Първоначално изпратено от mechobikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНемах представа.Изимпровизирах.
Аз не налитам, щото си маам обикновени кифтета, ама като тия едновремешните.И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеАааа, сещам се - май слънце му се викаше на това!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПеторка кюфтета с гарнитура кебапчета и кана червено вино.И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеНачи са дето съм, напрао се е утепало за мерло, даже мавруд, кашкавалче или нещо там вмирисано, па може и от Ленчето...
Наздраве, дами и юнаци!
Исках да кажем - демек студ налега...
Язе още не съм я курдисал печката.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКво стана с камината?
един там ме пързаля с шамотните тухли ...
напрао съм БЕСЕН ...
Ама ще я бъде ... !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеМи ш са сгрумяста я !!!
Чойек за малко да ви остави саминки ... (уж възрастни хора.. налЕ)
Веднага почнАхте с мръсни бутилки и миялни апарати се занимавате ...
ни едното, ни другото в ТАЯ КРЪЧМА го НЯМА !!!!
и НЕМА го ИМА НИКОГАШ !!!
ДА !!!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБожке, божке!!! Рейтингот на таз Кръчма съвсем са сгромоляса. Механджийско ... ужаст
Чойек за малко да ви остави саминки ... (уж възрастни хора.. налЕ)
Веднага почнАхте с мръсни бутилки и миялни апарати се занимавате ...
ни едното, ни другото в ТАЯ КРЪЧМА го НЯМА !!!!
и НЕМА го ИМА НИКОГАШ !!!
ДА !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеОстана и меча кръф да пият!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБожке, божке!!! Рейтингот на таз Кръчма съвсем са сгромоляса. Механджийско ... ужастБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеПа то в Механджийското не съм забелязал да има утайка ...Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеТо, ако пиеш некое пейсе годишно вино, остава и да утриеш праха от бутилката ...
Да размътиш еликсира начи, щото Колето тъй рекълХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар