If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ууууу,наработих се за днес ..... даже и сварих да Апна
Време е да ударя Ино ... голямо ....че един свидлив вълк ни замеря с капачки някакви си . Лупо,за всеки по отделно ли ще има капачка .... или ше пием от една,на опашка
Вчера се наложи да рина сняК ....мъ зима си е ... само това не му 'аресвам на зимата,инак си е идеален сезон за пукница и мързелуване
Наздраве!
п.с Щях да кажа,че и за дрямка ще артиса време,ама .... тАлАвизора изпушил,де'а
Да си кръкна питието и ш'го разпарчетосам набързо ,не мое ми се опре
Братчед, искрено се надявам, че не си изринал първокласния път Варна - Тексас и подстъпите към Чужденеция отсекъде са затворени!?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Викаше, че неква го стискала в ъгъла, пък Кьоравия му занесе мастика
Брях, освен че ослепявам, сигур и оглушавам. Не съм го чула Вълчо да вика.
Мъ кат са замисля, той едва ли ша вика, ако някаква дама го стиска или натиска. Щот си пада джентълмен и ша си трае при такива "сблъсъци"
Наздраве!
Мечо
Срам, срам ... у такова пивко време Кръчмата празна.
Ууууу,наработих се за днес ..... даже и сварих да Апна
Време е да ударя Ино ... голямо ....че един свидлив вълк ни замеря с капачки някакви си . Лупо,за всеки по отделно ли ще има капачка .... или ше пием от една,на опашка
Вчера се наложи да рина сняК ....мъ зима си е ... само това не му 'аресвам на зимата,инак си е идеален сезон за пукница и мързелуване
Наздраве!
п.с Щях да кажа,че и за дрямка ще артиса време,ама .... тАлАвизора изпушил,де'а
Да си кръкна питието и ш'го разпарчетосам набързо ,не мое ми се опре
Да бе, празна, оти не моеш да видиш, че дедо се е сгушил у кьошето с едно 18 годишно. За скоч, става въпрос.
Сипвам по една капачка на сички и аре убав ден!
Да бе, празна, оти не моеш да видиш, че дедо се е сгушил у кьошето с едно 18 годишно. За скоч, става въпрос.
Ши сменям диоптъра на контактните лещи, ми се струва
Наздраве!
Мечо
Срам, срам ... у такова пивко време Кръчмата празна.
Брррррр ...навън било врла зима ... снощи преглъщах на сухо,гледайки двата пръста ром у ботилката,но трябваше да шофиргам и не стана моята работа.
Да ама сега го нагъвам и се мушвам под юрганЯ да си доспа Кво ....кво ...рано ли било ..... за някои рано,за други късна вечер
Пък и са само два пръста
Коментар