Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСипвам. Аз като съм ги дал вече КИНТИТЕ и не ми се свиди !!!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеЕй, банда пиьеници, тука е студ та дрънка. Напрао никва бира ами Мечо да сипва, за мен може и Мерло, в краен случай Дъмпъл!
Оооох брях!
(Това е "Наздраве" ама не знам на къф език)
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеА бе, кво беше туй презер... там как се вика.... забравям ейиии....
вчера го пуснах в вицове ,но много подходящ за случая
Деветдесетгодишен мъж седи на пейка в парка и плаче. Един младеж го пита какво има.
- Влюбен съм в двайсетгодишно момиче – изпъшква старецът. – Тя е хубава, мила, внимателна, готви страхотно и правим фантастичен секс три пъти на ден.
- Тогава защо плачете?
- Забравих къде живеем!http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеА бе, кво беше туй презер... там как се вика.... забравям ейиии....
.
Затова са приятелите по чашка - да си помагат с уточняващи въпроси и разни други изразни средства.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеДнес е световен ден на контрацепцията !!!
Ако имате познат капут, може смело да го поздравите ...
Добро утро на клеентелата и наздравичка ...
Ше си отпуша една загорска, че нещо ми е криво от заранта ..
Време ли е, коко ли е ... ?
Дан са празнува два пъти тоз ден?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеДнес е световен ден на контрацепцията !!!
У Кръчмата винаги е време!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Днес е световен ден на контрацепцията !!!
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеА, от това ме накараха да черпя оттатъкПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар