Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеПропихте се бре!
Ти на тая умерена употреба / две, хайде три/ дамаджани пропиване ли му викаш!?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq
Владееш го занаята .Ставам нахална , ама сега спешно ми трябва силно питие и магия за любов , че направих едно огледало на сол и ако е вярно поверието , съм го закъсала за поне 1000 години
http://www.vbox7.com/play:82987433d2
Заливат се с половин чаша вода и се варят до кипване.
Отварата се прецежда и докато се топла се слага чаша бяло вино и лъжица пчелен мед.
Даваш на гаджето да го изпие охладено
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениепиете ли пак или само наздравици вдигате
Наздраве и на теб!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеПредадох се ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Не мога да се оправя от градушки, наводнения...........
Депресиран съм ...Най -убавите домати на селото ( гледани по уникална технология.......загинаха....)
пп Ще пътувам в неделя, колкото да му драсна кибрита на косеното....Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq
Освен по братята , залиташ много и по тъмните , балкански субекти
Аз пък ще прасна поздрав за добро настроение http://www.youtube.com/watch?v=GnBYdUXi3Eg
Много се омагьосваме в тая КръчмаКолето ни слага нещо в питиетата и само магии правим . Трябва и един казан , 3-4 вещици , буен огън и черна котка за декор да ни сложи . Или пък цветенца , слънце , феи и елфи
...
Змейска люспа, вълчи зъб,
пръча жлъчка, свински пъп,
пуздра от търбух акулов,
недосмлял човешки улов,
мумия от дърта врачка,
тисов корен, куча жвачка,
бран по тъмно бучиниш,
от евреин косъм риж,
турски нос, татарска устна;
и — на таз магия гнусна
сокът за да стане гъст —
тигрови черва и пръст
на детенце, в трап родено
и от майка удушено
...
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Айде поздрав - против безпаричие,болести,глад и друг дискомфорт
Nesko i Ajsa - Tebi Za Ljubav Nesreco - http://www.youtube.com/watch?v=r74grwdivWY
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЗа работната събота
Наздраве!
Малко ромец си налях
С количкаМалко ли
.... как съм се наквасил
Наздраве! на Мощната смяна................ пък аз .....хлъц ...... шъ лягам да поспа
Готина петъчна вечер беше, .... и седмицата беше успешна.... остава и форекса да мръдне нанекъде
Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПетък вечер е - трябва да си мислим за хубави неща
Наздраве!
Малко ромец си налях
С количка
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеПредадох се ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Не мога да се оправя от градушки, наводнения...........
Депресиран съм ...Най -убавите домати на селото ( гледани по уникална технология.......загинаха....)
пп Ще пътувам в неделя, колкото да му драсна кибрита на косеното....
Петък вечер е - трябва да си мислим за хубави нещаПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар