банките и Имотите са ти май по-присърце Нема лошо, все пак сме в Инвестор
П.П. Иначе в поста на Тнм ставаше дума за Централна България, и то нейде из Балкана...
Коментар