IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Уффф, от сутринта са чудя, що не съм на кеф... Пък то било сряда.
    Я някой да сипе едно ирланско кафе, белким вляза у кондиция
    Наздраве!

П.П. Фанфан, кви са тез летни пейзажи в таз виелица!? Да не се плицикаш нейде из Карибите?
    Last edited by tnm; 29.01.2014, 09:29.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• наздраве на всички

Коментар

• Дами ....
        Life won't wait for you.

Коментар

• Мъ ви се чудя на акъла .... как можахте да си помислите,че ще се хвана с непостижима цел,особенно щом залога е "още едно питие"
          Мъ кат си знам кИсметя ... сега очаквам да се развалят други две - я да гръмне бойлера и да се запуши мивката,я да протече кранче и да изгори лампа,я отоплителната печка да сдаде багажа и да си загубя акъла по женена жена , ....бе орисия,та дрънка .Инак Оня дори в най-тежките моменти не ме е оставял да гладувам(в смисъл не съм се лишавал от нещо,което ми се дояде),но и не ме оставя да насмогна.

Ще взема и трето да гаврътна,че да хване дикиш и да се усмири работата
          Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Тоя път ме застреля.....
            Имам страхотна ракия от вино, два пъти препечена и уиски някакво....
            Наздраве !!!! И с двете....( дядо попе..)

Наздраве!
            Мечо

Коментар

• Гото'у!
              Чашата е пълна!

ъ Ъ Ъ

Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                Хайде сега ... фсички знаем, че ти си пиромана на Кръчмата. Що искаш да прехвърлиш на друг титлата?
                Наздраве, с какво там пиеш!

Тоя път ме застреля.....
                Имам страхотна ракия от вино, два пъти препечена и уиски някакво....
                Наздраве !!!! И с двете....( дядо попе..)

Коментар

Добре де...Ако не стане с чука, да го полее с първак и да му палне клечката.....
                  Хайде сега ... фсички знаем, че ти си пиромана на Кръчмата. Що искаш да прехвърлиш на друг титлата?
                  Наздраве, с какво там пиеш!
                  Мечо

Коментар

Брадчед, а има ли изглед да стане недостъпна до петък?
                    За твое нещастие има ... май дори и сега е достъпна,щото нощеска е пристигнал тежкотоварен камиот от Пловдив.Времето омекна и се показа асфалт,там където е минал снегорин.В момента е яко киша .... по-добре да си беше снежец.

Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    П.П. Тез телавизори са за еднократна употреба. Гласи се да си купиш ноф
                    А стига злобяхте бре ... то не му е за сефте ,просто един куплунг прави проблеми .... е вече се е стопил напълно,но чакам поялника да загрее и запоявам направо на платката
                    Шъ се пие още едно,няма как .... заслужих си го

Коментар

Хммм, насилието го запази за Политика. Това тук е Кръчма - методите на убеждаване са други
                      Добре де...Ако не стане с чука, да го полее с първак и да му палне клечката.....

Коментар

А гумен чук, имаш ли.....Почукваш го нежно от едната страна...ако не светне го праскаш по челото....
                        Хммм, насилието го запази за Политика. Това тук е Кръчма - методите на убеждаване са други
                        Мечо

Коментар

А гумен чук, имаш ли.....Почукваш го нежно от едната страна...ако не светне го праскаш по челото....
                          Е,а, сега .... не с лошо бре .... щот после се каня да пия очи ино за убавата работа

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение

Нема се плашиш,не съм шофер на снегорин .... и не мо'а да кажа дали Чужденеция е достъпна в момента
                            Чистих си пред гаража,макар в него да пребивава по-надеждния Хавтомобил,но аз си обичам дръгела и си го карам,та ползвам мястото пред гаража за паркинг и него чистих.
                            Ма много са презорих с тва чистене - цели 10 мин отделих

Вече държа отвертката ..... талавизор,дръж се!
                            Брадчед, а има ли изглед да стане недостъпна до петък?

П.П. Тез телавизори са за еднократна употреба. Гласи се да си купиш ноф
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение

Нема се плашиш,не съм шофер на снегорин .... и не мо'а да кажа дали Чужденеция е достъпна в момента
                              Чистих си пред гаража,макар в него да пребивава по-надеждния Хавтомобил,но аз си обичам дръгела и си го карам,та ползвам мястото пред гаража за паркинг и него чистих.

Коментар

Братчед, искрено се надявам, че не си изринал първокласния път Варна - Тексас и подстъпите към Чужденеция отсекъде са затворени!?

Коментар

X