IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Комунистите командват милиционерите !!!
    Не знам комунист ли е или не е, но в момента началник ми е един бивш милиционер ..... не нЕма такава дребна душица и долнопробна путка.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      Ехе те от това имам нужда.Тенк ю.......
      ......."Пиян аз дано забравя ...... тъпи милиционери да ни управляват".
      Комунистите командват милиционерите !!!
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• И ся ко
        Ще се зачукваме от сабале ли
        Ай няма ... само една глътка за да не си забрави пътя .... днес ще го пиша "дъждовен",и се отдавам на целодневен сън (мда бре,мога го .... да спа цел ден )

!!! Довечера,в 19:00,СБИРКА !!!

Аре
        Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

+111

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Наздраве!
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
              Ииииии пък ся начиииии
              Глей ква си!Що разбули мистерията .... ква Убава интрига беше .... кво значение имаше дали е вярна или не
              Ми не ... моят познат има по-голяма сестра ... само по това се разминахте
              Ся ш'треа се напия заради провала
              Ама така става .... като съм прекалено любопитен и аз

Наздраве!
              Братчед, интригата остава. Никъв провал. Почвай да пренареждаш гредореда и да мислиш по коя линия сме рода
              Наздраве с бяло добруджанско вино /вечерята е пържена пъстърва/!
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

Сипете, че ми писна от интелектуално импотентни началници и лицемерните гъзолизци

Наздраве!
                Мечо

Коментар

• Сипете, че ми писна от интелектуално импотентни началници и лицемерните гъзолизци
                  Life won't wait for you.

Коментар

Братчед, бъркаш. Безценното камъче на мама носи друго име
                    Вярно е, че родителите на съпруга ми са покойници, но деверът ми е жив и здрав.
                    А Чужденеция я посещаваме, защото имаме ниви, овощни градини и доста кошери с пчели, които искат грижи и полагане на труд /девера+съпруга/ и упражняване на контрол и даване на мъдри съвети /аз/
                    Наздраве!
                    Ииииии пък ся начиииии
                    Глей ква си!Що разбули мистерията .... ква Убава интрига беше .... кво значение имаше дали е вярна или не
                    Ми не ... моят познат има по-голяма сестра ... само по това се разминахте
                    Ся ш'треа се напия заради провала
                    Ама така става .... като съм прекалено любопитен и аз

Наздраве!

Коментар

Eeee .... нали си подаде за случката,редно е

Все се чудя,кво толкова я навестявате Чужденеция
                      Доколкото знам нямате преки живи родственици ..... но явно наистина те бъркам ... освен ако чавето не се казва Ицо

Мъ ко ти пука .... Наздраве!
                      Братчед, бъркаш. Безценното камъче на мама носи друго име
                      Вярно е, че родителите на съпруга ми са покойници, но деверът ми е жив и здрав.
                      А Чужденеция я посещаваме, защото имаме ниви, овощни градини и доста кошери с пчели, които искат грижи и полагане на труд /девера+съпруга/ и упражняване на контрол и даване на мъдри съвети /аз/
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

Когато са в тази крехка възраст ти се иска да им нащипеш бузките, а като навлязат в пубертета ти се иска да им откъснеш главата /най-общо казано/.

П.П. Аз предпочитам кучетата.
                        П.П.П. Наздраве, братчед! Тая седмица Чужденеция я пропускам.
                        Eeee .... нали си подаде за случката,редно е

Все се чудя,кво толкова я навестявате Чужденеция
                        Доколкото знам нямате преки живи родственици ..... но явно наистина те бъркам ... освен ако чавето не се казва Ицо

Мъ ко ти пука .... Наздраве!

Коментар

Хихи,на единия да му нащипеш бузките,а на другия да му раздърпаш мустаките
                          Мъ и ква пижамка има .... на сини ракети
                          Много обичам котки .... винаги се разциврям на филма "Последните лъвове"

Снощи(към 3:00 - 4:00)не намерих сили от студ да ви кажа наздраве .... гледам у синоптик-а .... било -19,а се усещало кат -22

Мъ сега .... Наздраве!
                          Когато са в тази крехка възраст ти се иска да им нащипеш бузките, а като навлязат в пубертета ти се иска да им откъснеш главата /най-общо казано/.

П.П. Аз предпочитам кучетата.
                          П.П.П. Наздраве, братчед! Тая седмица Чужденеция я пропускам.
                          Мечо

Коментар

• Хихи,на единия да му нащипеш бузките,а на другия да му раздърпаш мустаките
                            Мъ и ква пижамка има .... на сини ракети
                            Много обичам котки .... винаги се разциврям на филма "Последните лъвове"

Снощи(към 3:00 - 4:00)не намерих сили от студ да ви кажа наздраве .... гледам у синоптик-а .... било -19,а се усещало кат -22

Мъ сега .... Наздраве!

Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Коментар

Така като го гледам, котаракът мое да напълни една тава.
                              Наздраве!
                              Мечо

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

X