IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lelq
    Бен , за жадният слон и черната маца , те черпя с песничка и чаша ром А за кървавите макове ти казвам наздраве
    http://www.youtube.com/watch?v=2C0OEVWKZv0
    Какоооооо ,аз пия - тебе Фаща
    На маковете "Фанфан" ли викат

Наздраве!
    Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
      не ти е лесно де...ама ще се справиш
      то всяко нещо си има край-дори и каръщината-така че сипи още едно и гледай само напред

Пфффф .... де да беше така ....от как се помня,като завършен човек - нейде от прогимназията .... все така е при мен.Понякога наистина се забавлявам,щото каръка се прехвърля и на тез де требе да работят неква работа с мен и аз се счупвам да се смея като ги гледам как не знаят какво става и пцуват кат каруцари .
      Казвал съм им,че е заради моята орисия,мъ те не вярват .... ми добре
      Няма да забравя - отивам да си ремонтирам гърнето при един чичка .... аааааа ,свършила му телта на ....е кво беше бе ... бе заваръчния апарат.Пали негоФта кола,ще оди за тел да си купи за ЦеОто(то нъл нема съм само аз като клиент де),мда ама на редовния магазин баш сега нямало,тръгва към друг .... газта му свършила,пробва на бензин - нихт ..... мъ щот нали все пак е малко ...докато прибяга до близката бензиностанция за литър бенз .... бърз летен дъжд,като из ведро .Върна се в гаража,където го чаках вече 2 часа.Беше ми писнало,но и никой друг не се завъртя,че да го хвана за часовой ....та кибичих кат прос
      Като го видях мокър до кости(майстора) се засмях,ама и като взе да ми разправя какво е било .....се залях от смях .... и си викам "Да му кажа ли,че е заради мен,да не му ли кажа ?
      Та понякога е веселба ,ама друг път кат се впрегна как се вбесявам,малиииии

Чеее .... ша си къркам

Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
        Що да няма бре,аз съм тук и съм навит
        Даже вече съм си сипал.
        Наздраве!

А причината е ... .... щот се сетих,че по време на новогодишните и коледни празници,се бех отцепил здраво,та чак тАлАфон съм си напазарил ... онлайн .... и бех забравил . Кат се сетих днес и ми причерня,щото още не съм го получил .След бърза комуникация се разбра,че на 31.01.14 била тяхната (китайска)нова година,т.е било празници сега .А досега не са го имали в наличност .... точно моя ..... модел телефон бре
        Мъ обещаха след Новата им година да презаредили и щяло да стане моята раб'та,ръзбии'ш ли наки

Таааа ......ш'пия,кък нема а пия .... даси подам аз приживе,че как е тръгнало ...
        Е ... оня ден телевизор гръмна - оправих го.И си знам аз да не бързам да се радвам,ама .... днес трошляка не запали(е то как и да стане - студ,чак кучета нема по улиците ),но докато бех вдигнал капака гледам .... охооооо,нема я капачката за маслото .Сигурно от предишното ми шофиргане и форсажи из преспите е позагряла повечко и е отлетяла .Не е болка за умирачка,ама дразни.
        Таз вечер паркирам пред гаража и на вратите забелязвам нещо странно ...бе не е както преди .... грррррррррр .... единият фар не свети,бе мамкаму и прасе ,край нема таз каръщина бре .... една ламБа ще да е,мъ у тоз студ с това ли е удачно да се занимава човек
        А де де! Нема пък! Ще си прегръщам бутилки и тва е !
        Та за т'ва ш'пия ..хлъц

Наздраве!
        не ти е лесно де...ама ще се справиш
        то всяко нещо си има край-дори и каръщината-така че сипи още едно и гледай само напред

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
          в тая стара кръчма,няма с кой да се почерпим на тая стара маса
          Що да няма бре,аз съм тук и съм навит
          Даже вече съм си сипал.
          Наздраве!

А причината е ... .... щот се сетих,че по време на новогодишните и коледни празници,се бех отцепил здраво,та чак тАлАфон съм си напазарил ... онлайн .... и бех забравил . Кат се сетих днес и ми причерня,щото още не съм го получил .След бърза комуникация се разбра,че на 31.01.14 била тяхната (китайска)нова година,т.е било празници сега .А досега не са го имали в наличност .... точно моя ..... модел телефон бре
          Мъ обещаха след Новата им година да презаредили и щяло да стане моята раб'та,ръзбии'ш ли наки

Таааа ......ш'пия,кък нема а пия .... даси подам аз приживе,че как е тръгнало ...
          Е ... оня ден телевизор гръмна - оправих го.И си знам аз да не бързам да се радвам,ама .... днес трошляка не запали(е то как и да стане - студ,чак кучета нема по улиците ),но докато бех вдигнал капака гледам .... охооооо,нема я капачката за маслото .Сигурно от предишното ми шофиргане и форсажи из преспите е позагряла повечко и е отлетяла .Не е болка за умирачка,ама дразни.
          Таз вечер паркирам пред гаража и на вратите забелязвам нещо странно ...бе не е както преди .... грррррррррр .... единият фар не свети,бе мамкаму и прасе ,край нема таз каръщина бре .... една ламБа ще да е,мъ у тоз студ с това ли е удачно да се занимава човек
          А де де! Нема пък! Ще си прегръщам бутилки и тва е !
          Та за т'ва ш'пия ..хлъц

Наздраве!

Коментар

• в тая стара кръчма,няма с кой да се почерпим на тая стара маса

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                Гладна съм.
                Коле, кво си сготвил?
                СИЧКО се праи на МОМЕНТА !!! (изключая шкембето... афкорс..)
                вчерАшна манжа НЯМА ...
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Гладна съм.
                  Коле, кво си сготвил?
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Добро утро !
                    От времето, от настроението или от необходимост, но един гълток от двойната печеняга е в стомаха и се клатушка загряващо....
                    Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                      Ща тОпиш залци в чорбата ?
                      Топим, топим, маам и пръжки, ама дохторът ми забрани вратните пръжоли, та съм минал на котлети!
                      Ееееех, зима.....
                      И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                        Дубрутру! Ногу обичам храмът да е отворен отрано!!!
                        Щом видех Морган-щерн и ми светна!
                        Добре е снежеца - че има леп!
                        Ща тОпиш залци в чорбата ?
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Дубрутру! Ногу обичам храмът да е отворен отрано!!!
                          Щом видех Морган-щерн и ми светна!
                          Добре е снежеца - че има леп!
                          И това ще мине ...

Коментар

• [QUOTE=tnm;1059568977]Братчед, според моите наблюдения и последващи заключения, целата ви рода е леко шантава.
                            Наздраве за хубавата новина!

Хайде да не се обиждаме .... всички сме професионалисти

Мерси за почерпката и Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                              Добро утро

Остави тез кафета ся и да вземем да ти оправим срядата
                              Значи .... пак заваля ... и то сериозно .... и ще ти се сбъдне мечтата в петък Чужденеция да е недостъпна .... или за да тръгне някой да пътува,требе да е луд поне наполовина на мен
                              Ха сега почерпи по едно сеиозно питие за Убавата новина

Наздраве!
                              Братчед, според моите наблюдения и последващи заключения, целата ви рода е леко шантава.
                              Наздраве за хубавата новина!
                              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                                Уффф, от сутринта са чудя, що не съм на кеф... Пък то било сряда.
                                Я някой да сипе едно ирланско кафе, белким вляза у кондиция
                                Наздраве!
                                Добро утро

Остави тез кафета ся и да вземем да ти оправим срядата
                                Значи .... пак заваля ... и то сериозно .... и ще ти се сбъдне мечтата в петък Чужденеция да е недостъпна .... или за да тръгне някой да пътува,требе да е луд поне наполовина на мен
                                Ха сега почерпи по едно сериозно питие за Убавата новина

Наздраве!
                                Last edited by katilarium; 29.01.2014, 09:50.

Коментар

Working...
                                X