IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    -4, -6, -8
    Тц -2*2; -2*3; -2*4

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      2 що?
      -4, -6, -8

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        2
        Правилно.

Коментар

20, 16, 10..
          Koe e следващото число?
          2 що?

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Това го изтрий, да не го прочете Вал !!!
            Прочетах го след моя пост иначе щях да добавя нещо злобливо и по това...

Коментар

20, 16, 10..
              Koe e следващото число?
              2
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                аз не съм човек а желязо...
                Това го изтрий, да не го прочете Вал !!!
                tnm

Коментар

• 20, 16, 10..
                  Koe e следващото число?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    Приятен ден !
                    Навън е приказка...А вчера в планината бе ЛЯТО....Слънчево, тихо, чисто...работно...
                    Прекопах 20м2, измазах с грапава мазилка 16м2, сложих 10 кила зеле и засях стотина марули ( разсада вече стана за Едене...)..но нещо се пооморих. Не ставам за нищо вече... Само кръста ме захапа..мама му !
                    Някакъв карък ме преследва..Вчера като чистих зелето от кочани ( зелето е между краката ), ножа ми се приплъзна и ми проби панталона...Но само панталона...Изтръпнах...
                    Донесох две кофи дюли и днес режа за сладко...На тънко, по инструкция...
                    Ножът се приплъзна и мекото на предната фаланга на палеца замина на масата....Само дето не мърдаше гадината.....
                    Затискам пръста , пипам кокалче.... Бооооли, да се подмокри човек.....
                    Нооо, аз не съм човек а желязо...Лепнах си го обратно и жената го превърза....
                    Сега съм на работа и вия от болка..Коридорите са празни а когато си виеш на воля ти минавало.... Не вярно...Лъжат гадовете...

Тнм, ако обичаш да ми побаеш дистанционно,нещо против уроки......

пп Имах да ви пиша нещо много готино, но последвалите събития ми разбиха преживяното......( а беше за гората през есента, отминалата младост и приятни спомени...)
                    Добре, че не се е стигнало да търсиш кокалче докато си рязал зелето
                    Абе ай стига бре.... Не можеш ме отказа да ставам селянин. А като се знам аз как съм си бръкнал с двете ръце във задника

Коментар

• Добро утро хулигани,

вчера като се разхождахме с тайфата за пръст ето на каква улица попаднахме:
                      Attached Files

Коментар

• Приятен ден !
                        Навън е приказка...А вчера в планината бе ЛЯТО....Слънчево, тихо, чисто...работно...
                        Прекопах 20м2, измазах с грапава мазилка 16м2, сложих 10 кила зеле и засях стотина марули ( разсада вече стана за Едене...)..но нещо се пооморих. Не ставам за нищо вече... Само кръста ме захапа..мама му !
                        Някакъв карък ме преследва..Вчера като чистих зелето от кочани ( зелето е между краката ), ножа ми се приплъзна и ми проби панталона...Но само панталона...Изтръпнах...
                        Донесох две кофи дюли и днес режа за сладко...На тънко, по инструкция...
                        Ножът се приплъзна и мекото на предната фаланга на палеца замина на масата....Само дето не мърдаше гадината.....
                        Затискам пръста , пипам кокалче.... Бооооли, да се подмокри човек.....
                        Нооо, аз не съм човек а желязо...Лепнах си го обратно и жената го превърза....
                        Сега съм на работа и вия от болка..Коридорите са празни а когато си виеш на воля ти минавало.... Не вярно...Лъжат гадовете...

Тнм, ако обичаш да ми побаеш дистанционно,нещо против уроки......

пп Имах да ви пиша нещо много готино, но последвалите събития ми разбиха преживяното......( а беше за гората през есента, отминалата младост и приятни спомени...)

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                          Временцето навън е харно... само за разходка в ниските части на планината. Ама се чудя кое ми е в повече - мързела или желанието да покоря някой баир
                          Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                          Разбира се, че ще е джипката ... да не съм луда да се потя по нанагорнището
                          А аз си мислех, че още има свестни хора, дет не ходят с жипките по планината.
                          Аз го измислих: Ще изгледам формулата и после ще го мисля

Коментар

Аз пък съм се изпънал на терасата. В хоризонтално положение си пия кайве и пуша цигари. Така ме е напекло, че след малко ще почне да става неприятно. И аз се чудя къде да отида. В парковете в София е кошмар Пълно с народ. Чудя се дали да не мръдна до планината и аз, ама с жипката
                            Разбира се, че ще е джипката ... да не съм луда да се потя по нанагорнището
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

Предпазен съм. Не бери грижа. Аз за толкова години сметка не съм занулявал.
                              Аз знам едно, пазарят няма къде да избяга, даже мен да ме няма утре, пазарят пак ще е там.
                              Пък азе съм занулил 11 (три), ама имам самочувствие да давам АКЪЛИ !!!
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                                Добро утро, Мечо!
                                Добро утро, тайфата!

Временцето навън е харно... само за разходка в ниските части на планината. Ама се чудя кое ми е в повече - мързела или желанието да покоря някой баир
                                Аз пък съм се изпънал на терасата. В хоризонтално положение си пия кайве и пуша цигари. Така ме е напекло, че след малко ще почне да става неприятно. И аз се чудя къде да отида. В парковете в София е кошмар Пълно с народ. Чудя се дали да не мръдна до планината и аз, ама с жипката

Коментар

Working...
                                X