IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добре де ...лягам си

http://www.youtube.com/watch?v=iYCO4BdP1oE
    Last edited by katilarium; 25.01.2014, 02:17.
    Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Сетих се и за оная мацка ... Миа (Mia11 ли беше) ... оприличавам я на една друга участничка във виртуалното пространство от друг форум (bestofthebest)(съжалявм за което,защото едва ли е тя).Познавате я като хрисима.
      Винаги ме е било страх,какво точно говоря и какви впечатления оставям .... затова споменах Миа .... страх ме е дали не подвеждам някого и не решавам съдби .... колкото и странно да звучи има и лутащи се души,които биха потеглили на разни форумни приказки.
      Аз,самият аз,мога да кажа със чиста съвест,че съм се представил в истинската си същност(Тнм ще потвърди,има ми описанието ,но .... но искам да кажа че все пак и да съм диамант ... съм необранотен димант(демек кюмюр - въглерод де )
      Бъдете себе си!Не подвеждайте!Не опропастявайте ничии съдби!
      Дарявайте радост и любов!
      Спете спокойно!

Извинявам се на Миа,че ми беше за пример

Лека вечер

Коментар

• Бррррррр .... ...настръхнах ..... почти изтрезнях
        като гледам в "30+" кво обсъждат
        Пия едно последно на екс,пускам си една убава песен за последно и отивам да сънувам Леля как и правя изкуствено душане
        Срам,ама в бутилката има още ..... мъ ...то тва е целта на тез две(2) напивания годишно ...... щото '95 се бех алкохолизирал и не ми стигаха финансите да се напия,кат одех по кръчмите

чек да видим коя ще е песента .....за розови сънища де

http://www.investor.bg/forum/showthr...73#p1390603482

Лека вечер и розови облаци да съпътстват сънищата ви
        И да е блажен,който утре каже първи наздраве

Коментар

• така,така-правилно хортуваш,то и мъжа и жената си имат слабости като моменти-въпроса е кога точно ще съвпаднат те, а от там жега,жега до където погледа ти стига..................а от там нататък още МалкО жега

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
            ей,тази Леля не я оставяш да диша-да не и стане лошо по някое време
            Не бре .... просто съм любезен ... щото Тнм ме има за брат'чет,инак на нея бих налетял,ама се знаем с мъжО и .... и малко конфузно става
            Мъ .... то ... аз .... налитам на всичко,що мърда бре .... пък ако злоупотребявам с алкохола може и да не откажа,ако и на мен налетят ... знам ли кви акъли ще ми влезат у чутурата
            За сега се държим на положение ..... кога стане ситуация,ке му мислим

Наздраве!

Коментар

• ей,тази Леля не я оставяш да диша-да не и стане лошо по някое време

Коментар

• Е за таз певица ставаше дума,от рекламата на киндер буено.
                Тръгнала е от свирене в подлези
                Сладка мацка .... оприличавам я на Леля

http://vbox7.com/play:91a9636abe

Коментар

винаги сме наблизо щом става въпрос за удоволствия
                  иначе си пием винце и се наслаждаваме на движенията на БФБ...хубави неща се случват тук...Софка ми е като приятел вече
                  Пффф,тя ...мен остави теб ли хвана .....кат остави теб,обади се да се напиваме заедно
                  Бъзикам се,само с форекс се заигравам ....за нещастие ... или пък за щастие,животът все ми намира по-важни неща и не ме оставя да му обръщам повече Фнимание на пазарЯ

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                    Мъ ....тооо .... ващто кръгче ....ма,мноо приятно кръгче бре
                    Далеко ли си от Чужденеция ?
                    винаги сме наблизо щом става въпрос за удоволствия
                    иначе си пием винце и се наслаждаваме на движенията на БФБ...хубави неща се случват тук...Софка ми е като приятел вече

Коментар

пукай,пукай-както казва едно другарче от нашто алкохолно кръгче-"който не пука,той не чука.."
                      така че НАЗДРАВЕ
                      Мъ ....тооо .... ващто кръгче ....ма,мноо приятно кръгче бре
                      Далеко ли си от Чужденеция ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq

Баш на време беше "Хлъц" . Наздраве и спокойна нощ
                        http://www.youtube.com/watch?v=AOaxzQ5ZSDE

Относно поздрава .....бе не знам що,но имам чувството,че знаеш повече за мен

В съзвучие с поздрава ..... ще се сънува,нема как .... иначе язък за твоите усилия,язък за моето пиене ..... язък за любоФта

Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                          Подценяваш ме
                          Рядко се отпускам,особенно да пия,но ..... пия как си требе!Последният път беше лятото с една мента и си беше повече от яко - гореща лятна нощ,последен етаж на жилищен блок във Варна,пълна луна,музика на певицата от рекламата с вампирчето(на някакъв десерт ли беше,сладолед ли беше) .... е верно,бях в мъжка компания,само един,но разговорите бяха доста приятни,щото е много готин и се познаваме отдавна и не,няма нищо гейско,просто бивш съквартирант,който много уважавам!Изключително добре се напихме! За жалост,сега,зимата,се налага да пукам сам,и съм благодарен,че се отзовават добри хора да споделят моите чувства към живота и пукницата!!!

Наздраве!
                          пукай,пукай-както казва едно другарче от нашто алкохолно кръгче-"който не пука,той не чука.."
                          така че НАЗДРАВЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq

Баш на време беше "Хлъц" . Наздраве и спокойна нощ
                            http://www.youtube.com/watch?v=AOaxzQ5ZSDE
                            Подценяваш ме
                            Рядко се отпускам,особенно да пия,но ..... пия как си требе!Последният път беше лятото с една мента и си беше повече от яко - гореща лятна нощ,последен етаж на жилищен блок във Варна,пълна луна,музика на певицата от рекламата с вампирчето(на някакъв десерт ли беше,сладолед ли беше) .... е верно,бях в мъжка компания,само един,но разговорите бяха доста приятни,щото е много готин и се познаваме отдавна и не,няма нищо гейско,просто бивш съквартирант,който много уважавам!Изключително добре се напихме! За жалост,сега,зимата,се налага да пукам сам,и съм благодарен,че се отзовават добри хора да споделят моите чувства към живота и пукницата!!!

Наздраве!

Коментар

+1
                              ех,бохемче
                              наздраве
                              Хе,така ли ни викате,на нас,обикновените простаци

Наздраве!

Коментар

• Да ви се оплача
                                В магазина се загледах в Вискитата .... и не ме грабна нищо
                                Що бе?
                                Не знам що,но си харесвам най-еФтините Вискита - J&B и Passport ... миииии,най ми допадат на вкус,Е,стига да не са ментерлъци,естествено! Скоча си в скоч! ... а не е кат да не съм пил и "милиардерски" Вискита ,ма нищо милиардерско не съм намерил у тях
                                Тааа ....Бенжи нали е натрапчива личност и викам - "Морган ще да е!"

Наздраве!

Дали е време да напиша и "Хлъц"

Коментар

Working...
                                X