Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеТънимъни, имам тук една дамаджанка мавруд, зер, не помагало много срещу корони, но пък е кеф да се употребява по предназначение. В миналия век се наложи да се кръводарява спешно - показах картончето и.... нема кръвно, нема разпит .... вероятно все пак са проверили групата сигурно. Сигурно има лекарства, за които е скъпо да се чисти донора, може би се опасяват от лъжа при заявяване на лекарствата - нали коняците го правят за пари...Наздраве! Кой каквото му е на сърце - наздраве!
Инак, добре си запазил съдържанието на дамаджанката. Нашето червено вече е на приключване.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениенали коняците го правят за пари..
Коментар
-
Тънимъни, имам тук една дамаджанка мавруд, зер, не помагало много срещу корони, но пък е кеф да се употребява по предназначение. В миналия век се наложи да се кръводарява спешно - показах картончето и.... нема кръвно, нема разпит .... вероятно все пак са проверили групата сигурно. Сигурно има лекарства, за които е скъпо да се чисти донора, може би се опасяват от лъжа при заявяване на лекарствата - нали коняците го правят за пари...Наздраве! Кой каквото му е на сърце - наздраве!И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Значи ще ми се виждаш двойна. Особено ако дашно почерпиш доволно. Наздраве, Дрънчерпня!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3568201[/ATTACH]
Наздраве , Грую !Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Имаш право на избор
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Коя от двете си, Каке? И на двете ми мязаш. Наздраве, Дрънпевачке!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Що заради мен!? Нали рекох някой друг да сбере боклука, а аз ще го запаля? Ама всичко се скатава и чака само питиета и мезетата.
Наздраве, Мрънкало!
https://www.youtube.com/watch?v=xfmZ...&start_radio=1
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
"Опитайте един изключителен за българския пазар продукт - шоколад с конопен протеин"
За tnm с малко сладко от портокалови корички и един тъмен ром .....( да се подразбира като питие..)
Спокоен ден !
пп Вчера бях до работата и днес ме боли сливицата...( що само едната ич, не знам) Не мога да я пипна - надута и болезнена....Мажа с йод, мед и сода и т.н., но чакам короната да ме излекува, окончателно...
.
Наздраве, 4i40!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Добро утро !
"Опитайте един изключителен за българския пазар продукт - шоколад с конопен протеин"
За tnm с малко сладко от портокалови корички и един тъмен ром .....( да се подразбира като питие..)
Спокоен ден !
пп Вчера бях до работата и днес ме боли сливицата...( що само едната ич, не знам) Не мога да я пипна - надута и болезнена....Мажа с йод, мед и сода и т.н., но чакам короната да ме излекува, окончателно...
Коментар
-
Останахме си без огън зарад теб. Ще те карантинирам откъм Хенеси-то на Дедо Вълчо. Наздраве, Дрънизолатке!
Наздраве, Мрънкало!
https://www.youtube.com/watch?v=xfmZ...&start_radio=1
Last edited by tnm; 25.03.2020, 23:00.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Одеве се майтапя с едни "момичета" и сега поглеждам какво съм пожелал - да се чуем и по времето на резултата от Благата вест; Та като се усетих, дали няма да живне малко населението към Коледа - зер, при една авария на електриката в Сан Франциско за 36-38 часа, не си спомням коя година беше - след9 месеца - те ти булка Бейби Бум!
А, наздраве! Кой Хенеси, кой Сунгурларска, те така!Last edited by Вълчо-34; 25.03.2020, 22:03.И това ще мине ...
Коментар
Коментар