IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
    Не е трудно да ни сбъркаш, предвид факта че нямаме нищо общо.
    Макар че то... малко неща са трудни за теб.

Наздраве, че станало бирено време!
    Хехе, това беше добро, признавам го
    Бира не пия, но съм подготвил едно виски за по-късно.
    Наздраве!
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      П.С. Като си с 4-те букви си по-дългоферманен и нищонеказващ, ма пак те разбирам по-добре от едносрични изречения в полунощ
      Не е трудно да ни сбъркаш, предвид факта че нямаме нищо общо.
      Макар че то... малко неща са трудни за теб.

Наздраве, че станало бирено време!

Коментар

• Първоначално изпратено от Q767 Разгледай мнение

Май сме на едно мнение

Възможно е да сме на еднакво мнение, но по-вероятно е някъде да се разминаваме в мненията /в което няма лошо!/ - щом ме цитираш, там тезите са няколко, напр.:

1. Възможно е да споделям във форум, в който нямам приятели.
        2. Същото - за тема от форум, в който нямам приятели.
        3. Горните две тези - ако имам макар един /или пък много/ приятели..., същото - ако важи за последователи/непоследователи, но съмишленици..
        4. Тезата, която защитава Наполеон, или поне - преписвана на негови думи.
        5. Тезата - за времето, което се отваря пред един човек, след ранното предателство (от приятел/ка)...
        6. Разни други тези, с които асоциираш няколко казани думи на ранина...

..............................................

Вече мисля за друго. Не зная по каква причина, но ми зададоха въпрос. Някои хора си питат така - "за спорта"...

И - пита ме човек, познат отнякъде: кажи ми, вика - друже, има ли според теб разлика- и коя е най-забележимата разлика между детето и..., например - психолога?

Защо пък сравняваш детето с психолога, уважаемий - питам на свой ред /за да печеля време, разбира се!?

Не можа да ми обясни, защо именно търси подобна разлика, но аз пък съм сигурен, че такава разлика съществува! Най-малкото, сещам се за една причина за това - да има разлика между детето и психолога - но, да не обидим детето /пардон - грешка на езика!!!/ Разбира се, да не обидим психолога!

Добре де - по същество: разликата между детето и психолога /казвам му аз преди малко/ - МОЖЕ ДА БЪДЕ ТАЯ - детето може да се опари веднъж, след което стои далеч от всеки осезаемо и видимо нажежен електроуред... При психолога е различно: той отдавна е минал детската възраст и може многократно да докосва нажеженият електроуред. Защо? Ясно е: ТОЙ/ТЯ провежда експеримент по отношение на своята търпимост. Нещо подобно е и по отношение търпимостта на неговите пациенти /клиенти, питомци.../

Нищо лично, разбира се - тук имаме една кръчма, в която всеки може да изразява своите мисли, при което хората да се опитват да го разбират, или - не.

/скарах се с майка ми, на която съм направил тиквички-лодки, с пълнеж - и вече се разнася ароматът им, мммм - и бирата е налице... Защо се скарах, ли? Защото ми е опозиция - "така не се правели..., па - много билЕ яйцата..., па...!"... ... Аз пък така ги правя!...Така де: хем не може, хем пък - с претенции! Жената си остава такава - да ти пили там, на главата!..., но след малко ще дойде, защото ароматът им е жесток!/

Отворих бирата! Наздраве!

Коментар

Нищо от горноизложеното не е вярно, но все пак - наздраве!
          С иронията май сме скарани, а, нищо, сигурно е от виното с лед - апропо, 90% от жените, които познавам, пият виното си с лед. И даже избират максимално квалитетно вино, за да го съсипят То не че не съм виждал и мъже да пият бира с лед или пък виски с лед, което е също към 90% от комбинацията на мъжете, които познавам и пият виски.

И пак не разбрах - мисля си, че съм умен не е вярно, че мисля не е вярно или че изобщо не трябва да се затормозявам да мисля? За апокалиптик е ясно, че е вярно, но да не отплесвам, сега ще проверя и темата за пр грипчето, че да знам за кога да се подготвям, че ще мра и както казало магарето в "Приключенията на Лукчо" ли беше, че старост-нерадост и вече забравям, а децата още не могат да четат, за да ми го припомнят - ми ако въздухът свърши преди да съм изял всички магарешки бодили (изпил всичкото уиски в шкафа в моя случай) - трябва да съм подготвен все пак

П.С. Като си с 4-те букви си по-дългоферманен и нищонеказващ, ма пак те разбирам по-добре от едносрични изречения в полунощ
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
            Може да прозвучи неразбираемо, но най-голяма услуга ми правят хората, които са ме предали... навреме!

Няма неразбираеми неща: най-доброто нещо на този свят е - приятелка или приятел да те предадат навреме!

Спечеленото време по горните причини е наистина безценно...

И, сещам се за мисълта на Наполеон: "Господи, пази ме от приятелите ми! От неприятелите си - сам ще се пазя!"

Кратки размисли за начало на новия ден, които споделям с приятелите си тук... (ако ги има, разбира се)...
            Май сме на едно мнение

Коментар

• Може да прозвучи неразбираемо, но най-голяма услуга ми правят хората, които са ме предали... навреме!

Няма неразбираеми неща: най-доброто нещо на този свят е - приятелка или приятел да те предадат навреме!

Спечеленото време по горните причини е наистина безценно...

И, сещам се за мисълта на Наполеон: "Господи, пази ме от приятелите ми! От неприятелите си - сам ще се пазя!"

Кратки размисли за начало на новия ден, които споделям с приятелите си тук... (ако ги има, разбира се)...

Коментар

В "Белая Гадюха" добре си свири момчето. (лично мнение)
                https://youtu.be/8Tp0K9YiTPE
                Свири добре, така си е, но примерно с Ал ди Меола свири къде по-добре - https://www.youtube.com/watch?v=rL6gIO2SNwg
                тук са ги хванали за каначрчета, уж в някакъв магазин тестват инструментите Страхотни образи

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                  Стив Вай е страхотен, и много го харесвам но не и в група. (лично мнение)
                  В "Белая Гадюха" добре си свири момчето. (лично мнение)
                  https://youtu.be/8Tp0K9YiTPE

Коментар

Alcatrazz е голямо котило - май само аз не съм свирил там.
                    Стив Вей, Клив Бър, Граам Бонет...

Юръп никога не съм харесвал, ама ето скандинавско и за кръчма:
                    https://youtu.be/e7kJRGPgvRQ
                    А аз примерно така и не харесах достатъчно Куин
                    Стив Вай е страхотен, и много го харесвам но не и в група. (лично мнение)
                    А ето нещо, което според мен е трябвало да бъде изпято от Греъм Бонет и може би просто не е влязло в албума им, когато са били заедно с Ингвъра (видяно през нещо като интуицията)- https://www.youtube.com/watch?v=rcwcxBf_fTE
                    Наздраве

Коментар

Човече, тука е кръчме и хората са приятели. Даже с Груйчо си пием мирно и тихо, без да си мерим потенцията (нищо, че се дракаме из другите теми). Сипи си едно за моя сметка и не се напрягай!
                      Наздраве ти!

П.С. С Криситу не можем да имаме нито минали, нито бъдещи отношения.
                      Съвместими сме колкото вино и лед. И да, това е професионално мнение

Потенцията? Как така си ме разшифровал, човече?
                      Наздраве ви (тук)!

П.С. и аз това твърдя за отношенията ти с Кристина. Не разбирам защо са тия повторения?

Коментар

райзинг форса е историческо явление, А предишният албум на Ингвъра, когато е на 20г, е с Ал Катраз - за времето си т. нар. "супер"група. Не ги класирам, защото при мен класацията е динамична.
                        Като сме на викингска вълна - https://www.youtube.com/watch?v=Wmpz6PQwLc4
                        Наздраве!
                        Alcatrazz е голямо котило - май само аз не съм свирил там.
                        Стив Вей, Клив Бър, Граам Бонет...

Юръп никога не съм харесвал, ама ето скандинавско и за кръчма:
                        https://youtu.be/e7kJRGPgvRQ

Коментар

Любим албум с Джо Лин Търнър. Даже скоро подритвах касетката из къщи.

Интересно, че точно съм на тема китаристи. Ингви ми е в топ-100, ама тия двамината са ми много по-напред в класацията:
                          https://youtu.be/InLYlRA6mCM
                          райзинг форса е историческо явление, А предишният албум на Ингвъра, когато е на 20г, е с Ал Катраз - за времето си т. нар. "супер"група. Не ги класирам, защото при мен класацията е динамична.
                          Като сме на викингска вълна - https://www.youtube.com/watch?v=Wmpz6PQwLc4
                          Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
                            Никъде не говоря за минали ваши отношения.
                            Не споменавам и за ваши бъдещи отношения.
                            Единствено казвам, че ти изработи две сполучливи тези, които тя още по-сполучливо разви.
                            Това беше причина за извода ми, че много добре се допълвате като двойка: мъж-жена.
                            Разбира се, това не е достатъчно условие за подобни взаимоотношения.

Нямам повече обяснения по темата.
                            Човече, тука е кръчме и хората са приятели. Даже с Груйчо си пием мирно и тихо, без да си мерим потенцията (нищо, че се дракаме из другите теми). Сипи си едно за моя сметка и не се напрягай!
                            Наздраве ти!

П.С. С Криситу не можем да имаме нито минали, нито бъдещи отношения.
                            Съвместими сме колкото вино и лед. И да, това е професионално мнение

Коментар

Наздраве, казах
                              https://www.youtube.com/watch?v=8ATyQKLvIeE
                              Любим албум с Джо Лин Търнър. Даже скоро подритвах касетката из къщи.

Интересно, че точно съм на тема китаристи. Ингви ми е в топ-100, ама тия двамината са ми много по-напред в класацията:
                              https://youtu.be/InLYlRA6mCM

Коментар

Това го пусни в темата с вицовете. Киро и Грую твърдят, че съм дддд, пък то ще излезе че съм обикновен Тракторист!
                                Никъде не говоря за минали ваши отношения.

Не споменавам и за ваши бъдещи отношения.

Единствено казвам, че ти изработи две сполучливи тези, които тя още по-сполучливо разви.

Това беше причина за извода ми, че много добре се допълвате като двойка: мъж-жена.

Разбира се, това не е достатъчно условие за подобни взаимоотношения.

Нямам повече обяснения по темата.

Коментар

Working...
                                X