Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1)
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
А феновете на Пула на какво са, дедо ?
.....................................
Аз ще празнувам като взема шампанското... Ще ви разкажа как е било!
Наздраве!И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеА дано, ама надали..... Нали си има канарчета да чуруликат, а вълците си вият.... ама от смех!
Като за 18-ти час поолага се по едно сухо, ама много сухо мартини! За всички момчета, дами и селскостопански труженици.
Наздраве!
Ползвам случая, да отбележа, че днес било петък.
Туй за всички се отнася - внимание с алкохоля и холестероля.
Коментар
-
Златото днес стигна 1777 $
ДААААААААААААААААААААААААААА
YES YES YES YES YES
Като стигне 2000 долара зимата сигурно ще полудея
Отивам за водка
Местя се в златарската тема и там пиша, там е по-интересно, има разговори, спорове пък се говори за злато, а не за кучета и пенсионери, тука е егати и сухарската тема, не ми е готино на душата, но златцето .... все се обажда пуста му еврейска кръв в мене, сигурно затова толкова го обичам
Чао момчетаLast edited by kristina dimitrova (1); 26.06.2020, 17:01.
Коментар
-
Кучетата сме сложни същества...
Пенсионираните - още повече...
Наивни хора сме - "пенсионерите", които сме непенсионирани... кучета...
Наивни сме, защото не вярваме в съвпадения.
Какви съвпадения? Ако всичко друго съвпада, защо една снимка да прави изключение?
Елементарни същества са кучетата.
Наздраве на кръчмата!
Здраве и щастие!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Кри....., ти нищо не си разбрала от Кръчмата....( по спомен даже ти бях препоръчал "чукча да чете и после да пише"...)
Има една малка тайна - дамите във форума се подмладяват а мъжете се състаряват.....
Щот старото вино, уиски, ракия и коняк и са за ценителки...
На обратно - както се пее в народните песни - стар ат, млада кобилка .......учеше...Та затова кобилките се правят на неопитни.....
пп Нооо, разбира се, всичко е виртуално ......
Никой не ме е учил на нищо....... даже и да се целувам не мога ....
Пък за кръчмето и не искам и да се уча на нищо .... след 2 -3 седмици изчезвам...
Ето днес включихме сделката ни на по-висока предавка и така ...още 2 -3 седмици и финал.....моретоооо ..... моретооооо....
Сложих си друга снимчица от скоро е, както си изглеждам без очила и прочие ... мнооооооогооооооо далече от възрастта ми за пенсиониране
Данни : 1, 75 см висока, 52 килограма съм сега, очи - зелени, с бенка отдясно до устните ми, с дълга черна коса в различни прически според настроението ми, винаги ходя с обувки на високи токчета .... абе достатъчно снимки съм ви показвала да се ориентирате в тъмното....но то и в тъмното може и да не ме чуете , абе разхождайте се около НДК ......
Сигналът за старта е 3 зелени подсвирквания
Намерете ме ....
Открийте ме ......
И да си знаете ей така за обща култура дето се вика ....
"Което куче ме е заяло, все е полудявало" .....
Българска народна поговорка
Last edited by kristina dimitrova (1); 26.06.2020, 16:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Айде ..., и тоз почна да се фали.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Кри....., ти нищо не си разбрала от Кръчмата....( по спомен даже ти бях препоръчал "чукча да чете и после да пише"...)
Има една малка тайна - дамите във форума се подмладяват а мъжете се състаряват.....
На обратно - както се пее в народните песни - стар ат, млада кобилка .......учеше...Та затова кобилките се правят на неопитни.....
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеТънимъни, имаше ли разкази за викенда? Изтървал съм.... Или пък е имало проявление ЕД? Кой да ти каже...
Я, да си сипваме и наздраве!Снощи беше изключение.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнениеШироко ви е на вас около врата, вземате си заплатите, а повечето тука пенсиите и нямате грижи, кеф ти ракийка, кеф ти биричка
..................................
Та така
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
А къдей тоз чиляк, Мика?
Баууу, забраих - Наздраве 19!Last edited by Вълчо-34; 26.06.2020, 13:00.И това ще мине ...
Коментар
-
Мисля, че някои "млади" дами във форума са
в тотална заблуда относно съществуващите пенсионери във форума. Според някои: повечето от форумно представените личности си вземали... пенсиите... А дано, де - ама - надали!Има мноооого критерии, за да се вземе една пенсия, а тези критерии не са каквито са били преди години...
Още мисля, че снимката от аватара на някои "млади" дами от форума- доста се разминава с реалното лице, което самите те притежават... Нямам предвид конкретни хора! Само си мисля!
И друго си мисля, но в това не виждам основания за трагедия: доста дами "смъкват" между 15 и 20 години от възрастта си към днешна дата... Това не е деменция, разбира се..., дори не е и криза на средната възраст...
В тоя смисъл: когато говорим за пенсионери (да са ни здрави и щастливи с пенсиите си , но и дълго да ги получават!) - все си мисля, че може да има и дами-пенсионерки, в което няма лошо (да повторя!)..., но също има и дами, които са в предпенсионна та си възраст, т.е. млади и очарователни......, също толкова, колкото изглеждат на снимката на аватара си...
Зная, че дамите не водят битки с времето, а живеят с него в синхрон!
Мнението ми е лично и не касае никого/никоя от представените тук никове.
Хубав ден и наздраве!
Коментар
Коментар