If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Един дърт бир(щот ... нали ..малките бирички са забранени ),навместо приспивателно и против сънуване на таласъми ..... и скок в леглото
Няма всяка вечер все мойте сеири да гледате и слушате,я
Сетих се и за оная мацка ... Миа (Mia11 ли беше) ... оприличавам я на една друга участничка във виртуалното пространство от друг форум (bestofthebest)(съжалявм за което,защото едва ли е тя).Познавате я като хрисима.
Винаги ме е било страх,какво точно говоря и какви впечатления оставям .... затова споменах Миа .... страх ме е дали не подвеждам някого и не решавам съдби .... колкото и странно да звучи има и лутащи се души,които биха потеглили на разни форумни приказки.
Аз,самият аз,мога да кажа със чиста съвест,че съм се представил в истинската си същност(Тнм ще потвърди,има ми описанието ,но .... но искам да кажа че все пак и да съм диамант ... съм необранотен димант(демек кюмюр - въглерод де )
Бъдете себе си!Не подвеждайте!Не опропастявайте ничии съдби!
Дарявайте радост и любов!
Спете спокойно!
Извинявам се на Миа,че ми беше за пример
Лека вечер
Ако сред камъни рубинът
стои от прах обезличен,
от мисъл, че е драгоценен,
не би бил никой озарен
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Хайде дигай се от леглото вече, че обед стана
Не можах много добре да схвана каква точно е била целта, с която си ме дал за пример, малко бавно загрявам, ама кат запаля......
Абе просто,за мен си,съм те оприличил по разни черти и характеристики на спомената друга участничка у виртуалното пространснство.Та с нея имахме един разговор,породен от това че тя изтъкваше предимствата на града,а аз твърдях че няма такива предимства(по точно май защитавах селският начин на живот).Останах с впечатлението,че успях да я разубедя в нейните истини с въпросът - "Какво пък ти е дал градът?",зададен на фона на разговор за морал и разврат
Ти,като защитник на морала(поне аз така смятам) се припокри с образа на вече променената спомената участничка(евентуално,не е имало потвърждение за промяната) ..... че там беше връзката с теб де,мхм
Абе Катил....
Ти като се напиеш си Христос и Буда, в едно.....
Е,що кат съм се напил бре ,аз винаги съм си откровен .... просто снощи се случи хем да ми е време за пиене,хем да има време и за раздумка в която сте видели истинската ми страна,за която все не остава време и оставяме на заден план.
Миии ...добра комбинация се е получила - пиене и искренност
Та за едни съм Христос,за други Буда,за трети "бохем",за четвърти "истински простак",за други извисен интригант..... ми да,това съм аз
пп Само за тези разбити съдби и лутащи се души ( малий, как поетично си го написал) не вдянах......Тука сме от 27г нагоре......Форумите за 15-18 г са другаде....
Аре сега и ти .... не ми казвай,че не си срещал и заблудени дъртаци(включително и аз самият)
Сетих се и за оная мацка ... Миа (Mia11 ли беше) ... оприличавам я на една друга участничка във виртуалното пространство от друг форум (bestofthebest)(съжалявм за което,защото едва ли е тя).Познавате я като хрисима. Винаги ме е било страх,какво точно говоря и какви впечатления оставям .... затова споменах Миа .... страх ме е дали не подвеждам някого и не решавам съдби .... колкото и странно да звучи има и лутащи се души,които биха потеглили на разни форумни приказки.
Аз,самият аз,мога да кажа със чиста съвест,че съм се представил в истинската си същност(Тнм ще потвърди,има ми описанието ,но .... но искам да кажа че все пак и да съм диамант ... съм необранотен димант(демек кюмюр - въглерод де )
Спете спокойно!
Лека вечер
Абе Катил....
Ти като се напиеш си Христос и Буда, в едно.....
пп Само за тези разбити съдби и лутащи се души ( малий, как поетично си го написал) не вдянах......Тука сме от 27г нагоре......Форумите за 15-18 г са другаде....
пп Иначе съм впечатлен от написаното.....Адмирации.....
пп И да не вземеш сега да ме напсуваш, щото си махмурлия...
Сетих се и за оная мацка ... Миа (Mia11 ли беше) ... оприличавам я на една друга участничка във виртуалното пространство от друг форум (bestofthebest)(съжалявм за което,защото едва ли е тя).Познавате я като хрисима.
Винаги ме е било страх,какво точно говоря и какви впечатления оставям .... затова споменах Миа .... страх ме е дали не подвеждам някого и не решавам съдби .... колкото и странно да звучи има и лутащи се души,които биха потеглили на разни форумни приказки.
Спете спокойно!
Лека вечер
Хайде дигай се от леглото вече, че обед стана
Не можах много добре да схвана каква точно е била целта, с която си ме дал за пример, малко бавно загрявам, ама кат запаля......
Остави ли си пиячка и за днес?
БДУ, простено да ти е, чадо, за всички знайни и незнайни грехове.
На-здраве кръчмата!
Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар