If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Когато една дама спомене нещо за възраст или - за остаряване, това означава, че трябва да я погледнеш в очите и - крайно възмутен и изненадан - да й кажеш, че за първи път в живота си греши!...
(а ти веднага се съгласяваш с нейната подвеждаща "откровеност")
Виждам само хубави неща в истината. На мен конкретно ми действа очарователно
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1)Разгледай мнение
Ама ние снощи пихме водка, не ром и даже от бутилката останаха два - три пръста .... сега си ги доиспивам
Ма за кво ни е стриптизьор снощи се скъсахме да си танцуваме
Женско парти си беше и се наприказвахме, че не се бяхме събирали от месец време
Когато една дама спомене нещо за възраст или - за остаряване, това означава, че трябва да я погледнеш в очите и - крайно възмутен и изненадан - да й кажеш, че за първи път в живота си греши!...
(а ти веднага се съгласяваш с нейната подвеждаща "откровеност")
Докато на теб ромът ти е набор, то - по това време - на Кристина майка й е била ученичка в 8-ми клас... Как се сменят поколенията...
Що не помолиш Кристина да налее от рома - тъкмо е загряла от снощи с приятелките..., ама и тя не се сеща, след снощната оргия (май - пропусна да ни каже, че по женски си били
поканили стриптийзьор....,)
Ама ние снощи пихме водка, не ром и даже от бутилката останаха два - три пръста .... сега си ги доиспивам
Ма за кво ни е стриптизьор снощи се скъсахме да си танцуваме
Женско парти си беше и се наприказвахме, че не се бяхме събирали от месец време
А.... не съм го пробвал ама ще го уважа задължително..... Баси 44 г...... Почти набор, баси
Докато на теб ромът ти е набор, то - по това време - на Кристина майка й е била ученичка в 8-ми клас... Как се сменят поколенията...
Що не помолиш Кристина да налее от рома - тъкмо е загряла от снощи с приятелките..., ама и тя не се сеща, след снощната оргия (май - пропусна да ни каже, че по женски си били
поканили стриптийзьор....,)
Тръстиката я е брал Пабло Ескобар, на студентска бригада...
Впрочем, да е честит на Тянка професионалния празник! Интересно би било да я видим по работно облекло...
А.... не съм го пробвал ама ще го уважа задължително..... Баси 44 г...... Почти набор, баси
Тръстиката я е брал Пабло Ескобар, на студентска бригада...
Впрочем, да е честит на Тянка професионалния празник!
Интересно би било да я видим по работно облекло...
П.П. Преди време написа, че мама, тати и жена ти имат имен ден на един и същи ден. Майка ти е родена на Еньовден - според традицията трябва да носи името или на светеца или на цвете. Върти ми се една китка у умната главица ...
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар