IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнение
    И ей така си говоря и разсъждавам на глас за приятелите и предателството. Супер ми е странно съвместяването на думите приятел в нета …. да си призная не мога да си го обясня това. Някои търсят приятели тук !?!? В нета !?!? Във форум !?!? И то в анонимен форум !?!!? Ами то в истинския и реалния живот човек трудно създава и поддържа приятелства, а някои ги търсят тук…. Странно … повече от странно…. Тук можеш да създадеш само временни и то виртуални контакти с анонимни никове, да, зад тези никове има реални хора, но тук са само никове, акаунти и .… нищо повече. На теб, човеко, дори не са ти познати, да не говорим за приятели…. Те са просто никове…..анонимни и безлични, дори ги е страх да си сложат на аватара истинска снимка, сакън някой да не ги разпознае, някои си слагат пък някаква картинка на нещо си, други пък изобщо не си правят труда да сложат каквото и да било …. Форуми … място за общуване, за приказване, тотал говорилня, …И за кво можеш да си говориш с анонимни никове? В повечето случаи безсмислени и тъпи разговори …. И тя каза, и той каза …. В този свят думите отдавна са загубили значението си. И ето ти, някой си ник се появява в един момент от нищото, ставате „приятели“, лафите си, споделяте общи интереси и прочие. И ти на този „приятел“ в нета, на оня някой си там някъде ще споделиш най-съкровените си мисли, желания и чувства? Да? Сериозно? Но … в един друг момент този ник просто изчезва отново в нищото, така както се е появил и все едно никога не е съществувал. Къде си „приятелю“? А ако загубиш „приятел“ в нета става ли ти тъжно и кофти? Същото чувството на тъга ли изпитваш, ако загубиш „приятел“ във форум както, когато загубиш приятел в истинския живот? Да? Няма разлика !?!? Значи си пристрастен, човеко, значи че си слял истинския живот с този в нета. Къде свършва единия и къде започва другия? И кой е истинския? Кой е фейка и кой е реалния? И за кво ти трябват приятели в нета? Да заместят реалните контакти ли? Нямаш приятели в истинския живот? А защо нямаш приятели?

Трябва да си подготвен за предателството, чуваш ли ме?. Всеки може да те предаде – жена ти или мъжа ти, децата ти, брат ти, сестра ти, дори родителите ти, съдружника ти, всеки едни от тях във всеки един момент може да те предаде с или без повод, а понякога дори и за най-дребното и незначително нещо. Приятелства създадени и поддържани години наред точно в един момент и за една секунда могат да изчезнат в нищото и край …. И с тази мисъл, че дори и най-близкия за теб човек може да те предаде, трябва да си лягаш и с нея да ставаш. И тогава, когато някой те предаде ще те боли по-малко и ще ти е кофти по-малко, защото ти си го предвидил и знаеше, че това ще се случи един ден. Пак ще те боли, но по-малко …. Затова аз съм нащрек, наблюдавам хората около мен, какви мотиви се крият зад думите им, може съдружника ми да ме предаде, може майка ми дори да ме предаде, правила го е и преди, може и момчето ми да ме предаде и да ми изневери. Ей на тая мисъл направо ме влудява и ме изкарва от кожата, защото е далеч от мен и не ми е пред очите…. Но аз му казах когато направихме един месец: Все още не е късно да се откажеш, но продължим ли оставаш с мен, за цял живот. Нямаш избор. Ето на почнах да мисля за него и вече се разсеях … секна ми мисълта…. спря ….

И последно запомни: Никога не вярвай на хората, а най-малко вярвай на тези, които ти казват: Моля те, повярвай ми ….. Бъди нащрек …..

Та това за приятелите и предателството .... не зная защо написах всичко това, не че някой ме чете ...

Ваша Кристина

Наздраве… аз пак съм на мавруд …
    То, и на мен ми е във висша степен странно съвместяване на думите "любов в нетя", обаче ето - ти си живият пример. Хора разни, с още по-разни потребности.
    Наздраве!

