IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Златото днес стигна 1777 $

ДААААААААААААААААААААААААААА

YES YES YES YES YES

Като стигне 2000 долара зимата сигурно ще полудея

Отивам за водка

Местя се в златарската тема и там пиша, там е по-интересно, има разговори, спорове пък се говори за злато, а не за кучета и пенсионери, тука е егати и сухарската тема, не ми е готино на душата, но златцето .... все се обажда пуста му еврейска кръв в мене, сигурно затова толкова го обичам

Чао момчета
    Last edited by kristina dimitrova (1); 26.06.2020, 18:01.

Коментар

• Кучетата сме сложни същества...

Пенсионираните - още повече...

Наивни хора сме - "пенсионерите", които сме непенсионирани... кучета...

Наивни сме, защото не вярваме в съвпадения.

Какви съвпадения? Ако всичко друго съвпада, защо една снимка да прави изключение?

Елементарни същества са кучетата.

Наздраве на кръчмата!

Здраве и щастие!

​​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Кри....., ти нищо не си разбрала от Кръчмата....( по спомен даже ти бях препоръчал "чукча да чете и после да пише"...)

Има една малка тайна - дамите във форума се подмладяват а мъжете се състаряват.....
        Щот старото вино, уиски, ракия и коняк и са за ценителки...
        На обратно - както се пее в народните песни - стар ат, млада кобилка .......учеше... Та затова кобилките се правят на неопитни.....

пп Нооо, разбира се, всичко е виртуално ......
        Ми неопитна съм, бе чичо, малка съм още, неопитна съм си и това си е
        Никой не ме е учил на нищо....... даже и да се целувам не мога ....
        Пък за кръчмето и не искам и да се уча на нищо .... след 2 -3 седмици изчезвам...
        Ето днес включихме сделката ни на по-висока предавка и така ...още 2 -3 седмици и финал.....моретоооо ..... моретооооо....
        Сложих си друга снимчица от скоро е, както си изглеждам без очила и прочие ... мнооооооогооооооо далече от възрастта ми за пенсиониране

Данни : 1, 75 см висока, 52 килограма съм сега, очи - зелени, с бенка отдясно до устните ми, с дълга черна коса в различни прически според настроението ми, винаги ходя с обувки на високи токчета .... абе достатъчно снимки съм ви показвала да се ориентирате в тъмното....но то и в тъмното може и да не ме чуете , абе разхождайте се около НДК ......

Сигналът за старта е 3 зелени подсвирквания
        Намерете ме ....
        Открийте ме ......

И да си знаете ей така за обща култура дето се вика ....

"Което куче ме е заяло, все е полудявало" .....
        Българска народна поговорка
        Click image for larger version

Name:	файл.jpeg
Views:	1
Size:	2.8 КБ
ID:	3619273

Last edited by kristina dimitrova (1); 26.06.2020, 17:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Айде ..., и тоз почна да се фали.
          Наздраве!
          Еййй, не оставяш у човека и капка надежда....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Кри....., ти нищо не си разбрала от Кръчмата....( по спомен даже ти бях препоръчал "чукча да чете и после да пише"...)

Има една малка тайна - дамите във форума се подмладяват а мъжете се състаряват.....
            На обратно - както се пее в народните песни - стар ат, млада кобилка .......учеше... Та затова кобилките се правят на неопитни.....

Айде ..., и тоз почна да се фали.
            Наздраве!
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
              Тънимъни, имаше ли разкази за викенда? Изтървал съм.... Или пък е имало проявление ЕД? Кой да ти каже...
              Я, да си сипваме и наздраве!
              Не знам, Вълчо. Аз рядко чета коментар, де повече от 5 изречения, щото имам проблем с осмисляне на прочетеното, а субекта твърде продуктивен Снощи беше изключение.
              Наздраве!
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнение
                Широко ви е на вас около врата, вземате си заплатите, а повечето тука пенсиите и нямате грижи, кеф ти ракийка, кеф ти биричка
                ..................................
                Та така

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Сипвайте цял ден .... по 19 тоста за всеки .... Най вече за Вълчо и за Хакинен
                  Бенджи, ще си взема едно шампанско, ще привикам един авер, лют поклонник и ще го отбележим подобаващо. Единствено съжалявам, че YNWA ми е малко сложна за свирене, ама кой ще ме хване...
                  А къдей тоз чиляк, Мика?
                  Баууу, забраих - Наздраве 19!
                  Last edited by Вълчо-34; 26.06.2020, 14:00.
                  И това ще мине ...

Коментар

• Мисля, че някои "млади" дами във форума са
                    в тотална заблуда относно съществуващите пенсионери във форума. Според някои: повечето от форумно представените личности си вземали... пенсиите... А дано, де - ама - надали! Има мноооого критерии, за да се вземе една пенсия, а тези критерии не са каквито са били преди години...

Още мисля, че снимката от аватара на някои "млади" дами от форума- доста се разминава с реалното лице, което самите те притежават... Нямам предвид конкретни хора! Само си мисля!

И друго си мисля, но в това не виждам основания за трагедия: доста дами "смъкват" между 15 и 20 години от възрастта си към днешна дата... Това не е деменция, разбира се..., дори не е и криза на средната възраст...

В тоя смисъл: когато говорим за пенсионери (да са ни здрави и щастливи с пенсиите си , но и дълго да ги получават!) - все си мисля, че може да има и дами-пенсионерки, в което няма лошо (да повторя!)..., но също има и дами, които са в предпенсионна та си възраст, т.е. млади и очарователни... ..., също толкова, колкото изглеждат на снимката на аватара си...

Зная, че дамите не водят битки с времето, а живеят с него в синхрон!

Мнението ми е лично и не касае никого/никоя от представените тук никове.

Хубав ден и наздраве!

​​​​​​​

Коментар

• Сипвайте цял ден .... по 19 тоста за всеки .... Най вече за Вълчо и за Хакинен
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                        Добро утро.

кайвенце кой ще тури?

Криси, гледам нещата които не зависят от мен да не ме дразнят или притесняват, и знаеш ли, мисля че работи.

хубав ден на всички.
                        Добрутро Дон Емилио, морген, както звучи сабалян и покрай морето и езерата
                        Айде да върви като по вода, както се казва

Коментар

• Добро утро.

кайвенце кой ще тури?

Криси, гледам нещата които не зависят от мен да не ме дразнят или притесняват, и знаеш ли, мисля че работи.

хубав ден на всички.
                          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Широко ви е на вас около врата, вземате си заплатите, а повечето тука пенсиите и нямате грижи, кеф ти ракийка, кеф ти биричка
                            А аз утре в 10 часа ще оставя 27 човека без работа на улицата.... имате ли си на идея дори какво става навън ????
                            От нашето решение (на съдружника ми и моето) 27 човека ще останат без работа. Поредният фалирал клиент. От 1 април досега това е 8-та фирма, която ще прекрати дейност. Осем фирми с общо 74 човека. И още 11 фирми, на които препоръчахме временно да замразят дейността си. Само 2 подновиха дейност. Навсякъде е тотален леш и погром всеки ден го виждам с очите си, рязък спад на обороти и отлив на клиенти, пазарите умряха, никой вече не купува. Паниката и страха са големи, всеки търси кеш, защото сега кеша е царя засега., като въздуха е. Губим тези клиенти, губим пари страшно е, усещам се че вече едва издържам…. Но такъв е живота, така е в бизнеса, , борба за оцеляване. Както казва момчето ми: Като живееш сред вълци – вий ….

Та така
                            Last edited by kristina dimitrova (1); 25.06.2020, 23:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

То, и на мен ми е във висша степен странно съвместяване на думите "любов в нетя", .................................................. ...
                              Тънимъни, имаше ли разкази за викенда? Изтървал съм.... Или пък е имало проявление ЕД? Кой да ти каже...
                              Я, да си сипваме и наздраве!
                              Last edited by Вълчо-34; 25.06.2020, 22:52.
                              И това ще мине ...

Коментар

• Глеам, слушам.... а бе с две дами е по-добре! Хайде по едно виски за занитване!
                                И това ще мине ...

Коментар

Working...
                                X