Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Сетих се и за оная мацка ... Миа (Mia11 ли беше) ... оприличавам я на една друга участничка във виртуалното пространство от друг форум (bestofthebest)(съжалявм за което,защото едва ли е тя).Познавате я като хрисима.
Винаги ме е било страх,какво точно говоря и какви впечатления оставям .... затова споменах Миа .... страх ме е дали не подвеждам някого и не решавам съдби .... колкото и странно да звучи има и лутащи се души,които биха потеглили на разни форумни приказки.
Аз,самият аз,мога да кажа със чиста съвест,че съм се представил в истинската си същност(Тнм ще потвърди,има ми описанието,но .... но искам да кажа че все пак и да съм диамант
... съм необранотен димант(демек кюмюр - въглерод де
)
Бъдете себе си!Не подвеждайте!Не опропастявайте ничии съдби!
Дарявайте радост и любов!
Спете спокойно!
Извинявам се на Миа,че ми беше за пример
Лека вечерСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Бррррррр ....
...настръхнах ..... почти изтрезнях
като гледам в "30+" кво обсъждат
Пия едно последно на екс,пускам си една убава песен за последно и отивам да сънувам Леля как и правя изкуствено душане
Срам,ама в бутилката има още..... мъ ...то тва е целта на тез две(2) напивания годишно ...... щото '95 се бех алкохолизирал и не ми стигаха финансите да се напия,кат одех по кръчмите
чек да видим коя ще е песента .....за розови сънища де
http://www.investor.bg/forum/showthr...73#p1390603482
Лека вечер и розови облаци да съпътстват сънищата ви
И да е блажен,който утре каже първи наздравеСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеей,тази Леля не я оставяш да диша-да не и стане лошо по някое време.... просто съм любезен
... щото Тнм ме има за брат'чет,инак на нея бих налетял,ама се знаем с мъжО и .... и малко конфузно става
Мъ .... то ... аз .... налитам на всичко,що мърда бре.... пък ако злоупотребявам с алкохола може и да не откажа,ако и на мен налетят
... знам ли кви акъли ще ми влезат у чутурата
За сега се държим на положение ..... кога стане ситуация,ке му мислим
Наздраве!Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Е за таз певица ставаше дума,от рекламата на киндер буено.
Тръгнала е от свирене в подлези
Сладка мацка.... оприличавам я на Леля
http://vbox7.com/play:91a9636abeСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениевинаги сме наблизо щом става въпрос за удоволствия
иначе си пием винце и се наслаждаваме на движенията на БФБ...хубави неща се случват тук...Софка ми е като приятел вечеПффф,тя ...мен остави теб ли хвана
.....кат остави теб,обади се да се напиваме заедно
Бъзикам се,само с форекс се заигравам ....за нещастие ... или пък за щастие,животът все ми намира по-важни неща и не ме оставя да му обръщам повече Фнимание на пазарЯСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеМъ ....тооо .... ващто кръгче ....ма,мноо приятно кръгче бре
Далеко ли си от Чужденеция ?
иначе си пием винце и се наслаждаваме на движенията на БФБ...хубави неща се случват тук...Софка ми е като приятел вече
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениепукай,пукай-както казва едно другарче от нашто алкохолно кръгче-"който не пука,той не чука.."
така че НАЗДРАВЕМъ ....тооо .... ващто кръгче ....ма,мноо приятно кръгче бре
Далеко ли си от Чужденеция ?Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеПодценяваш ме
Рядко се отпускам,особенно да пия,но ..... пия как си требе!Последният път беше лятото с една мента и си беше повече от яко - гореща лятна нощ,последен етаж на жилищен блок във Варна,пълна луна,музика на певицата от рекламата с вампирчето(на някакъв десерт ли беше,сладолед ли беше) .... е верно,бях в мъжка компания,само един,но разговорите бяха доста приятни,щото е много готин и се познаваме отдавна и не,няма нищо гейско,просто бивш съквартирант,който много уважавам!Изключително добре се напихме!За жалост,сега,зимата,се налага да пукам сам,и съм благодарен,че се отзовават добри хора да споделят моите чувства към живота и пукницата!!!
Наздраве!
така че НАЗДРАВЕ
Коментар
-
Първоначално изпратено от LelqПодценяваш ме
Рядко се отпускам,особенно да пия,но ..... пия как си требе!Последният път беше лятото с една мента и си беше повече от яко - гореща лятна нощ,последен етаж на жилищен блок във Варна,пълна луна,музика на певицата от рекламата с вампирчето(на някакъв десерт ли беше,сладолед ли беше) .... е верно,бях в мъжка компания,само един,но разговорите бяха доста приятни,щото е много готин и се познаваме отдавна и не,няма нищо гейско,просто бивш съквартирант,който много уважавам!Изключително добре се напихме!За жалост,сега,зимата,се налага да пукам сам,и съм благодарен,че се отзовават добри хора да споделят моите чувства към живота и пукницата!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение+1
ех,бохемче
наздравеХе,така ли ни викате,на нас,обикновените простаци
Коментар
-
Да ви се оплача
В магазина се загледах в Вискитата .... и не ме грабна нищо
Що бе?
Не знам що,но си харесвам най-еФтините Вискита - J&B и Passport ... миииии,най ми допадат на вкус,Е,стига да не са ментерлъци,естествено! Скоча си в скоч!... а не е кат да не съм пил и "милиардерски" Вискита
,ма нищо милиардерско не съм намерил у тях
Тааа ....Бенжи нали е натрапчива личност и викам - "Морган ще да е!"
Наздраве!
Дали е време да напиша и "Хлъц"Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
Коментар