If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не си си отворил очите и вече си жаден. Не те ли държи от снощи!?
Аз вечерта установих че бира - ром - вино, точно в тоя ред не води до качествено напиване. А това гарнирано и с първите 20 минути от мача направо ме докара до депресия. Не помня от кога не си бях лягал в 20 ч, и по едно време даже сънувах че ми трябват някакви парцали, хващам някаква блуза, нарязвам я и после установявам че е една от фланелките ми на Арсенал! Мъка, мъкаа
Но кат' си казал, наздраве! Макар че днес ще съм само на 1-2 бири, за освежаване
Има и такива дни Всеки фен ги преживявал поне по няколко пъти
А относно напиването трябва да си постоянен.Аз почнах от към 12 само на уиски и кола и до към мача вече бях опиянен .... а после се опияних още повече
Та е трябвало да си подхванеш ром-а и да си държиш на него
Не си си отворил очите и вече си жаден. Не те ли държи от снощи!?
Аз вечерта установих че бира - ром - вино, точно в тоя ред не води до качествено напиване. А това гарнирано и с първите 20 минути от мача направо ме докара до депресия. Не помня от кога не си бях лягал в 20 ч, и по едно време даже сънувах че ми трябват някакви парцали, хващам някаква блуза, нарязвам я и после установявам че е една от фланелките ми на Арсенал! Мъка, мъкаа
Но кат' си казал, наздраве! Макар че днес ще съм само на 1-2 бири, за освежаване
Коментар