П.П. По много показателен начин изброяваш членовете на едно семейство. Ако имаш познат психолог, може да му зададеш въпрос и ще останеш в учудване от отговора му.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Q767 Разгледай мнение
      Тцъ...тцъ... туканка жива изповедалня е станало
      Искрено и лично ... липсва малко музика и некой да сервира алкохол
      Да сме доволни, че неразбирщата не се направи на Кобилкина....
      Да ви сипя едно коняче от моето, уважаема?
      И това ще мине ...

Коментар

Тцъ...тцъ... туканка жива изповедалня е станало
        Оня осмокракия изтрезнява в склада, та днес сме на самообслужване.
        И музиката сами си пускаме, че диджейчето го няма.
        Никаква дисциплина! Направо на кръчма сме го обърнали...
        Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

Пич, каза ли нещо?
          Мое ли да се коригираш на "маце"?
          Наздраве, свето!
          Мечо

Коментар

• Тцъ...тцъ... туканка жива изповедалня е станало

Коментар

Виж....прекалено подробно и в детайли, от 100 кладенеца вода, без да има смисъл
              Бих казала... хубаво ядене ама чак ми се отщя да ям....
              та...нито пиша другаде...нито пък имам желанието да чета...еле в кръчмата... / без коментар/ ... останах с впечатлението,че е сборището на местните пиянки станали инвеститори за цял живот
              па и кат чета последните постове..... нещо и като бюро запознанства станало
              Айде...бъдете здрави!
              Пич, каза ли нещо?
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• И ей така си говоря и разсъждавам на глас за приятелите и предателството. Супер ми е странно съвместяването на думите приятел в нета …. да си призная не мога да си го обясня това. Някои търсят приятели тук !?!? В нета !?!? Във форум !?!? И то в анонимен форум !?!!? Ами то в истинския и реалния живот човек трудно създава и поддържа приятелства, а някои ги търсят тук…. Странно … повече от странно…. Тук можеш да създадеш само временни и то виртуални контакти с анонимни никове, да, зад тези никове има реални хора, но тук са само никове, акаунти и .… нищо повече. На теб, човеко, дори не са ти познати, да не говорим за приятели…. Те са просто никове…..анонимни и безлични, дори ги е страх да си сложат на аватара истинска снимка, сакън някой да не ги разпознае, някои си слагат пък някаква картинка на нещо си, други пък изобщо не си правят труда да сложат каквото и да било …. Форуми … място за общуване, за приказване, тотал говорилня, …И за кво можеш да си говориш с анонимни никове? В повечето случаи безсмислени и тъпи разговори …. И тя каза, и той каза …. В този свят думите отдавна са загубили значението си. И ето ти, някой си ник се появява в един момент от нищото, ставате „приятели“, лафите си, споделяте общи интереси и прочие. И ти на този „приятел“ в нета, на оня някой си там някъде ще споделиш най-съкровените си мисли, желания и чувства? Да? Сериозно? Но … в един друг момент този ник просто изчезва отново в нищото, така както се е появил и все едно никога не е съществувал. Къде си „приятелю“? А ако загубиш „приятел“ в нета става ли ти тъжно и кофти? Същото чувството на тъга ли изпитваш, ако загубиш „приятел“ във форум както, когато загубиш приятел в истинския живот? Да? Няма разлика !?!? Значи си пристрастен, човеко, значи че си слял истинския живот с този в нета. Къде свършва единия и къде започва другия? И кой е истинския? Кой е фейка и кой е реалния? И за кво ти трябват приятели в нета? Да заместят реалните контакти ли? Нямаш приятели в истинския живот? А защо нямаш приятели?

Трябва да си подготвен за предателството, чуваш ли ме?. Всеки може да те предаде – жена ти или мъжа ти, децата ти, брат ти, сестра ти, дори родителите ти, съдружника ти, всеки едни от тях във всеки един момент може да те предаде с или без повод, а понякога дори и за най-дребното и незначително нещо. Приятелства създадени и поддържани години наред точно в един момент и за една секунда могат да изчезнат в нищото и край …. И с тази мисъл, че дори и най-близкия за теб човек може да те предаде, трябва да си лягаш и с нея да ставаш. И тогава, когато някой те предаде ще те боли по-малко и ще ти е кофти по-малко, защото ти си го предвидил и знаеше, че това ще се случи един ден. Пак ще те боли, но по-малко …. Затова аз съм нащрек, наблюдавам хората около мен, какви мотиви се крият зад думите им, може съдружника ми да ме предаде, може майка ми дори да ме предаде, правила го е и преди, може и момчето ми да ме предаде и да ми изневери. Ей на тая мисъл направо ме влудява и ме изкарва от кожата, защото е далеч от мен и не ми е пред очите…. Но аз му казах когато направихме един месец: Все още не е късно да се откажеш, но продължим ли оставаш с мен, за цял живот. Нямаш избор. Ето на почнах да мисля за него и вече се разсеях … секна ми мисълта…. спря ….

И последно запомни: Никога не вярвай на хората, а най-малко вярвай на тези, които ти казват: Моля те, повярвай ми ….. Бъди нащрек …..

Та това за приятелите и предателството .... не зная защо написах всичко това, не че някой ме чете ...

Ваша Кристина

Наздраве… аз пак съм на мавруд …
                Last edited by kristina dimitrova (1); 25.06.2020, 21:16.

Коментар

останах с впечатлението,че е сборището на местните пиянки станали инвеститори за цял живот
                  Тц, тук е сборище на пропилите се инвеститори.
                  Ама всекакви изпадняци се намират - стига само да имаш интерес.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Възможно е да сме на еднакво мнение, но по-вероятно е някъде да се разминаваме в мненията /в което няма лошо!/ - щом ме цитираш, там тезите са няколко, напр.:

1. Възможно е да споделям във форум, в който нямам приятели.
                    2. Същото - за тема от форум, в който нямам приятели.
                    3. Горните две тези - ако имам макар един /или пък много/ приятели..., същото - ако важи за последователи/непоследователи, но съмишленици..
                    4. Тезата, която защитава Наполеон, или поне - преписвана на негови думи.
                    5. Тезата - за времето, което се отваря пред един човек, след ранното предателство (от приятел/ка)...
                    6. Разни други тези, с които асоциираш няколко казани думи на ранина...

..............................................

Вече мисля за друго. Не зная по каква причина, но ми зададоха въпрос. Някои хора си питат така - "за спорта"...

И - пита ме човек, познат отнякъде: кажи ми, вика - друже, има ли според теб разлика- и коя е най-забележимата разлика между детето и..., например - психолога?

Защо пък сравняваш детето с психолога, уважаемий - питам на свой ред /за да печеля време, разбира се!?

Не можа да ми обясни, защо именно търси подобна разлика, но аз пък съм сигурен, че такава разлика съществува! Най-малкото, сещам се за една причина за това - да има разлика между детето и психолога - но, да не обидим детето /пардон - грешка на езика!!!/ Разбира се, да не обидим психолога!

Добре де - по същество: разликата между детето и психолога /казвам му аз преди малко/ - МОЖЕ ДА БЪДЕ ТАЯ - детето може да се опари веднъж, след което стои далеч от всеки осезаемо и видимо нажежен електроуред... При психолога е различно: той отдавна е минал детската възраст и може многократно да докосва нажеженият електроуред. Защо? Ясно е: ТОЙ/ТЯ провежда експеримент по отношение на своята търпимост. Нещо подобно е и по отношение търпимостта на неговите пациенти /клиенти, питомци.../

Нищо лично, разбира се - тук имаме една кръчма, в която всеки може да изразява своите мисли, при което хората да се опитват да го разбират, или - не.

/скарах се с майка ми, на която съм направил тиквички-лодки, с пълнеж - и вече се разнася ароматът им, мммм - и бирата е налице... Защо се скарах, ли? Защото ми е опозиция - "така не се правели..., па - много билЕ яйцата..., па...!"... ... Аз пък така ги правя!...Така де: хем не може, хем пък - с претенции! Жената си остава такава - да ти пили там, на главата!..., но след малко ще дойде, защото ароматът им е жесток!/

Отворих бирата! Наздраве!
                    Виж....прекалено подробно и в детайли, от 100 кладенеца вода, без да има смисъл
                    Бих казала... хубаво ядене ама чак ми се отщя да ям....
                    та...нито пиша другаде...нито пък имам желанието да чета...еле в кръчмата... / без коментар/ ... останах с впечатлението,че е сборището на местните пиянки станали инвеститори за цял живот
                    па и кат чета последните постове..... нещо и като бюро запознанства станало
                    Айде...бъдете здрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Бира без лед няма как да ме израдва, освен ако е суперизстудена, потна, та заскрежена. Топличка бира само лед я спасява. Под топличка разбирам да е към 6 гр. С. Неизстудена бира не ми я фали. Ние да не живеем в Средновековието. Виж вино с лед си е перверзия. Но ако е некой шприц, слагай смело.
                      Мани, австрийците или германците, не помня точно, сал са развалили хубавото питие. И някъв ликьор набутват вътре.
                      Наздраве, Мрънкало!
                      Мечо

Коментар

• Сипах си щедро от вискиту на Груев, ма се омотах с каква музика ще ми върви.
                        Преци ми наби Ингвеца снощи, пък ми се слуша Дио, че и Аеросмит...
                        https://youtu.be/w0xM65cVh0E

Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

С иронията май сме скарани, а, нищо, сигурно е от виното с лед - апропо, 90% от жените, които познавам, пият виното си с лед. И даже избират максимално квалитетно вино, за да го съсипят То не че не съм виждал и мъже да пият бира с лед или пък виски с лед, което е също към 90% от комбинацията на мъжете, които познавам и пият виски.

И пак не разбрах - мисля си, че съм умен не е вярно, че мисля не е вярно или че изобщо не трябва да се затормозявам да мисля? За апокалиптик е ясно, че е вярно, но да не отплесвам, сега ще проверя и темата за пр грипчето, че да знам за кога да се подготвям, че ще мра и както казало магарето в "Приключенията на Лукчо" ли беше, че старост-нерадост и вече забравям, а децата още не могат да четат, за да ми го припомнят - ми ако въздухът свърши преди да съм изял всички магарешки бодили (изпил всичкото уиски в шкафа в моя случай) - трябва да съм подготвен все пак

П.С. Като си с 4-те букви си по-дългоферманен и нищонеказващ, ма пак те разбирам по-добре от едносрични изречения в полунощ
                          Бира без лед няма как да ме израдва, освен ако е суперизстудена, потна, та заскрежена. Топличка бира само лед я спасява. Под топличка разбирам да е към 6 гр. С. Неизстудена бира не ми я фали. Ние да не живеем в Средновековието. Виж вино с лед си е перверзия. Но ако е некой шприц, слагай смело.

Коментар

Разбира се, ето - такова пих последния път с една много близка на сърцето ми дама, която ми е оставила най-голямата празнина в сърцето, след "Левски", ъф корс.
                            Наздраве!

Готини коментари пишеш, чета те по темите, особено чувство за хумор има в теб
                            Защо не бяха всички като теб, форумът щеше да е едно по-добро място за "живеене"
                            Наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнение

А мен ще ме почерпиш ли с уиски?
                              Малко .... без лед .... чисто
                              Ще си говорим за хубавите неща от живота и ти обещавам, че няма да те разубеждавам да се откажеш от твоя любим отбор Левски
                              Поздрави
                              Разбира се, ето - такова пих последния път с една много близка на сърцето ми дама, която ми е оставила най-голямата празнина в сърцето, след "Левски", ъф корс.
                              Наздраве!

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Хехе, това беше добро, признавам го
                                Бира не пия, но съм подготвил едно виски за по-късно.
                                Наздраве!
                                А мен ще ме почерпиш ли с уиски?
                                Малко .... без лед .... чисто
                                Ще си говорим за хубавите неща от живота и ти обещавам, че няма да те разубеждавам да се откажеш от твоя любим отбор Левски
                                Поздрави

Коментар

X