If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Понеже не знам дали има такава тема, считам че тук може да е мястото да отлеем, а може би и да кажем наздраве за останалите, във връзка с отпътуването на Рангел Вълчанов. Той си беше подходящ за тази кръчма! Сигурно си е отишъл нейде из околностите на Чуйпетльово....
Велик! Да почива в мир!
Даммм ...
сериозен човек ...
RIP ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Явно е на самообслужване Тогава ще си налея от прашната бутилка един арманяк и ще го изпия на тъмната маса в ъгъла , с този музикален фон http://www.youtube.com/watch?v=zwtKMaBpTGA , гледайки пламъкът на свеща....
Леличка,
кат внасяте стъкленици, поне ги позабърсвайте лекинко... (подбивате реномето на обекта ... се пак .. )
текъв прашасал амбалаж, не съм виждАл от 87-ма. Пункта за бутилки до 42-ри блок Челвена звезда...
дА !!!
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Понеже не знам дали има такава тема, считам че тук може да е мястото да отлеем, а може би и да кажем наздраве за останалите, във връзка с отпътуването на Рангел Вълчанов. Той си беше подходящ за тази кръчма! Сигурно си е отишъл нейде из околностите на Чуйпетльово....
Велик! Да почива в мир!
Леко му пръст! Да отлеем от чашите в негова чест!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Велик! Да почива в мир!
Не 3, а 30 български лефа.
Както не веднъж мимоходум съм споменувала, аз съм от стар еснафски род и знам, че пари без изприщване се дават само за здраве, убразувание и купуване на дом.
За всички други разходи получавам спазъм на сърдечната мускулатура
Извинявам се !
Нямах намерение да ти обърквам сърдечния ритъм....
Малий, Тнм...ти ме надмина....
За 3 лв разход щеше да се изприщиш....
Охххх, спокоен съм вече ! за пестеливостта на характера ми
Не 3, а 30 български лефа.
Както не веднъж мимоходум съм споменувала, аз съм от стар еснафски род и знам, че пари без изприщване се дават само за здраве, убразувание и купуване на дом.
За всички други разходи получавам спазъм на сърдечната мускулатура
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар